Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Σκωτίας: Νταντί - Σεντ Τζόνστον, σε κακό φεγγάρι και οι δύο!

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 - 00:51

Στο μοναδικό παιχνίδι της Πρέμιερ Σκωτίας για σήμερα, οι δύο ομάδες θα ψάξουν την νίκη, που θα τους τονώσει ψυχολογικά! 

Πρέμιερ Σκωτίας: Νταντί - Σεντ Τζόνστον, σε κακό φεγγάρι και οι δύο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Νταντί - Σεντ Τζόνστον, της Πρέμιερ Σκωτίας.

(16:00), ΚΩΔ ΟΠΑΠ 499

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Νταντί

Η Νταντί έχασε από τη Σεντ Μίρεν πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 0-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 73' και δέχθηκε το τελειωτικό χτύπημα στις καθυστερήσεις, παρά το γεγονός ότι από το 84' έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα και ενώ είχε προηγηθεί μίνι αήττητο σερί δύο αγώνων. Επίσης, σε οκτώ αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει σημειώσει μόνο μία νίκη. Βρίσκεται, πάντως, έστω και οριακά στην πρώτη εξάδα.

Σεντ Τζόνστον

Η Σεντ Τζόνστον έχασε από την καλύτερη Χαρτς με 0-1. Ελαβε τέλος το αήττητο σερί των τριών αγώνων, ενώ σε οκτώ αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει σημειώσει μόνο μία επιτυχία και ουσιαστικά βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με την Νταντί. Πάντως, βρίσκεται πιο χαμηλά στη βαθμολογία και θέλει να ξεφύγει από την προτελευταία θέση. Τα δέκα από τα έντεκα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.02 3.2 3.55 1.58 2.2 1.2 4 1.94 1.72 1.23 1.28 1.68
Νταντί - Σεντ Τζόνστον / Εκτίμηση

Καμία από τις δύο τη δεδομένη στιγμή δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αν και η Σεντ Τζόνσtον εκτός έδρας δυσκολεύεται αρκετά στο σκοράρισμα, θα πάμε με τη προϊστορία και το κίνητρο των δύο ομάδων για νίκη. Goal/goal (1.98).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr