Ποδόσφαιρο

Β' Εθνική: Δυνατές αναμετρήσεις με φόντο την άνοδο!

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 - 09:08

Φουλ δράση στην Super League, με τις ομάδες από τον Α' και Β' όμιλο να... ρίχνονται στη μάχη σε αναμετρήσεις με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Β' Εθνική: Δυνατές αναμετρήσεις με φόντο την άνοδο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Β' Εθνικής.

HΡΑΚΛΗΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ο Ηρακλής δεν θα αγωνιστεί στη φυσική έδρα στο Καυτανtζόγλειο όπου γίνονται έργα, αλλά στην Χαλάστρα στο γήπεδο του Καμπανιακού. Εκεί θα προσπαθήσει ο «γηραιός» να πατήσει φρένο στον κατήφορο που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα. Μόνο δύο κερδισμένοι πόντοι σε τέσσερα ματς τίθεται εν αμφιβόλω ο στόχος της συμμετοχής στα πλέι οφ. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην άμυνα. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς. Έγιναν αλλαγές στο ρόστερ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Νίκη έφθασε μία ανάσα από την Τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα αλλά δεν άντεξε ως το φινάλε της αναμέτρησης με την ΑΕΚ Β’ και πάλι πολλά τα παράπονα των Θεσσαλών για τη διαιτησία. Παραμένουν σταθερά στην ζώνη των πλέι οφ εκεί θέλουν να παραμείνουν ως το φινάλε. Δεν ανοίγει εύκολα ο ρυθμό στα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα. Τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα ο ποιοτικός εξτρέμ Μιράντα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τόσο ο Ηρακλής όσο και η Νίκη σκοράρουν και δέχονται σχετικά εύκολα γκολ. Παίζουν ανοιχτά με την φιλοξενούμενη να παίζει απελευθερωμένα και αρκετά επιθετικά κάτι που απέδειξε και στην εξαιρετική πορεία στο ελληνικό κύπελλο . Ο Ηρακλής μετράει 7/8 τελευταία παιχνίδια g/g και με αυτή την παράδοση θα πορευτούμε μιας και πληρώνει σε αρκετά καλη απόδοση 2.05 και αξίζει το ρίσκο.

ΚΟΖΑΝΗ - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ

Η Κοζάνη εξακολουθεί να δίνει με πείσμα την μάχη για να προλάβει το τρένο των πλέι οφ. Αν και νεοφώτιστη ομάδα έχει την ποιότητα για να στέκεται ανταγωνιστικά αλλά της λείπει η εμπειρία για το κάτι παραπάνω. Κόντρα στη Λάρισα δεν μπόρεσε να μείνει όρθια απέναντι στην ποιότητα και την ορμητικότητα του αντιπάλου. Η συνάντηση με τον Καμπανιακό είναι από αυτές που έχουν στοχεύσει οι ερυθρόλευκοι για να ανακάμψουν. Τα 16 από τα 17 πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ.

Στον κατήφορο δίχως φρένα κατρακυλά ο Καμπανιακός και ψάχνει απεγνωσμένα από κάπου να κρατηθεί. Ακόμα και στο στοχευμένο mατς με τον Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο δεν μπόρεσε να σταθεί ανταγωνιστικά, υπέστην τρίτη σερί ήττα και πλέον βρίσκεται οριακά πάνω από την ζώνη απευθείας υποβιβασμού. Τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός, ούτε ένα γκολ ενεργητικό στα τρία τελευταία παιχνίδια. Δεν έγιναν δυναμικές κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο από τους Θεσσαλονικείς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κοζάνη αντιμετωπίζει την χειρότερη ομάδα του ομίλου μέχρι στιγμής, τον Καμπανιακο. Αν και δεν έχει στηριχθεί στην έδρα της οφείλει να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μια χειρότερη ομάδα, να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα είναι ανάσα για εκείνη. 1 (1.57)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β'

Στον γκρεμό δίχως φρένα κατρακυλά ο Διαγόρας στο 2024. Από τη στιγμή που άλλαξε ο χρόνος, η ομάδα από την Ρόδο μετρά πέντε ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Η πιο πρόσφατη από τον Τηλυκράτη σήμανε και το τέλος της συνεργασίας με τον Θωμά Γράφα, τη θέση του οποίου ανέλαβε ο έμπειρος Σέρβος Ράτκο Ντόστανιτς που επιστρέφει στο νησί έπειτα από 12 χρόνια. Κάκιστη η επιθετική λειτουργία, με μόνο ένα γκολ σε πέντε παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός Β’ εξαπολύει την τελική αντεπίθεση για να ξεμπερδεύει μια ώρα αρχύτερα με επικίνδυνες καταστάσεις θα μπορούσε να είναι σε θέση πλέι οφ, αλλά ξεκίνησε την σεζόν με ποινή δέκα βαθμών. Σε πολύ καλή κατάσταση εσχάτως, κέρδισε εύκολα και τον Γιούχτα στον Ρέντη, Σκοράρει με ευχέρεια, αλά δυσκολεύεται στα μετόπισθεν. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Παίρνει βοήθεια και από παίκτες της πρώτης ομάδας ο κόουτς Αριέλ Ιμπαγάσα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δυο ομάδες χρειάζονται το παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Διαγορας περιμένουμε να είναι αρκετά ανταγωνιστικός μιας και υπήρξε η αλλαγή προπονητή που συνήθως τονώνει τις ομάδες και τους «μπουσταρει» το ηθικό. Από την άλλη ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Αξίζει πολύ το g/g σε απόδοση 1.98 και σε αυτό θα ποντάρουμε.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ

Η συνάντηση δεν θα γίνει στις στο Ηράκλειο όπου εδρεύει ο Γιούχτας αλλά στο Γεντί Κουλέ του ΟΦΗ. Εκεί θα προσπαθήσουν οι πράσινοι να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί 12 αγώνων δίχως νίκη που τους έριξε από τις θέσεις των πλέι οφ σε αυτές που οδηγούν στην Γ Εθνική. Ούτε κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν ανταγωνιστικοί οι παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη που ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία. Και τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,.5 γκολ.

Τι και αν έπαιζε κεκλεισμένων των θυρών στη Νέα Σμύρνη ; Το Αιγάλεω αισθανόταν σαν στο σπίτι του και πήρε σπουδαία νίκη με ανατροπή επί του Παναθηναϊκού Β’. Έχει ανεβάσει την απόδοσή της η ομάδα από τα δυτικά προάστια που συμπλήρωσε τέσσερις νίκες στα έξι πιο πρόσφατα ματς. Από εκεί που κινδύνευε άμεσα με υποβιβασμό πλέον γλυκοκοιτάζει τα πλέι οφ. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 21,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Γιουχτας μετράει 4 σερί ήττες και δεν δείχνει να μπορεί να ανακάμψει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αντίθετα το Αιγάλεω είναι αρκετά ανεβασμένο και δείχνει ότι βάζει τις βάσεις για παραμονή στην κατηγορία. Αξίζει να πάμε με το Χ2 που παίζεται σε απόδοση 1.52 μιας και την δεδομένη χρονική στιγμή είναι λάθος ο Γιουχτας να θεωρείται φαβορί σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Το γήπεδο του Τηλυκράτη κρίθηκε ακατάλληλο και για πρώτη φορά είναι υποχρεωμένος να αποχωριστεί το κάστρο της Λευκάδας, αγωνιζόμενος στην… Ηλιούπολη. Έστω και έτσι οι νεοφώτιστοι θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στα πρόσφατα θετικά αποτελέσματα με αποκορύφωμα το διπλό στην Ρόδο. Δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία πιο πρόσφατα ματς μετρά η ομάδα του Φάνη Γκέκα που πιστώνεται την αγωνιστική ανάκαμψη. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι, δεν αλλάζει η ενδεκάδα.

Ούτε το ντεμπούτο του Απόστολου Τερζή στον πάγκο βοήθησε την Καλαμάτα να βάλει τέλος στην αγωνιστική της αστάθεια. Είχε την υπεροχή, τις ευκαιρίες, έπαιξε και για μισή ώρα με παίκτη παραπάνω αλλά δεν νίκησε τον Ιωνικό. Μόνο μία νίκη στα επτά πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός για την ομάδα με το ακριβότερο μπάτζετ στην κατηγορία. Κανένα περιθώριο για νέα γκέλα. Και τα εννιά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ομάδα με την δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας απέναντι σε μια από τις χειρότερες αναμετρώνται στο γήπεδο της Ηλιούπολης. Αν η αναμέτρηση πραγματοποιούνταν στον "Κάβο της Κυράς" θα μιλούσαμε διαφορετικά. Όμως εκτός από το σπίτι τους οι νησιώτες χάνουν τη δυναμική τους. Το Χ2 πληρώνει ψίχουλα, όμως σε συνδυασμό με τον under 2,5 «γλυκαίνει».

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β' - ΧΑΝΙΑ

Για πρώτη φορά φέτος ο Παναθηναϊκός θα παίξει στη Λεωφόρο. Εκεί θα επιδιώξει να βάλει τέλος στην αγωνιστική δυστοκία που τον έχει οδηγήσει στα όρια της ζώνης απευθείας υποβιβασμού. Πλέον δεν υπάρχει μαξιλαράκι ασφαλείας για τις ομάδες Β’ και με τρεις ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς οι πράσινοι κατρακύλησαν σε αυτές τις θέσεις. Ζητούμενο για τον κόουτς Σωτήρη Αντωνίου παραμένει η βελτίωση στην άμυνα. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Τα Χανιά είχαν την υπεροχή και περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να καταβάλλουν την αντίσταση της πρωτοπόρου Καλλιθέας σε ματς όπου έπεσαν κορμιά στα Περιβόλια. Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δίχως νίκη για την ομάδα από την Κρήτη, που οφείλει να πάρει το διπλό στην Αθήνα ώστε να παραμείνει γερά στο κυνήγι της πρωτιάς και της ανόδου. Ευάλωτοι στις εξόδους τους οι μπλε του Γιάννη Ταουσιάνη, καθώς μετρούν ένα διπλό στις πέντε πιο πρόσφατες αποστολές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα Χανιά είναι ομάδα που κυνηγάει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία και οφείλει να το δείξει, ενώ προερχόμενη από την ισοπαλία κόντρα στη γηπεδούχο πρέπει να επιστρέψει στις νίκες. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, πάει από το κακό στο χειρότερο και ειναι η τέλεια λεία για να επιστρέψουν οι Κρητικοί στα θετικά αποτελέσματα. 2

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Ο Ιωνικός πήρε το μίνιμουμ από τον στόχο που είχε θέσει στην αποστολή στην Καλαμάτα. Καλός ο πόντος ιδιαίτερα από τη στιγμή που αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για μισή ώρα. Έχει ανέβει τελευταία η ομάδα από την Νίκαια, χάρη στην θετική αύρα του έμπειρου κόουτς Δημήτρη Σπανού που επέστρεψε στον πάγκο. Μόνο μία ήττα στα εννιά πιο πρόσφατα ματς αλλά και κανένα περιθώριο γκέλας στο κυνήγι των πρώτων θέσεων. Νοκ άουτ ο αμυντικός μέσος Σερπέζης.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Παναχαϊκή έδωσε τη μάχη της κόντρα στην Ηλιούπολη θα μπορούσε και να κερδίσει σε ένα ματς-ροντέο, αλλά δέχθηκε το γκολ-μαχαιριά στις καθυστερήσεις που την έριξε στην τελευταία θέση της κατάταξης. Είχε μόλις προηγηθεί νίκη επί των Χανίων, απογοήτευση και για τρεις χιλιάδες κόσμο που πήγε στην Αγυιά. Ο κόουτς Γιάννης Τάτσης περιμένει βελτίωση στην άμυνα. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λαβωμένη θα παραταχθεί η Παναχαϊκή κόντρα στον Ιωνικό που έτσι και αλλιώς οι διάφορες των ομάδων είναι τεράστιες. Πολύ έμπειρο και ποιοτικό το ρόστερ των Νικαιώτων που είναι σε ανοδική πορεία και περιμένουμε να μπουν δυνατά από το πρώτο ημίχρονο και να καθαρίσουν το παιχνίδι. Θα ποντάρουμε στο 1/1 σε απόδοση 1.85.

Βαθμολογία -

11/02/2024Group A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λεβαδειακός Λεβαδειακός 45 18 14 3 1 28 7 21
2 Λάρισα Λάρισα 39 18 11 6 1 25 9 16
3 Μακεδονικός Μακεδονικός 26 17 6 8 3 20 20 0
4 Νίκη Βόλου Νίκη Βόλου 25 15 8 1 6 23 14 9
5 ΠΑΟΚ Β' ΠΑΟΚ Β' 24 18 7 3 8 24 22 2
6 Κοζάνη Κοζάνη 21 18 5 6 7 9 14 -5
7 Αναγέννηση Καρδίτσας Αναγέννηση Καρδίτσας 20 18 5 5 8 15 19 -4
8 ΑΕΚ Β' ΑΕΚ Β' 20 16 5 5 6 15 16 -1
9 Ηρακλής Ηρακλής 18 16 4 6 6 18 17 1
10 Αιολικός Αιολικός 16 17 3 7 7 16 26 -10
11 Καμπανιακός Καμπανιακός 12 16 4 0 12 12 28 -16
12 Apollon Pontou Apollon Pontou 11 15 3 2 10 9 22 -13
Promotion - Super League 2 (Promotion Group)
Super League 2 (Relegation Group)
Relegation
11/02/2024Group B
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Καλλιθέα Καλλιθέα 37 17 11 4 2 23 10 13
2 Ηλιούπολη Ηλιούπολη 32 17 10 2 5 16 14 2
3 Χανιά Χανιά 31 17 9 4 4 28 12 16
4 Ιωνικός Ιωνικός 29 17 8 5 4 28 18 10
5 Καλαμάτα Καλαμάτα 26 17 7 5 5 22 13 9
6 Διαγόρας Διαγόρας 22 17 7 1 9 16 23 -7
7 Αιγάλεω Αιγάλεω 20 17 6 2 9 13 21 -8
8 Ολυμπιακός Β' Ολυμπιακός Β' 18 17 7 7 3 27 16 11
9 Γιούχτας Γιούχτας 15 17 3 6 8 16 23 -7
10 Τηλυκράτης Τηλυκράτης 15 17 4 3 10 14 29 -15
11 Παναθηναϊκός Β' Παναθηναϊκός Β' 14 17 4 2 11 13 29 -16
12 Παναχαϊκή Παναχαϊκή 13 17 2 7 8 16 24 -8
Promotion - Super League 2 (Promotion Group)
Super League 2 (Relegation Group)
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr