Ποδόσφαιρο

Β’ Ιταλίας: Με δύο φιλοξενούμενους

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 - 00:35

Πάρμα και Παλέρμο έχουν τον πρώτο λόγο με Τσιταντέλα και Φεραλπισαλό, αντίστοιχα.

Β’ Ιταλίας: Με δύο φιλοξενούμενους

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Β' Ιταλίας

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ - ΡΕΤΖΙΑΝΑ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Κρεμονέζε παρατάχθηκε με απουσίες στο Λέκο, κινδύνευσε (14’, 22’, 65’), ωστόσο η άμυνα έκανε τη δουλειά και το πέναλτι του Κόντα ήταν αρκετό για τη νίκη. Τέταρτη διαδοχική επιτυχία με την είσοδο του 2024, όλες ήρθαν με το ίδιο σκορ (1-0). Βασίζει στην άμυνα την προσπάθεια για την άνοδο. Τιμωρημένος ο Αντοβ (α. 17/1), εξέτισε ο Βάσκες (μ.-ε. 22/1, 5 ασίστ). Εκτός οι Σαρ (τ. 12 συμ.), Τούια (α. 4/0), Μπουοναϊούτο (ε. 13/0), διεθνής ο Πίκελ (μ. 14/3), το παλεύουν οι Γιούνγκνταλ (τ. 10 συμ.), Ραβανέλι (α. 17/3), Μάιερ (μ. 13/0), Κολόκολο (μ. 21/3).

Η Ρετζιάνα ήταν εξ ορισμού το φαβορί με τη Φεραλπισαλό και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα από τη στιγμή που ο αντίπαλος χρεώθηκε με δύο αποβολές (23’, 48’). Βρήκε το 1-0 με τον Καμπάσι σε καίριο σημείο, ωστόσο… κατάφερε να ισοφαριστεί στο φινάλε και ενώ είχε το απόλυτο πλεονέκτημα. Η ομάδα του Αλεσάντρο Νέστα πέταξε δύο βαθμούς, αν και το αήττητο σερί έξι αγώνων (3-3-0) μαρτυρά τη βελτίωση που υπάρχει. Στο χέρι της είναι να μην πιεστεί στο τέλος της σεζόν. Εκτός οι Βεργκάρα (μ. 5/0), Βίντο (ε. 2/1), αμφίβολοι οι Τσερνιγκόι (μ. 16/0), Ρομάνια (α. 11/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρετζιάνα έκανε… γκάφα στο τελευταίο, αλλά έχει βελτιωθεί. Βέβαια, η Κρεμονέζε διαθέτει… ατσάλινη άμυνα και έχει προβάδισμα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΝΤΕΝΑ - ΚΟΖΕΝΤΣΑ

Η Μόντενα είχε ευκαιρίες και στο πρώτο ημίχρονο με τη Σαμπντόρια, αλλά της έλειψε η ευστοχία. Δεν τα παράτησε μετά το εις βάρος της 2-0, επιτέθηκε με υπομονή και μέθοδο, για να πάρει την ισοπαλία με τα πέναλτι του Παλούμπο. Έδωσε συνέχεια στη σπουδαία νίκη επί της Πάρμα (1-1-0), ζητούμενο το να αποκτήσει σταθερότητα προκειμένου να διεκδικήσει θέση στην πρώτη οκτάδα. Τιμωρημένος ο Παλούμπο (μ. 22/4, 2 ασίστ), δύσκολα κάποιος εκ των Ουκάντα (α. 18/0), Ντούκα (μ. 14/2), Γκαρτζούλο (μ. 3/0), Στρίτζολο (ε. 17/3), επιστρέφει ο Μανκόνι (ε. 21/3).

Η Κοζέντσα παρουσιάστηκε άριστα διαβασμένη με την Πίζα. Δεν πήρε κάποιο ρίσκο, αλλά το έργο της διευκολύνθηκε από τη στιγμή που έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 45’. Βρήκε το γκολ στο τελευταίο ημίωρο, πλην όμως δεν κράτησε το 1-0, καθώς δέχθηκε την ισοφάριση στην εκπνοή. Χαμένη ευκαιρία για τρίτη σερί νίκη, αν και η απόδοσή της έχει βελτιωθεί σημαντικά εσχάτως, κρατάει την τύχη της στα χέρια της όσον αφορά στην επιβίωση. Αναμένεται να λείψει ο Μερόνι (α. 15/0), έχουν τύχη οι Τσιμίνο (α. 12/0), Γκιαμφί (α. 2/0), Κανότο (ε. 11/1), Μαρτίνο (α. 10/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μόντενα ανεβάζει στροφές, η Κοζέντσα βρίσκεται ήδη σε εξαιρετική κατάσταση. Παίζει η ισοπαλία.

ΣΟΥΝΤΙΡΟΛ - ΒΕΝΕΤΣΙΑ

Η Σουντιρόλ δεν ήταν καλύτερη της Ασκολι στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, ωστόσο αποδείχθηκε σαφώς πιο αποτελεσματική και παρά το ότι ισοφαρίστηκε προσωρινά, βρήκε το γκολ της νίκης στο τελευταίο τέταρτο. Μόλις μία ήττα στα τελευταία τέσσερα (2-1-1) για την ομάδα του Φεντερίκο Βαλέντε, αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από την τελευταία πεντάδα και αυτή η απόσταση ενδέχεται να αποδειχθεί καθοριστική στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία. Απουσιάζει ο Ρόβερ (μ.-ε. 11/0), αμφίβολος δίνεται ο Οντόγκβου (ε. 17/4), το πιο πιθανό είναι να λείψει.

Η Βενέτσια είχε δοκάρι στο 0-0 (14’), βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στην Πάρμα, αλλά βρήκε γρήγορα την ισοφάριση και έκανε αρκετά για να πάρει την ισοπαλία, πλην όμως λύγισε από ένα γκολ στην εκπνοή. Δεύτερη ήττα στα τελευταία τρία για την ομάδα του Πάολο Βανόλι, το τελευταίο δίμηνο έριξε στροφές και φαίνεται ότι η αυτόματη άνοδος δεν είναι περίπατος, κάθε άλλο. Καλείται κατά κύριο λόγο να διορθώσει την κατάσταση στο ανασταλτικό σκέλος. Τιμωρημένος ο Τέσμαν (μ. 23/4, 3 ασίστ), εκτός δράσης σταθερά οι Μπουζάτο (α. 2/0) και Γιάγιαλο (μ. 4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βενέτσια δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, δεν αξίζει ποντάρισμα, πιθανό το γκολ εκατέρωθεν.

ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ - ΠΑΡΜΑ

Η Τσιταντέλα ενεπλάκη σε φαινομενικά ισορροπημένο ματς στην έδρα της Μπρέσια, με τον αντίπαλο, όμως, να αποδεικνύεται σαφώς πιο αποτελεσματικός και εύστοχος. Μετά το πρώτο γκολ που δέχθηκε, δεν μπορούσε να προβάλλει αντίσταση και επί της ουσίας έχασε με «κάτω τα χέρια». Τρίτη διαδοχική αποτυχία για τους παίκτες του Έντι Γκορίνι, είναι λογικό το ότι υφίστανται διόρθωση πορείας, το πρόσημο παραμένει θετικό και μάλιστα με το παραπάνω (διαθέτει το πιο χαμηλό μπάτζετ). Αμφίβολοι δίνονται οι Τζιράουντο (α. 12/0) και Φράρε (α. 10/0), χωρίς δεδομένες απουσίες.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Πάρμα γλίτωσε το γκολ στο 0-0 (14’ δοκάρι) από τη Βενέτσια, προηγήθηκε, δέχθηκε την ισοφάριση άμεσα. Από εκεί και πέρα το ματς ήταν ισορροπημένο και όλα έδειχναν ότι θα τελειώσει ισόπαλο, αλλά ο Καμαρά λύτρωσε τους «κροτσάτι» στην εκπνοή. Αντίδραση και μάλιστα άμεση μετά την ήττα στη Μόντενα, αν και η απόδοση των παικτών του Φάμπιο Πέκια δεν είναι η καλύτερη εσχάτως. Βέβαια, η απόσταση των έξι βαθμών από την 3η θέση φέρνει την άνοδο ακόμη πιο κοντά. Δύσκολα ο Ανσάλντι (α. 12/0), θετικό το ότι δεν έχουν αναφερθεί δεδομένα αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πάρμα περνάει… παραδοσιακά από την Τσιταντέλα, μπορεί να το πράξει και τώρα.

ΦΕΡΑΛΠΙΣΑΛΟ - ΠΑΛΕΡΜΟ

Στο ουδέτερο «Γκαρίλι» (Πιατσέντζα). Η Φεραλπισαλό είχε φιλόδοξο πλάνο για το εκτός έδρας ματς με τη Ρετζιάνα και σε πρώτη φάση το εκτέλεσε καλά, αλλά από τη στιγμή που χρεώθηκε με δύο αποβολές (23’, 48’), ήταν λογικό να μην αντέξει. Δέχθηκε το γκολ μετά το 75’, ωστόσο δεν τα παράτησε και μάλιστα βρήκε την ισοφάριση στην εκπνοή. Ασύλληπτος βαθμός για τους νεοφώτιστους, «τρέχουν» σερί 2-1-0 και δίνουν το 100%. Τιμωρημένοι οι Μπούτιτς (ε. 22/4), Φιορντιλίνο (μ. 20/0), με πρόβλημα οι Λετίτσια (α. 10/0), Βολτάν (μ.), Καράρο (μ. 5/0), Φεραρίνι (α. 3/0), Βερτζελέτι (α. 1/0).

Η Παλέρμο χρειάστηκε λίγη ώρα για να ανεβάσει στροφές με την Μπάρι, ενώ κινδύνευσε δις (30’, 35’) στο 0-0. Βρήκε, όμως, το πρώτο γκολ σε κομβικό σημείο και από εκεί και πέρα έκανε περίπατο, έφτασε σε άνετη και δίκαιη επικράτηση. Με πρόσφατο 2-1-0, οι Σικελοί του Τζίνο Κορίνι βελτιώνονται το τελευταίο διάστημα και δεν λείπουν οι φωνές σχετικά με τη διεκδίκηση της αυτόματης ανόδου. βέβαια, για να τα καταφέρει, θα πρέπει να βρει σταθερό βήμα, δεν το είχε στο πρώτο μισό της σεζόν. Δύσκολα οι Μανκούζο (ε. 17/3, 3 ασίστ), Ντεσπλάνς (2ος τ.), Λουτσόνι (α. 17/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και έχουν προβάδισμα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΤΑΝΤΖΑΡΟ - ΑΣΚΟΛΙ

Η Καταντζάρο ενεπλάκη σε ισορροπημένο ματς στην έδρα της Σπέτσια και παρά το ότι βρήκε νωρίς το γκολ, ισοφαρίστηκε πριν από την ανάπαυλα και παρά το ότι δεν έλειψαν οι ευκαιρίες εκατέρωθεν, η ισοπαλία απέδωσε δικαιοσύνη. Δεν νικάει στα τελευταία τρία (0-2-1) η ομάδα του Βιντσέντζο Βιβαρίνι, ρίχνει στροφές, ωστόσο παραμένει στην οκτάδα και η πορεία της συνοδεύεται από δεδομένα θετικό πρόσημο. Τιμωρημένος ο κομβικός Βαντεπούτε (μ. 23/6, 8 ασίστ), εξέτισε ο ηγετικός Μπριγκέντι (α. 22/0), χωρίς νεότερα θέματα. Αναμένεται να λείψει ο Γκιόν (μ. 19/1).

Η Ασκολι πόνταρε πολλά στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τη Σουντιρόλ, ωστόσο πέραν της προσωρινής ισοφάρισης δεν κατάφερε κάτι περισσότερο, είχε κενά στα μετόπισθεν και μοιραία έμεινε με άδεια χέρια. Πρώτη αποτυχία έπειτα από σερί 1-3-0 για την ομάδα του Φαμπρίτσιο Καστόρι, παραμένει σε δύσκολη θέση και θα πρέπει να βρει λύσεις άμεσα για να μην πιεστεί αφόρητα στη μάχη που δίνει για την επιβίωση. Αμφίβολοι δίνονται οι Νεστορόφσκι (ε. 12/2), Πέντρο Μέντες (ε. 23/10, 2 ασίστ), εκτός δράσης σταθερά οι Τάβτσαρ (α.), Μπόγκνταν (α.), Κράια (α. 5/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν βγαίνει άκρη, οι γηπεδούχοι, βέβαια, έχουν ελαφρύ προβάδισμα.

ΜΠΑΡΙ - ΛΕΚΟ

Η Μπάρι είχε φιλόδοξο πλάνο στην έδρα της Παλέρμο, μάλιστα άγγιξε το γκολ στο 0-0 (30’, 35’), αλλά δεν το πέτυχε και αφότου βρέθηκε πίσω στο σκορ, ουδέποτε αντέδρασε. Η δεύτερη διαδοχική αποτυχία και οι κάκιστες εμφανίσεις έφεραν τη δεύτερη απόλυση για φέτος, με τον τεχνικό Πασκουάλε Μαρίνο να δίνει τη θέση του στον έμπειρο Μπέπε Ιακίνι. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για οκτάδα. Τιμωρημένος ο Ακάμπορα (μ. 15/0), εξέτισε ο Μπενάλι (μ. 17/0). Εκτός οι Κουτσουπιάς (μ. 14/2), Μαϊέλο (μ. 10/0), δύσκολα οι Ντι Τσέζαρε (α. 16/2), Ντιαό (ε. 10/2), Αράμου (μ.-ε. 13/0).

Η Λέκο έπιασε κατά διαστήματα πειστική απόδοση στο ματς με την Κρεμονέζε, κυρίως επειδή ο αντίπαλος είχε πολλές και σημαντικές απουσίες. Δεν κατάφερε, όμως, να βρει το γκολ παρά τις ευκαιρίες της (14’, 22’, 65’) και ένα πέναλτι μετά την ανάπαυλα ήταν αρκετό για να μείνει με άδεια χέρια. Τέταρτη διαδοχική ήττα για τους νεοφώτιστους, το ότι βρίσκονται στην τελευταία θέση δεν αποτελεί είδηση, αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν παρατούν την προσπάθεια. Δεν αναμένεται να προλάβει ο Λαμάνα (τ. 1 συμ.), λογικά θα παίξουν οι Μπιανκόνι (α. 15/1), Μπούζο (ε. 20/6).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπάρι δεν πείθει, η Λέκο το παλεύει, η ισοπαλία δεν είναι εκτός συζήτησης.

ΠΙΖΑ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Η Πίζα δεν ήταν εμφανώς χειρότερη από την Κοζέντσα και μάλιστα εκτός έδρας, ωστόσο το έργο της έγινε πολύ δύσκολο από τη στιγμή που έμεινε με 10 παίκτες στο 45’. Δέχθηκε το γκολ με αρκετό χρόνο να απομένει και δεν σταμάτησε την προσπάθεια, για να βρει την ισοφάριση στην εκπνοή. Μόλις μία ήττα στα τελευταία έξι (2-3-1) για την ομάδα του Αλμπέρτο Ακουιλάνι (στην εξέδρα λόγω τιμωρίας), ασταθής. Τιμωρημένος ο Καλαμπρέζι (α. 15/1), εξέτισαν οι Νίκολας (τ. 22 συμ.), Εστέβες (α. 17/1), Λ. Τραμονί (μ.-ε. 15/2). Εκτός ο Μ. Τραμονί (μ. 1/1), δύσκολα ο Ντ’ Αλεσάντρο (μ.-ε. 12/0).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Σαμπντόρια δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, δεν ήταν καν καλύτερη της Μόντενα, αλλά το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου οφείλεται στο ότι αποδείχθηκε πιο εύστοχη. Δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει επιτυχώς την πίεση στο δεύτερο ημίχρονο, δέχθηκε δύο γκολ από το πέναλτι και αρκέστηκε στο «Χ». Μία νίκη σε έξι (1-2-3) η ομάδα του Αντρέα Πίρλο, δεν είναι άνετη. Τιμωρημένος ο Γέπες (μ. 21/0), εξέτισε ο Γκιλάρντι (α. 22/1). Εκτός οι Εστάνις Πεδρόλα (μ.-ε. 9/3), Μπορίνι (ε. 13/5), Φεράρι (α. 3/0), δύσκολα οι Μούρου (α. 16/1), Βέρε (μ. 19/0), Μπενεντέτι (μ. 6/1), Βιέιρα Ναν (μ. 13/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα γκολ είναι η προτιμότερη διέξοδος στο συγκεκριμένο ματς (Over).

Βαθμολογία -

10/02/2024Serie B: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πάρμα Πάρμα 48 23 14 6 3 43 22 21
2 Κρεμονέζε Κρεμονέζε 44 23 13 5 5 32 16 16
3 Κόμο Κόμο 42 23 12 6 5 32 25 7
4 Βενέτσια Βενέτσια 41 23 12 5 6 40 29 11
5 Παλέρμο Παλέρμο 39 23 11 6 6 40 28 12
6 Τσιταντέλα Τσιταντέλα 36 23 10 6 7 29 27 2
7 Καταντζάρο Καταντζάρο 35 23 10 5 8 35 32 3
8 Μπρέσια Μπρέσια 32 23 8 8 7 25 23 2
9 Μόντενα Μόντενα 32 23 8 8 7 27 30 -3
10 Ρετζιάνα Ρετζιάνα 29 23 6 11 6 28 29 -1
11 Κοζέντσα Κάλτσιο Κοζέντσα Κάλτσιο 28 23 7 7 9 25 25 0
12 Σουντιρόλ Σουντιρόλ 27 23 7 6 10 30 31 -1
13 Πίζα Πίζα 27 23 6 9 8 26 28 -2
14 Σαμπντόρια Σαμπντόρια 27 23 8 5 10 31 36 -5
15 Μπάρι 1908 Μπάρι 1908 27 23 5 12 6 23 28 -5
16 Άσκολι Άσκολι 22 23 5 7 11 23 29 -6
17 Τερνάνα Τερνάνα 21 23 5 6 12 27 33 -6
18 Φεραλπισάλο Φεραλπισάλο 21 23 5 6 12 26 38 -12
19 Σπέτσια Σπέτσια 21 23 4 9 10 20 35 -15
20 Λέκκο Λέκκο 20 23 5 5 13 25 43 -18
Promotion
Promotion Play-off
Relegation Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr