Ποδόσφαιρο

Αργεντινή: Για το απόλυτο η Νιούελς!

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 - 00:04

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα στην τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Αργεντινής, οι οποίες παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον στο στοιχηματικό κουπόνι. Και τα δύο παιχνίδια διεξάγονται λίγο μετά τα μεσάνυχτα. 

Αργεντινή: Για το απόλυτο η Νιούελς!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Αργεντινής.

ΙΝΣΤ. ΚΟΡΔΟΒΑ - ΤΑΓΙΕΡΕΣ

Ντέρμπι της Κόρδοβα το συγκεκριμένο με αντιπαλότητα, Τα χαμόγελα καλά κρατούν στο εσωτερικό της Ινστιτούτο για την εικόνα που έχει δείξει στα τρία πρώτα της ματς. Πήρε μια σπουδαία νίκη στο άντρο της Μπάνφιλντ και μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί γκολ. Προηγήθηκε η 3άρα στην Ατλέτικο Τουκουμάν από την ομάδα του Ντιέγκο Νταμπόβε, που είναι από πέρσι στον πάγκο της. Πέρσι δεν βρέθηκε στα μπαράζ του τίτλου στο Κόπα Λιγκα Προφεσιονάλ ενώ απογοήτευσε στο πρωτάθλημα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Ταγέρες προηγήθηκε 3-1 στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Ροζάριο και στο δεύτερο έβαλε ένα ακόμα γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Προηγήθηκε το 2-1 στην έδρα της Ουρακάν για την ομάδα του Ριμπονέτο, ο οποίος την ανέλαβε από φέτος. Οι δύο σερί νίκες ήταν το καλύτερο τονωτικό ενόψει του ντέρμπι με την Ινστιτούτο. Βέβαια έχει δεχθεί γκολ και στα τρία πρώτα της ματς και είναι ένα θέμα. Στο περσινό Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ τερμάτισε στην 9η θέση στον όμιλο της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Aήττητη έχει ξεκινήσει η Κόρδοβα, ενώ η Ταγιέρες έχει δύο over 2.5 στις τρεις αναμετρήσεις που έχει δώσει. Δελεαστική λύση το over 1.5 γκολ του παιχνιδιού στο 1.62.

ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι από την 5η αγωνιστική. Η Νιούελς προέρχεται από την αναμέτρηση με την Ουνιόν σε ένα από τα ντέρμπι της περιφέρειας του Σάντα Φε. Τα τρία πρώτα της παιχνίδια τα έβγαλε με νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ. Ο Λαριέρα την ανέλαβε φέτος και τα πρώτα του δείγματα αφήνουν υποσχέσεις. Και για τον ίδιο είναι μια πρώτη εμπειρία το να εργαστεί στην Αργεντινή. Πρώτος στόχος να βρεθεί στα μπαράζ του τίτλου.

Το δύσκολο πρόγραμμα της Ρασίνγκ συνεχίζεται αφού μετά το ντέρμπι με την Σαν Λορέντσο θα πάει σην έδρα της Νιούελς η οποία έχει κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν. Ο Γκουστάβο Κόστας την ανέλαβε φέτος και δείχνει να έχει τα φόντα για να την κάνει ξανά ανταγωνιστική καθώς πέρσι με τον Γκάγκο κάπου έχασε την πορεία της και υπήρχαν γκρίνιες. Ζητούμενο να κάνει μια σταθερή πορεία και να βρεθεί στα μπαράζ του τίτλου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Νιούελς έχει βάλει από νωρίς γερές βάσεις με το 4χ4 που έχει πετύχει. Φυσικά η Ρασίνγκ δεν είναι εύκολος αντίπαλος και το παιχνίδι είναι ντέρμπι. Παρόλα αυτά θα ποντάρουμε στην φόρμα και στον άσο της γηπεδούχου. 1 (2.27).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr