Ποδόσφαιρο

Α’ Ολλανδίας: Ημέρα των φιλοξενούμενων!

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 - 00:24

Τα διπλά έχουν την… τιμητική τους στις αποψινές αναμετρήσεις της Eredivisie, με τη νίκη της Τβέντε στο Ρότερνταμ να έχει πάρει την… κατιούσα τις τελευταίες ώρες.

Α’ Ολλανδίας: Ημέρα των φιλοξενούμενων!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Ολλανδίας.

ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΤΒΕΝΤΕ

Η Εξέλσιορ προηγήθηκε στο Αλμίρε, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο κομβικό 43΄, στην επανάληψη έχασε μέτρια και μοιραία απέτυχε να σώσει έστω τον βαθμό. Οι Κράλινχερς αδυνατούν να χτίσουν διαφορά απο την επικίνδυνη ζώνη παρότι παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί, ιδίως στα εντός έδρας ματς. Γκολ/γκολ τα 11 απο τα 12 τελευταία ματς.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Η Τβέντε γλίτωσε στο 0-0, αλλά μετά το πρώτο γκολ επέβαλλε τον ρυθμό της και επικράτησε εύκολα της Βααλβάικ επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά. Οι Τούκερς μετρούν δύο νίκες στα πέντε τελευταία ματς αλλά παρότι έχασαν τη συνέπεια που τους χαρακτήριζε νωρίτερα στη σεζόν, παγιώθηκαν στην προνομιούχο τρίτη θέση. Over τα επτά από τα εννέα τελευταία ματς.

EKTIMHΣΗ: Η Τβέντε είναι σταθερά ανταγωνιστική και έχει τον πρώτο λόγο στο Ρότερνταμ. Η Εξέλσιορ παλεύει πάντως όλα τα ματς εντός έδρας και μπορει να προβληματίσει το φαβορί. Έχει τύχη το γκολ/γκολ στο 1.70.

ΑΛΜΙΡΕ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Σπουδαία νίκη για την Αλμίρε που μπορεί να μην εντυπωσίασε αλλά ήταν επίμονη, αποφασιστική και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ιδίων στόχων Εξέλσιορ. Οι νεοφώτιστοι ξεκίνησαν μουδιασμένα, αλλά σταδιακά προσαρμόστηκαν στις απαιτήσεις της κατηγορίας, έχουν ηττηθεί μόνο από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν σε πέντε αγωνιστικές στο 2024 και έχτισαν διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Κατρακύλας συνέχεια για την Αλκμααρ που βρέθηκε απο νωρίς να κυνηγά το σκορ, αναλώθηκε σε ανούσια υπεροχή και δεν κατάφερε να απαντήσει στη Φέγενορντ. Προβληματίζει και με το παραπάνω, καθώς την Τετάρτη αποκλείστηκε απο την Φέγενορντ στα προημιτελικά του Κυπέλλου και συμπλήρωσε πλέον έξι ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:Η Αλμίρε ειναι μαχητική αλλά η Αλκμααρ καλείται να απαντήσει. Το διπλό προσφέρεται πάντως σε διαβασμενη τιμή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΦΙΤΕΣΕ

Η Χερακλες προηγήθηκε στην πρώτη ευκαιρία στο Ναϊμέγκεν αλλά στην επανάληψη δέχτηκε τρία γκολ σε ένα τέταρτο επιδεικνύοντας τα συνήθη πλέον αμυντικά προβλήματα. Ο νέος τεχνικός φαν ντερ Λόι ξεκίνησε με 1-1-0, αλλά στα δύο τελευταία ματς γνώρισε ισάριθμες ήττες όπου οι Αλμελόερς δέχτηκαν επτά γκολ! Over τα οκτώ απο τα δέκα φετινά εντός έδρας ματς.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Κατρακύλας συνέχεια για την Φιτέσε γνώρισε την ήττα και απο την Γκο Αχέντ Ιγκλς σε ένα ακόμα προβληματικό αποτέλεσμα. Διάγει την χειρότερη σεζόν των τελευταίων ετών και μετρώντας μόλις μια νίκη στις 13 τελευταίες αγωνιστικές, παραμένει εγκλωβισμένη στην επικίνδυνη ζώνη. Η... μιζέρια συνεχίστηκε την Τετάρτη όπου αποκλείστηκε από την Καμπούρ (Β' Ολλανδίας) στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι έξι βαθμών και το σετ θα μπορούσε να ειναι πιο μοιρασμένο. Δεν μπλέκουμε με σημείο, κρατάμε το under.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr