Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ: Κερδίζουν οι πρωτοπόροι

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 - 11:35

Οι πρωτοπόροι αναμένεται να νικήσουν εύκολα ή δύσκολα το Σάββατο στην Τσάμπιονσιπ, με νέο προπονητή η Μπλάκμπερν.

Τσάμπιονσιπ: Κερδίζουν οι πρωτοπόροι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Τσάμπιονσιπ.

ΙΠΣΟΥΙΤΣ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ.

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα, βρέθηκε πίσω 3-0 στην έδρα της Πρέστον και όταν αντέδρασε ήταν αργά, πέφτοντας τέταρτη στη βαθμολογία, με μόλις μία νίκη σε οκτώ αγωνιστικές (5 ισοπαλίες). Μοναδικό θετικό, το ντεμπούτο με δύο γκολ του επιθετικού Μουρ, που αποκτήθηκε τελευταία μέρα των μεταγραφών. Εντός έδρας είναι δυνατή, με αήττητο 12 αγώνων στο πρωτάθλημα. Αμφίβολος o δεύτερος σκόρερ, Χερστ, οι μέσοι Τέιλορ, Έβανς και οι μπακ Γουίλιαμς, Ντονασιέν, Μπέρτζες, εκτός o μπακ Μπάγκοτ.

Η Γουέστ Μπρομ., πήρε μεγάλη νίκη στο τέλος στο ντέρμπι με την Μπέρμιγχαμ και είναι πέμπτη, αλλά έχει σκαμπανεβάσματα, με εναλλαγή νίκης – ήττας πέντε αγωνιστικές. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, εκτός έδρας είναι χωρίς ισοπαλία δέκα αγώνες, με τέσσερις νίκες και έξι ήττες σε ταξίδια αυτό το διάστημα. Τα τελευταία έξι γκολ εκτός έδρας ήταν σε β’ ημίχρονο. Τελευταία ήττα πρωταθλήματος στο Ίπσουιτς, το 2008. Εκτός Ατζάγι (μπακ), Φίλιπς, Ντιανγκανά, Μολούμπι, Ριτς (μέσοι), Μάτζα (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Μουρ έκανε θραύση στο ντεμπούτο του, μπορεί να σκοράρει ξανά σε νίκη επί της Γουέστ Μπρομ.

Μια προσφορά σε περιμένει στο Pamestoixima.gr!

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΣΤΟΟΥΚ

Η Μπλάκμπερν έχασε από την ΚΠΡ και είναι χαμηλά, με οκτώ ματς χωρίς νίκη και ένα τρίποντο σε 11 αγωνιστικές. Έτσι, ο προπονητής Γιον Νταλ Τόμασον, παραιτήθηκε και τον αντικατέστησε ο Τζον Γιούστας, που κάνει ντεμπούτο. Πληρώνει γκολ – γκολ σε επτά συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Εντός έδρας έχει μόνο δύο νίκες στα τελευταία εννέα παιχνίδια. Εκτός ο μέσος Μπάκλι, ο εξτρέμ Χέτζες, αμφίβολοι οι μπακ Κάρτερ, Πίκερινγκ.

Η Στόουκ, κατέρρευσε εντός με Λέστερ και υπέστη τρίτη σερί ήττα, δεχόμενη συνολικά 10 γκολ, παραμένοντας κοντά στην ουρά. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, έχει κερδίσει πλέον μόνο δύο στα τελευταία 16 ματς πρωταθλήματος, με επτά ισοπαλίες αυτό το διάστημα, όλες με under 2.5. Και οι τρεις τελευταίες νίκες της όμως στο πρωτάθλημα ήταν διπλά. Εκτός ο μπακ Στίβενς και ο επιθετικός Τέζγκελ, αμφίβολος ο μέσος Λόρεντ. Mπορεί να κάνει ντεμπούτο, ο νέος επιθετικός, Μάνχουφ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άγνωστο πώς θα λειτουργήσει η αλλαγή προπονητή στην Μπλάκμπερν. Καλύτερα να πάμε με το γκολ-γκολ.

ΚΑΡΝΤΙΦ - ΠΡΕΣΤΟΝ

Η Κάρντιφ, πήρε μεγάλη νίκη με Γουότφορντ και είναι στο -5 από την εξάδα, επιστρέφοντας στα τρίποντα μετά από δύο σερί ήττες και στις ανέπαφες εστίες μετά από οκτώ αγωνιστικές. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ όμως, έχει κερδίσει ένα από τα τελευταία επτά παιχνίδια στο γήπεδό της. Τελευταία ήττα εντός από την Πρέστον, το 2017. Εκτός είναι οι μέσοι Ραλς, Ο’ Ντάουντα. Μπορεί να ξεκινήσουν τα νέα αποκτήματα, Χόρβατ (τερματοφύλακας), Φίλιπς (μπακ) και Τέρνμπουλ (μέσος).

Η Πρέστον του Ράιαν Λόου, κέρδισε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ την Ίπσουιτς και έχει μία ήττα σε τέσσερις αγωνιστικές, πριν την επίσκεψη σε μία ανταγωνίστρια για τα πλέι – οφ. Έχει όμως πρόβλημα στην άμυνα, με μόνο τέσσερις ανέπαφες εστίες όλη τη σεζόν, αν και οι τρεις ήταν μακριά από την έδρα της, όπου πάντως έχει κερδίσει σε μόλις δύο από τα τελευταία 11 ματς πρωταθλήματος. Eκτός οι μέσοι Μπεστ και Χολμς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Bελτιωμένες και οι δύο, μπορούν να μας προσφέρουν γκολ – γκολ και over 2.5.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΛ - ΣΟΥΟΝΣΙ

Η Χαλ, κέρδισε τη Μίλγουολ με γκολ νωρίς και έτσι με δύο σερί νίκες με ακριβές σκορ 1-0, ανέβηκε ξανά στην εξάδα των πλέι - οφ, ενώ δεν έχει ισοπαλία 12 αγωνιστικές, με έξι νίκες και έξι ήττες. Η ομάδα του Λιαμ Ροσίνιορ, εντός εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκη και ήττα επτά αγώνες. Τελευταία εντός έδρας ήττα από τη Σουόνσι, το 2014. Εκτός οι μπακ Φέρλονγκ, Κρίστι, oι μέσοι Σερί, Σινίκ, Nτελάπ, αμφίβολος ο αρχισκόρερ Κόνολι.

Η Σουόνσι, έχασε από την Πλίμουθ και πλησίασε την ουρά, καθώς έχει τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, με τέσσερα ματς χωρίς νίκη και μόνο ένα τρίποντο σε επτά αγωνιστικές. Η ομάδα του Λουκ Γουίλιαμς, έχει ένα διπλό πλέον σε οκτώ ταξίδια πρωταθλήματος. Και οι τέσσερις τελευταίες νίκες της στο πρωτάθλημα, αλλά και πέντε από τις έξι τελευταίες, είναι με ένα γκολ διαφορά. Αμφίβολοι οι μπακ Άσμπι, Κι, Ντάρλινγκ και οι μέσοι Aμπντουλάι, Τζινέλι, Γουόλς, Λόου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Σουόνσι κάνει ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλεύεται. Η Χαλ είναι πιο αποτελεσματική και μπορεί να συνεχίσει με νίκη.

ΛΙΝΤΣ - ΡΟΔΕΡΑΜ

Η Λιντς κέρδισε 4-1 στην παράταση (κ.α 1-1) εκτός έδρας την Πλίμουθ και συνεχίζει στο Κύπελλο, ενώ έχει πέντε σερί νίκες στην Τσάμπιονσιπ και είναι αήττητη σε οκτώ σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, παραμένει αήττητη μέσα στην έδρα της όλη τη σεζόν, συνολικά σε 17 αγώνες (12 νίκες). Ο εξτρέμ Νιόντο σκοράρει σε δύο σερί σε όλες τις διοργανώσεις. Λείπουν Ντάρλοου (αναπλ. τερμ.), Στράουκ, Ντάλας (μπακ), Τζέιμς (δεύτερος σκόρερ).

Η ουραγός Ρόδεραμ, έχασε και από τη Σαουθάμπτον και πλέον έχει μόνο μία νίκη σε 17 αγωνιστικές, οπότε κάθε χαμένος πόντος πια την φέρνει ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό. Η ομάδα του Λιμ Ρίτσαρντσον, είναι μία από τις δύο που έχουν απομείνει στις τέσσερις πρώτες κατηγορίες, χωρίς εκτός έδρας νίκη. Αγνοεί το τρίποντο σε 27 ταξίδια, τελευταία νίκη στο Λιντς, το 2015. Εκτός οι τραυματίες Φέργκιουσον, Μπράμαλ, Mπλάκετ (μπακ), Γκριν (μέσος), αμφίβολος ο μπακ Χολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Nίκη της Λιντς, χωρίς να δεχτεί γκολ.

Μια προσφορά σε περιμένει στο Pamestoixima.gr!

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η Μίντλεσμπρο, προηγήθηκε με Σάντερλαντ, αλλά έμεινε στο 1-1 δεύτερη σερί αγωνιστική και παρέμεινε αήττητη τρίτο σερί ματς, ενώ έχει δύο ήττες σε οκτώ. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, πληρώνει γκολ-γκολ πέντε σερί αγώνες. Εντός έδρας έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος. Επιστρέφει ο βασικός τερματοφύλακας Ντιένγκ, εκτός Μπανγκουρά, Σμιθ, Λένιχαν (μπακ), ΜακΓκρι, Τζόουνς (μέσοι), Λατ ( ένα εκ των αρχισκόρερ). Έφυγε για Βίλα ο εξτρέμ Ρότζερς, πρώτος σε ασίστ.

Η Μπρίστολ Σίτι, προσπάθησε μέσα στην έδρα της Νότιγχαμ μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο, αλλά αποκλείστηκε στα πέναλτι, μετά από ισοπαλία 1-1. Η ομάδα του Λίαμ Μάνινγκ στην Τσάμπιονσιπ είναι έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη, με τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, με 1-0 ή 2-0. Μακριά από την έδρα της, έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία δέκα παιχνίδια, αλλά σε τέσσερα από αυτά ήταν ισόπαλη. Εκτός ο μπακ Άτκινσον και οι μέσοι Νέισμιθ, Σάικς, Μπεναρούς, Toυάιν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπόρο έχει χάσει τη φόρμα της εντός, αλλά η Μπρίστολ Σίτι δυσκολεύεται στα ταξίδια. Ίσως η μπίλια κάτσει στο Χ.

ΚΠΡ - ΝΟΡΙΤΣ

Η ΚΠΡ πήρε τεράστια νίκη στο Μπλάκμπερν, με ένα από τα χειμερινά αποκτήματα, τον Χοτζ, να σκοράρει από τον πάγκο, δείγμα καλών κινήσεων που έγιναν στις μεταγραφές. Η ομάδα του Μαρτί Σιφουέντες, έμεινε αήττητη τρίτη σερί αγωνιστική (δύο νίκες, μία ισοπαλία) και είναι σε απόσταση βολής από τη σωτηρία. Εντός όμως έχει λιγότερες νίκες απ’ ότι εκτός, ενώ δεν έχει κερδίσει εκεί τη Νόριτς από το 2018. Αμφίβολος ο επιθετικός Κολί, τιμωρημένος ο μέσος Φιλντ.

Η Νόριτς, δεν έπεισε με την εμφάνισή της κόντρα στην Κόβεντρι, αλλά έκανε την ανατροπή και επέστρεψε στις νίκες, οπότε με μόνο μία ήττα σε πέντε αγώνες, είναι μόλις έναν πόντο μακριά από την εξάδα. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, έχει πάρει όμως μόνο τέσσερα διπλά στη σεζόν, ενώ έχει δεχτεί γκολ σε όλα της ταξίδια εκτός από ένα. Aμφίβολος o μπακ Μπαθ. Μπορεί να ξεκινήσει πρώτη φορά ο νέος επιθετικός, Σίντνεϊ Φαν Χόιντονκ (Μπολόνια).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Νόριτς δέχεται πάντα γκολ σχεδόν εκτός έδρας, αλλά είναι ενισχυμένη μπροστά. Γκολ – γκολ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Η Σαουθάμπτον κέρδισε 3-0 εντός τη Γουότφορντ και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου, ενώ έχει τρεις σερί νίκες Τσάμπιονσιπ και είναι σε θέση απ’ ευθείας ανόδου. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, τρέχει αήττητο 24 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (21 στο πρωτάθλημα), σκοράρει σε 25 σερί παιχνίδια και έχει μείνει χωρίς γκολ μόνο δύο φορές. Εντός έχει δέκα σερί νίκες, είναι αήττητη από τον Σεπτέμβριο. Εκτός οι μπακ Μπρι, Λαριός και οι μέσοι Αρίμπο, Στιούαρτ.

Η Χάντερσφιλντ διέλυσε τη Σέφιλντ Γουέν. και επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγώνες, ενώ είναι αήττητη τέσσερις αγωνιστικές, αλλά με τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Ο Τζον Γουόρθινγκτον παραμένει υπηρεσιακός τεχνικός, με την ομάδα του να έχει φέτος τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα συνολικά (13) και εκτός έδρας (7). Eκτός ο τερματοφύλακας Μάξγουελ, οι Χέντλι, Τέρτον, Ράφελς (μπακ) και οι επιθετικοί Μπιούρχζορχ, Γουόρντ, Χάρατ, Τζόουνς, αμφίβολος ο μέσος Χίλι και ο μπακ Χέλικ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Xάντερσφιλντ θα δυσκολέψει τους γηπεδούχους, που όμως λογικά θα φτάσουν στη νίκη. Χ-1 ημίχρονο - τελικό.

Μια προσφορά σε περιμένει στο Pamestoixima.gr!

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Σάντερλαντ, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο ντέρμπι με Μίντλεσμπρο, πήρε το Χ και είναι αήττητη δύο αγωνιστικές, παραμένοντας σε απόσταση ενός πόντου από την πρώτη εξάδα. Η ομάδα του Μάικλ Μπιλ, είναι σαφώς καλύτερη εντός, όπου έχει πάρει εννέα νίκες και είναι η μοναδική στην κατηγορία χωρίς ισοπαλία. Σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία δεν σκόραρε ως γηπεδούχος, γνώρισε την ήττα. Εκτός Χάγκινς, Σέρκιν, Aλέσε (μπακ), Έβανς (μέσοι) και Ντακ (επιθετικός).

Η Πλίμουθ έφτασε στην παράταση το εντός έδρας ματς με Λιντς στο Κύπελλο, αλλά εκεί έχασε 4-1 και επικεντρώνεται στη μάχη της παραμονής στην Τσάμπιονσιπ, όπου έχει δύο σερί νίκες και είναι αήττητη τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Ίαν Φόστερ, μόλις στο προηγούμενο ταξίδι κατάφερε να πάρει το πρώτο φετινό διπλό πρωταθλήματος. Ο Γουίτακερ σκοράρει σε δύο σερί εκτός έδρας. Αμφίβολοι Κούπερ (τερμ.), Ίρλι (μπακ), Χάουτον (μέσος) και Μπούντου (επιθετικός), επιστρέφουν Ντεβάιν, Φόρσο, Γιαμπί (μέσοι).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύο ομάδες που δεν σκοράρουν πολύ, η Σάντερλαντ είναι καλή εντός και μπορεί να πάρει τη νίκη με under 2.5.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΛΕΣΤΕΡ

Η Γουότφορντ, έχασε μεσοβδόμαδα 3-0 στο Σαουθάμπτον στο Κύπελλο και έχει δύο σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ δεν έχει νίκη σε πέντε ματς. Η ομάδα του Βαλεριάν Ισμαέλ, στο πρωτάθλημα πλέον έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά ματς, αλλά στα τέσσερα ήταν ισόπαλη. Μέσα στο γήπεδό της, δεν έχει κερδίσει πλέον στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις. Εκτός ο μπακ Ενγκακιά, αμφίβολος ο μέσος Καγιέμπε και ο αναπλ. γκολκίπερ Μπάχμαν (έτοιμος ο Χάμερ).

Η Λέστερ διέλυσε τη Στόουκ και πήρε δεύτερη σερί νίκη με over 3.5, παραμένοντας μπροστά από τους διώκτες της, με την καλύτερη επίθεση και άμυνα. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, έχει ηττηθεί σε ένα από τα τελευταία 14 ματς πρωταθλήματος, ενώ έχει τα περισσότερα διπλά στην κατηγορία, με 11, έχοντας χάσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά ταξίδια. Μόλις σε ένα ματς μακριά από το γήπεδό της δεν έχει σκοράρει. Εκτός Εντιντί (μέσος), Ιχεανάτσο (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Nίκη της Λέστερ, χωρίς να δεχτεί γκολ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

10/02/2024Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέστερ Λέστερ 72 30 23 3 4 64 23 41
2 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 61 29 18 7 4 55 32 23
3 Λιντς Λιντς 60 30 18 6 6 52 26 26
4 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 59 29 17 8 4 53 38 15
5 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 48 29 14 6 9 41 27 14
6 Χαλ Χαλ 45 29 13 6 10 43 38 5
7 Κόβεντρι Κόβεντρι 44 30 11 11 8 46 34 12
8 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 44 30 13 5 12 41 33 8
9 Νόριτς Νόριτς 44 30 13 5 12 48 45 3
10 Πρέστον Πρέστον 42 30 12 6 12 38 49 -11
11 Γουότφορντ Γουότφορντ 41 30 10 11 9 45 39 6
12 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 41 29 12 5 12 43 42 1
13 Κάρντιφ Κάρντιφ 40 29 12 4 13 36 39 -3
14 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 38 30 10 8 12 33 34 -1
15 Πλίμουθ Πλίμουθ 36 29 9 9 11 48 47 1
16 Μίλγουολ Μίλγουολ 33 30 8 9 13 30 38 -8
17 Σουόνσι Σουόνσι 33 30 8 9 13 39 48 -9
18 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 33 29 10 3 16 42 55 -13
19 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 32 30 8 8 14 34 47 -13
20 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 32 30 8 8 14 28 42 -14
21 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 31 30 6 13 11 33 47 -14
22 ΚΠΡ ΚΠΡ 28 30 7 7 16 27 41 -14
23 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 26 31 7 5 19 24 50 -26
24 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 19 29 3 10 16 25 54 -29

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr