Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Σκωτίας: Τα γκολ σε πρώτο πλάνο!

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 - 00:53

Το κύπελλο Σκωτίας είναι έτοιμο να μας χαρίσει σήμερα ωραία παιχνίδι, τα οποία υπόσχονται γκολ και θέαμα. 

Κύπελλο Σκωτίας: Τα γκολ σε πρώτο πλάνο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Σκωτίας.

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΜΠΟΝΙΡΙΓΚ ΡΟΟΥΖ

Η Αμπερντίν στην Πρέμιερ Σκωτίας, παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρέιντζερς, αλλά έχασε 2-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 7’, ισοφάρισε στο 45’, αλλά στο 72’ δέχθηκε και 2ο γκολ. Στο 88’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά υπήρχε λίγος χρόνος προκειμένου να το εκμεταλλευτεί. Πάντως, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 5ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο επιτυχίες και εξακολουθεί να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5. Εκτός είναι ο μέσος ΜακΓκάρι (6/0).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μπόνιριγκ Ρόουζ, στη Β’ Σκωτίας, επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Ελγκιν, με τον Ντόαν να πετυχαίνει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (21’, 54’). Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ισοπαλίες. Παράλληλα, διεύρυνε το αήττητο σερί της στα πέντε παιχνίδια, ενώ σε επτά αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Βρίσκεται στην 5η θέση και κυνηγάει το πλασάρισμα της στα πλέι οφ ανόδου. Εκτός έδρας παρουσιάζει αδυναμίες, έχοντας μία νίκη σε πέντε παιχνίδια. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια και αυτό μεταφράζεται και στις αποδόσεις. Η Αμπερντίν σκοράρει εύκολα αλλά δέχεται και γκολ εύκολα. Ίσως βοηθήσουν οι φιλοξενούμενοι με τον τρόπο τους στο σκορ. Over 3.5 (1.95).

ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Η Ινβερνές, στην Τσάμπιονσιπ, έχασε εντός έδρας από την Κουίνς Παρκ 0-1, με γκολ στο 50’, έπειτα από ένα αμφίρροπο ματς, με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Ελαβε έτσι τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων και επέστρεψε στις ήττες. Βρίσκεται στο 2ο μισό της βαθμολογίας, έχοντας διαφορά μόλις ενός βαθμού από την επικίνδυνη ζώνη και βρίσκεται σε πίεση. Κακή η παρουσία της εντός έδρας, όπου σε έξι αγώνες έχει πετύχει μόνο μία νίκη. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει No Goal.

Η Χιμπέρνιαν στο εντός έδρας ματς με την πρωτοπόρο της Πρέμιερ, Σέλτικ, παρουσιάστηκε ανταγωνιστική, αλλά τελικά έχασε με 1-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10', ισοφάρισε στο 60', αλλά δέχθηκε 2ο γκολ στο 92'! Σε οκτώ ματς έχει μία νίκη, δεν είναι στην κατάσταση που επιθυμεί και πλέον βρίσκεται, έστω και οριακά, εκτός της πρώτης εξάδας. Τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Over 2,5. Εκτός είναι οι αμυντικοί Χάνλον (9/0) και Κάμπελ (8/2) και ο μέσος Ντόιλ – Χέις (1/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ακόμα μια διαφορά δυναμικότητας σε ζευγάρι του κυπέλλου. Η σοβαρή Χιμπέρνιαν θα περάσει, αλλά τελευταία δεν πατάει καλά. Θα πάμε με το σύνολο τερμάτων για να μη μπλέξουμε με σημείο. 2-3 γκολ (1.95).

ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ - ΚΟΟΥΒ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

Η Κιλμάρνοκ στην Πρέμιερ Σκωτίας, επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Λίβινγκστον με γκολ στο 88', σε έναν αγώνα ο οποίος κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ισοπαλίες. Παράλληλα, διατηρήθηκε αήττητη σε 4ο διαδοχικό παιχνίδι, ενώ σε δώδεκα ματς έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Βρίσκεται στην 4η θέση, διεκδικεί το ευρωπαϊκό εισιτήριο και η παρουσία της είναι αρκετά ικανοποιητική. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν υπολογίζεται ο μέσος Ματζένις (7/0).

Η Κόουβ Ρέιντζερς, στην Α’ Σκωτίας, έφερε ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας με τη Στέρλινγκ Αλμπιον. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ (37’, 64’), αλλά ισοφάρισε και τις δύο (60’, 69’). Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Μπρόρα Ρέιντζερς στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου στην παράταση (3-1), η οποία είναι και η μοναδική σε επτά αγώνες. Βρίσκεται στην 3η θέση και διεκδικεί με αξιώσεις την παρουσία της στα πλέι οφ ανόδου. Εκτός έδρας έχει μία νίκη σε πέντε αγώνες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμένουμε τέρματα σε αυτό το παιχνίδι, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν φημίζονται και για την αμυντική τους λειτουργία. Over 2.5 (1.60).

ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ - ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Η Παρτικ Θιστλ έπαιξε τελευταία φορά στις 27/1 και έφερε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με την Ερντριονιανς, στην Τσάμπιονσιπ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 37’, αλλά ισοφάρισε στο 41’. Δε μπόρεσε έτσι να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Ρος Κάουντι (3-0), στην προηγούμενη φάση του Κυπέλλου. Ωστόσο, διεύρυνε το αήττητο σερί της στα πέντε παιχνίδια, ενώ σε οκτώ αγώνες έχει μόνο μία ήττα. Βρίσκεται στην 3η θέση και έχει βάλει τις βάσεις για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Λίβινγκστον, έπειτα από ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, έχασε εκτός έδρας από την Κιλμάρνοκ στην Πρέμιερ Σκωτίας 0-1, με γκολ που δέχθηκε στο 88'. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα, 3η στα τέσσερα τελευταία ματς όπου παραμένει χωρίς νίκη. Επίσης, σε 18 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει σημειώσει μόνο μία επιτυχία. Βρίσκεται στην τελευταία θέση, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα τερματίσει στην τελευταία δυάδα, τουλάχιστον θέλει να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Τα έξι απο τα επτά τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ δυνατή μέσα στην έδρα της η Πάρτικ Θιστλ, οπότε θα ποντάρουμε στη πρόκρισή της. Πάντως είναι ανοιχτό ζευγάρι και όλα είναι πιθανά. Πρόκριση Πάρτικ Θιστλ (1.75).

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ - ΕΙΡ

Η Ρέιντζερς συνάντησε δυσκολίες στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αμπερντίν, στην Πρέμιερ Σκωτίας, αλλά επικράτησε τελικά με 2-1. Προηγήθηκε στο 7’, ισοφαρίστηκε στο 45’, αλλά στο 72 πέτυχε 2ο γκολ. Στο 88’ έμεινε με δέκα παίκτες. Σημείωσε 6η διαδοχική νίκη, 13η σε 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης, σε 24 παιχνίδια έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Τα έξι από τα επτά τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5. Εκτός οι μέσοι Ρούφι (6/0) και Ντόουελ (4/1) και οι επιθετικοί Σίμα (21/5) και Περέιρα (7/2).

Η Εϊρ, στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, έχασε 1-2 εντός έδρας με την Νταντί Γιουνάιτεντ. Μπορεί να προηγήθηκε στο ξεκίνημα του αγώνα (2’), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε δύο γκολ (67’, 82’). Ελαβε έτσι τέλος το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων και το αήττητο τεσσάρων παιχνιδιών. Βρίσκεται στο 2ο μισό της βαθμολογίας και περισσότερο κοιτάξει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, παρά να πλησιάσει τα πλέι οφ. Εκτός έδρας, έχει μία νίκη σε πέντε αγώνες. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν χωράει ιδιαίτερη ανάλυση το παιχνίδι, με τη Ρέιντζερς ουσιαστικά να μην έχει αντίπαλο στο σημερινό παιχνίδι. Over 3.5 (1.88).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr