Ποδόσφαιρο

Λιγκ2 Αγγλίας: Με Κρου και Στόκπορτ

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 - 03:59

Πολλές επιλογές στην 32η αγωνιστική της τέταρτης κατηγορίας στην Αγγλία.

Λιγκ2 Αγγλίας: Με Κρου και Στόκπορτ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Λιγκ2 Αγγλίας

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΜΠΑΡΟΟΥ

«Λευκή» ισοπαλία απέσπασε η Γουίμπλεντον στο Μπράντφορντ και συνεχίζει την μάχη για πλέι οφ (σερί 1-3-2). Ερχόμενη από τον αποκλεισμό στο Λιγκ Τρόφι (3-1 από Πιτέρμπορο), δέχτηκε πίεση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και την κράτησε όρθια ο γκολκίπερ Μπας. Πλήγμα η αποχώρηση του Ιρακινού πρώτου σκόρερ Αλ Χαμάντι (17 γκολ, 7 ασίστ) για την Ιπσουϊτς, απέκτησε τους Μπάλμερ (στόπερ), Κέλι (φορ). Νοκ άουτ ο Νέφβιλ (βασικός μέσος, 1 γκολ).

Η Μπάροου αγχώθηκε αλλά πήρε τη νίκη που άξιζε απόλυτα κόντρα στην ΜΚ Ντονς (1-0), επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από σερί 0-2-1 και εισήλθε ξανά στις θέσεις απευθείας ανόδου (γενικότερο σερί 10-8-2). Πήρε πλήρη πρωτοβουλία από τα πρώτα λεπτά, όμως η αστοχία και ο αντίπαλος γκολκίπερ λίγο έλειψε να της κάνουν ζημιά. Γκολ-γκολ τα 7/9 πιο πρόσφατα, έχει την τρίτη καλύτερη επίδοση εκτός έδρας. Νοκ άουτ οι αριστεροί μπακ Τιένσια (βασικός), Ουόρεν (αν.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γουίμπλεντον δύσκολα θα αναπληρώσει το κενό του Αλ Χαμάντι, συνεχίζει να παλεύει για το θαύμα η Μπάροου. Αμφίρροπο πολύ, λύση στα 2-3 γκολ (2,00).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΡΟΥ-ΚΡΟΟΥΛΙ

Σε ένα βαθμό περιορίστηκε η Κρου στην έδρα της Τρανμίρ (0-0), μένοντας λίγο πίσω από τις θέσεις απευθείας ανόδου. Διανύει μία περίοδο με μεγάλα σκαμπανεβάσματα, μετρώντας από τέσσερις νίκες, ισοπαλίες και ήττες στις 12 τελευταίες αγωνιστικές! Είναι αρκετά αποτελεσματική εντός έδρας, με εννιά νίκες σε 15 ματς όπου κατά μέσο όρο σκοράρει δύο τέρματα. Γκολ-γκολ τα 12/16 πιο πρόσφατα επίσημα. Αμφίβολοι οι Γουίλιαμς (αμυντικός), Λουντ (μέσος), Τάμπινερ (φορ, 1 γκολ), εκτός οι μέσοι Πάουελ, Φίνεϊ.

Η Κρόουλι ηττήθηκε από την Μόρκαμ (1-2) και προσπαθεί να μην χάσει εντελώς επαφή με τις θέσεις πλέι οφ. Ερχόμενη από τον αποκλεισμό στο Λιγκ Τρόφι (2-1 από Πιτέρμπορο), προηγήθηκε με το πρώτο γκολ του εξτρέμ Φόρστερ όμως έπεσε θύμα ανατροπής. Over τα 10/13 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Ενισχύθηκε με τους Ολαγιούνζου (αμυντικός), Κέλι (χαφ), αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Κόνροϊ, τραυματίστηκε ο μέσος Γουίλιαμς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυνατή πλην ασταθής η Κρου, πιο δυνατή σαφώς της Κρόουλι. Ασος (1,98), παίζεται και σε συνδυασμό με over (2,90).

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ-ΤΡΑΝΜΙΡ

Η Ντονκάστερ βρέθηκε στο Σάτον φάτσα με μία ήττα που θα την έβαζε σε περιπέτειες, όμως την γλίτωσε βαθιά στις καθυστερήσεις (1-1) και παραμένει σε μεγάλο βαθμό ασφαλής. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν ικανοποιεί, έχοντας μόλις μία νίκη στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές (1-3-6). Γεμάτο απουσιολόγιο, νοκ άουτ οι μέσοι Γουέστμπρουκ και Ρέιβενχιλ, οι αν. επιθετικοί Μίλερ, Μαρς, Λέιβερι και οι Λόουλορ (γκολκίπερ), Λονγκ (αμυντικός), αμφίβολος ο επιθετικός Κάρτι.

Η Τρανμίρ παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Κρου, παραμένει στο δεύτερο μισό της κατάταξης χωρίς όμως να νιώθει πλέον την παραμικρή απειλή. Μετά το «φτωχό» σε φάσεις πρώτο μέρος, στην επανάληψη δέχτηκε πίεση αλλά άντεξε φέρνοντας την πρώτη ισοπαλία στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (5-1-2, γενικότερο σερί 8-8-3). Γκολ-γκολ τα 9/13 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Δεν υπολογίζονται οι μέσοι Μέρι, Μπελεουάν, οι αμυντικοί Στάρμπακ, Λι και ο αν. επιθετικός Ντένις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ασφαλής πλέον η Τρανμίρ, η Ντονκάστερ όχι απόλυτα. Δεν εμπιστευόμαστε τους γηπεδούχους για να πάμε με το κίνητρο τους, καλύτερα γκολ-γκολ (1,72).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Στο δεύτερο ματς με νέο τεχνικό τον Στιβ Κότεριλ η Φόρεστ Γκριν πήρε βαθμό στο Κόλτσεστερ (3-3), βεβαίως παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση με 14 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-7-7). Οι «οικολόγοι» έχουν την δεύτερη λιγότερο παραγωγική επίθεση, όπως και την χειρότερη εντός επίδοση της κατηγορίας. Πήρε τον έμπειρο επιθετικό Ντόιτζ (2η θητεία του στο κλαμπ), εκτός πλάνων οι μέσοι Μάντοξ, Χόλαντ και οι Λαβινιέ (αμυντικός), Γκάρικ (εξτρέμ).

Πολύ σημαντική επιτυχία επί της Νοτς Κάουντι πανηγύρισε η Μάνσφιλντ στο ντέρμπι του Νότιγχαμ (1-0) και φιγουράρει στις θέσεις απευθείας ανόδου. Ερχόμενη από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-2), πήρε γρήγορο προβάδισμα με το 15ο γκολ του Κέιλορ Νταν και το υπερασπίστηκε επιτυχώς. Εχει την καλύτερη εκτός έδρας επίδοση όπως και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, under τα 8/9 τελευταία. Νοκ άουτ οι αμυντικοί Κίλγκουρ, Τζόνσον, Χιούιτ και οι Χάρινγκτον (μέσος), Οουτς (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλές οι ισοπαλίες αλλά χρειάζεται νίκες πλέον η Φόρεστ Γκριν για να ελπίζει. Τι τύχη όμως μπορεί να έχει με την πολύ ανώτερη της Μάνσφιλντ. Το combo Χ2 με over στο 2,25.

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ-ΣΤΟΚΠΟΡΤ

Η Γκρίμσμπι απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στο Ακρινγκτον, εξακολουθεί να βρίσκεται χαμηλά και όχι πλέον σε απόσταση απόλυτης ασφάλειας από την ζώνη υποβιβασμού. Χάθηκε πολύ μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να πάρει την μόλις δεύτερη νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (1-3-4). Γκολ-γκολ τα 12/16 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ενισχύθηκε με τους Χουμ (αμυντικός), Σμιθ (μπακ), Τόμπσον (μέσος), αμφίβολος ο αν. επιθετικός Πάικ, νοκ άουτ οι μέσοι Κούρι, Εϊνλι.

Μια προσφορά σε περιμένει στο Pamestoixima.gr!

Η Στόκπορτ γκέλαρε κόντρα στην Χάρογκειτ (1-1) και με μόλις δύο νίκες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (2-3-1) βλέπει τον ανταγωνισμό να πλησιάζει. Η πρωτοπόρος απάντησε γρήγορα στο 0-1 όμως δεν υπήρξε συνέχεια, παρότι στην επανάληψη άσκησε έντονη πίεση. Εκτός έδρας κατά μέσο όρο σκοράρει πάνω από δύο γκολ. Αμφίβολοι οι βασικοί Κροσντέιλ (μέσος, 2 γκολ), Μπάρι (φορ, 9 γκολ), νοκ άουτ οι Πάι (αμυντικός), Νόιλ (δεξιός μπακ), Στρέτον (αν. φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θέλει να ηρεμήσει οριστικά η Γκρίμσμπι αλλά θα πρέπει να περιμένει κι άλλο, η Στόκπορτ δύσκολα θα έχει νέα απώλεια (1,87).

ΧΑΡΟΓΚΕΙΤ-ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Η Χάρογκειτ έμεινε όρθια στην έδρα της πρωτοπόρου Στόκπορτ (1-1) και διατηρείται σε επαφή με τις θέσεις πλέι οφ, με μόλις μία ήττα στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές (6-2-1). Εχει πάρει λιγότερους βαθμούς εντός έδρας (17) από ότι εκτός (27), γκολ-γκολ τα 10/12 πιο προσφατα επίσημα (9/12 over). Πήρε τους Αμπού (αμυντικός, Σαουθάμπτον), Μπλόξχαμ (επιθετικός, Μπλάκμπερν), εκτός πλάνων οι γκολκίπερ Οξλεϊ (βασικός), Τόμας και οι ΜακΝτόναλντ (αμυντικός), Φόλαριν (βασικός φορ, 3 γκολ).

Η Κόλτσεστερ αναδείχτηκε ισόπαλη εντός έδρας με την Φόρεστ Γκριν (3-3), αποτέλεσμα που την ικανοποιεί.. εν μέρει καθώς θα μπορούσε να έχει βρεθεί σε σαφώς πιο δυσχερή θέση. Δέχτηκε δύο γρήγορα γκολ, κατάφερε εντυπωσιακή ανατροπή με τρία τέρματα σε πέντε λεπτά (!) αλλά δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το προβάδισμα. Over τα 9/13 τελευταία σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι. Αμφίβολος ο βασικός δεξιός μπακ Εγκμπο, εκτός πλάνων οι αμυντικοί Κέλεχερ, Λόρενς και ο φορ Τοβάιντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χάρογκειτ γενικότερα αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας, πάντως είναι οπωσδήποτε ανώτερη της ευάλωτης αμυντικά Κόλτσεστερ. Πρώτο σημείο ο άσος (2,15).

ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ-ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Ο γκολκίπερ Φάρμαν έκανε ότι μπορούσε και η ΜΚ Ντονς άντεξε αρκετή ώρα όχι όμως μέχρι τέλους στο Μπάροου (1-0), βεβαίως διατηρείται στις θέσεις πλέι οφ καθώς τρέχει εξαιρετικό σερί 10-3-2. Προηγήθηκαν πέντε συνεχόμενα over και τέσσερα διαδοχικά γκολ-γκολ. Ενισχύθηκε με τον επιθετικό Τεζγκέλ (από Στόουκ), αποδεσμεύτηκε ο Νεοζηλανδός αμυντικός Σμιθ. Αμφίβολος ο μεσοαμυντικός Τάκερ, νοκ άουτ ο βασικός μέσος Χάντερ και οι αναπληρωματικοί Χάρνες (γκολκίπερ), Ντένις (φορ, 1 γκολ).

Η Ακρινγκτον περιορίστηκε σε “λευκή” ισοπαλία με την Γκρίμσμπι, χάνοντας εκ νέου έδαφος για πλέι οφ μένοντας στις τέσσερις νίκες στις 15 τελευταίες αγωνιστικές (4-4-7). Ηταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, οι ρόλοι αντιστράφηκαν στην επανάληψη. Over τα 6/9 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι. Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Λονγκέλο-Μπούλε (2 γκολ), συνεχίζουν εκτός δύο γκολκίπερ (ο βασικός Σάβιν και ο αν. ΜακΚράκεν) και ο φορ Αντριους.

ΕΚΤIΜΗΣΗ: Συνεχίζει την μάχη για πλέι οφ η Μίλτον Κέινς Ντονς, έχει “σημαδέψει” αυτό το ματς η Ακρινγκτον ώστε να μείνει ζωντανή για τον ίδιο στόχο. Στον διπλασιασμό ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΡΚΑΜ-ΣΑΤΟΝ

Αναβλήθηκε το εκτός έδρας ματς με την Γουόλσολ για την Μόρκαμ, που απέναντι στην Κρόουλι πήρε την δεύτερη νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές μένοντας ζωντανή στο κυνήγι των πλέι οφ (1-2). Με ανατροπή χάρη σε δύο γκολ του Γκάρνερ ήρθε το μόλις τρίτο τρίποντο στα 14 τελευταία (3-4-7). Over τα 7/9 πιο πρόσφατα πρωταθλήματος. Πήρε τους Κουμπενί (μέσος, Μπόλτον), Λάρσον (επιθετικός, Νότιγχαμ), εκτός πλάνων οι Μουρ (βασικός γκολκίπερ) και Λαβ (αμυντικός).

Η Σάτον βρέθηκε αγκαλιά με μία νίκη που θα της επέτρεπε να συνεχίσει από καλύτερη θέση την προσπάθεια παραμονής, όμως ισοφαρίστηκε βαθιά στις καθυστερήσεις από την Ντονκάστερ (1-1) και η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά δύσκολη. Εχει το μεγαλύτερο παθητικό στην κατηγορία δεχόμενη κατά μέσο όρο δύο γκολ, μετράει επτά συνεχόμενα γκολ-γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Επιπλέον έχει την χειρότερη επίδοση εκτός έδρας, με μόλις ένα διπλό (1-4-9). Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα απουσιών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδιάφορη μεν βαθμολογικά όμως κάνει ζημιές η Μόρκαμ, όλο και πιο δύσκολη η κατάσταση για την Σάτον και έχει πολύ μεγάλη ανάγκη βαθμούς. Θα ποντάρουμε το σκορ 1-1 σε οποιαδήποτε στιγμή (2,60)!

ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΣΑΛΦΟΡΝΤ

Η άνετη νίκη επί της Μπράντφορντ στο ντεμπούτο του υπηρεσιακού Γκάβιν Γκάνινγκ δεν είχε συνέχεια για την Σουίντον, που ηττήθηκε στο Νιούπορτ (2-1 δίκαια, παρότι είχε δύο δοκάρια. Τα 5/6 τελευταία ήταν συνδυασμός γκολ-γκολ και over. Ενισχύθηκε με τους επιθετικούς ΜακΚίρντι (ήταν πρώτος σκόρερ της την σεζόν 2021-22), Ντρινάν (Λέιτον Οριεντ) και τον εξτρέμ ΜακΓκούρκ (Λιντς), εκτός πλάνων οι Μαχόνεϊ (γκολκίπερ), Ουουάκουε, Κλέιτον (αμυντικοί) και Ντιβάιν (αρ. μπακ).

Νέα επιτυχία για την φορμαρισμένη εσχάτως Σάλφορντ όπου έφερε νέο αέρα ο τεχνικός Καρλ Ρόμπινσον, νίκησε εύκολα την ισχυρή Ρέξαμ (3-1) και με αήττητο πέντε αγωνιστικών (3-2-0) έχει πλέον απομακρυνθεί οριστικά από τις τελευταίες θέσεις. Μπήκε πολύ δυνατά βάζοντας γερά θεμέλια νίκης και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Τα 19 γκολ έφτασε ο δεύτερος σκόρερ της κατηγορίας, Σμιθ. Over τα 7/9 πιο πρόσφατα, έχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (21) από ότι εντός (13). Πλήρης αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κατήφεια στη Σουίντον, εμφανώς βελτιωμένη η Σάλφορντ όμως σε αποδόσεις φαβορί δεν θα την ακολουθήσουμε. Επιλογή ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over (1,85).

ΓΟΥΟΛΣΟΛ-ΝΙΟΥΠΟΡΤ

Η Γουόλσολ έφερε στο Τζίλιγχαμ δεύτερη κολλητή ισοπαλία με 1-1 στις τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (ενώ είχαν προηγηθεί πέντε τρίποντα σε έξι ματς) και απομακρύνθηκε περαιτέρω από τις προνομιούχες θέσεις. Μετράει πέντε συνεχόμενα γκολ-γκολ. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Ρίλεϊ και ΜακΕντι, νοκ άουτ ο βασικός επιθετικός Ντάνι Τζόνσον (5 γκολ) και οι Γουίλιαμς (αμυντικός), Οτεχ (φορ, 2 γκολ).

Μετά τον αναμενόμενο αποκλεισμό στο κύπελλο από την Μάντσεστερ Γιουνάινεντ (2-4) η Νιούπορτ επικράτησε της Σουίντον (2-1), τρίτο διαδοχικό τρίποντο και τέταρτο στο αήττητο σερί έξι αγωνιστικών προσπαθώντας με.. νύχια και δόντια να μείνει κοντά στις θέσεις πλέι οφ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά ανέτρεψε το σκηνικό, με τον αντίπαλο να έχει δύο δοκάρια. Τα 16 τέρματα έφτασε ο Εβανς. Γκολ-γκολ τα 7/9 τελευταία. Απουσιάζουν οι Σέμπερι (στόπερ), Ντρίσντεϊλ (αμυντικός) και Μπογκλ (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κάτι λείπει από την Γουόλσολ για να μπει στα πλέι οφ, σε καλή κατάσταση βρίσκονται οι Ουαλοί της Νιούπορτ. Γκολ-γκολ (1,72).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΕΞΑΜ-ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝT

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα σε πρωτάθλημα και κύπελλο υπέστη η Ρέξαμ στο Σάλφορντ (3-1), πέφτοντας στην τέταρτη θέση. Μπήκε πολύ νωχελικά δεχόμενη δύο γκολ στα πρώτα τέρματα, παρότι έβγαλε αντίδραση δεν μπόρεσε να επιστρέψει. Εχει την καλύτερη επίδοση εντός έδρας, με έντεκα νίκες σε 14 ματς όπου κατά μέσο όρο σκοράρει πάνω από δύο γκολ. Αμφίβολος ο μεσοαμυντικός Ο’ Κόνορ, εκτός πλάνων οι Λέιντον (γκολκίπερ), Χοσάνα (αμυντικός), Φόρντε (μέσος).

Η Μπράντφορντ ήταν ανώτερη όμως δεν μπόρεσε να επιβληθεί της Γουίμπλεντον (0-0), πέμπτη ισοπαλία στο σερί οκτώ αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-5-3, μετά από τέσσερα διαδοχικά τρίποντα!). Ερχόμενη από την πρόκριση για τα ημιτελικά του Λιγκ Τρόφι (1-0 την Ντονκάστερ) βρήκε.. τοίχο στον αντίπαλο γκολκίπερ που την σταμάτησε επανειλημμένα, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Απέκτησε τον επιθετικό Κάβαναγκ (από Μίντλεσμπρο), αμφίβολος ο αμυντικός Ογιεγκόκε, συνεχίζουν εκτός οι μέσοι Πάτισον και Γουόκερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: «Μίνι» κοιλιά κάνει η Ρέξαμ όμως στην Ουαλία είναι φαβορί με όλους. Προβάδισμα στον άσο (1,85).

Βαθμολογία -

10/02/2024League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στόκπορτ Στόκπορτ 58 29 17 7 5 62 29 33
2 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 54 29 14 12 3 48 24 24
3 Μπάροου Μπάροου 53 30 14 11 5 43 30 13
4 Ρέξαμ Ρέξαμ 52 28 15 7 6 55 40 15
5 Κρου Κρου 51 30 14 9 7 55 44 11
6 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 48 29 14 6 9 47 37 10
7 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 44 29 13 5 11 61 54 7
8 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 44 29 13 5 11 37 37 0
9 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 43 29 11 10 8 44 34 10
10 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 43 29 13 4 12 26 35 -9
11 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 42 29 12 6 11 42 38 4
12 Μόρκαμ Μόρκαμ 40 28 11 7 10 42 45 -3
13 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 40 29 11 7 11 42 46 -4
14 Κρόουλι Κρόουλι 39 28 12 3 13 44 47 -3
15 Γουόλσολ Γουόλσολ 38 28 10 8 10 42 41 1
16 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 37 30 11 4 15 45 43 2
17 Σουίντον Σουίντον 37 30 10 7 13 53 56 -3
18 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 37 30 9 10 11 35 39 -4
19 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 34 30 9 7 14 42 52 -10
20 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 29 29 6 11 12 41 51 -10
21 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 29 30 8 5 17 42 58 -16
22 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 29 29 8 5 16 33 53 -20
23 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 22 30 4 10 16 34 59 -25
24 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 20 29 4 8 17 30 53 -23
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr