Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Σκωτίας: Με διαφορά ποιότητας!

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 - 00:01

Δύο ακόμη παιχνίδια για το Κύπελλο Σκωτίας, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το πάνω χέρι. 

Κύπελλο Σκωτίας: Με διαφορά ποιότητας!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Σκωτίας.

ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΣΕΛΤΙΚ

Στην Πρέμιερ Σκωτίας: Σεντ Μίρεν – Σέλτικ 0-3 (2/1) και Σέλτικ – Σεντ Μίρεν 2-1 (1/11). Η Σεντ Μίρεν επικράτησε εντός έδρας της Νταντί στο πρωτάθλημα, πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 2-0. Προηγήθηκε στο 73' και σφράγισε τη νίκη της με γκολ στο 91', παρά το γεγονός ότι στο 84' είχε μείνει με δέκα παίκτες. Σημείωσε 2η διαδοχική επιτυχία, 3η στα τέσσερα τελευταία ματς και γενικά η εικόνα της το τελευταίο διάστημα είναι καλή. 'Εχει βάλει τις βάσεις για την παρουσία της στην πρώτη εξάδα, με την 4η θέση να αποτελεί τον ρεαλιστικό στόχο της.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Σέλτικ επικράτησε εκτός της Χιμπέρνιαν, στο πρωτάθλημα, με 2-1, με δραματικό τρόπο! Προηγήθηκε στο 10', ισοφαρίστηκε στο 60', αλλά πέτυχε 2ο γκολ στο 92'! Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Αμπερντίν, σημειώνοντας 7η επιτυχία στα οκτώ τελευταία ματς όπου διατηρείται αήττητη, ενώ σε δέκα αγώνες έχει μία ήττα. Βρίσκεται στην κορυφή με διαφορά τριών βαθμών από τη 2η Ρέιντζερς και με ένα ματς περισσότερο και αναμένεται να γίνει... μάχη στη διεκδίκηση του τίτλου!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδιαφιλονίκητο φαβορί εδώ η Σέλτικ, η οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Σεντ Μίρεν. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να σκοράρει ώστε να προβληματίσει έστω και ελάχιστα τους Κέλτες. Over 2.5 (1.65).

ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ – ΧΑΡΤΣ

Η Ερντριόνιανς προκρίθηκε στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ, επικρατώντας στις 2/2, εκτός έδρας της Ρέιθ Ρόβερς 1-0 με γκολ στο 6’. Στο τελευταίο της ματς, στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, έφερε 1-1 εντός έδρας με την Πάρτικ Θιστλ. Προηγήθηκε στο 37’, αλλά ισοφαρίστηκε στο 41’. Είναι αήττητη σε επτά αγώνες (με πέντε νίκες) και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις ήττες. Είναι στην 5η θέση και κυνηγάει το πλασάρισμα της στα πλέι οφ ανόδου. Τα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

Η Χαρτς στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σεντ Τζόνστον στην Πρέμιερ ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της και επικράτησε 1-0, με γκολ στο 55'. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς «τρέχει» νικηφόρο σερί έξι αγώνων, ενώ έχει σημειώσει εννέα επιτυχίες σε δέκα αγώνες όπου διατηρείται αήττητη, έχοντας προηγηθεί δύο ήττες. Βρίσκεται στην 3η θέση, στην οποία κατά πάσα πιθανότητα θα τερματίσει κιόλας, καθώς είναι μακριά από τη 2η, ενώ δεν απειλείται από τις ομάδες που την ακολουθούν. Εκτός έδρας, έχει οκτώ νίκες σε εννέα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι αλλά σε ακόμη καλύτερη οι φιλοξενούμενοι. Συν η διαφορά ποιότητας και κατηγορίας που υπάρχει ανάμεσά τους. 2 (1.65).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr