Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Παναιτωλικός - Άρης, καλοπληρώνει η κάλυψη!

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 - 00:32

To πρώτο ζευγάρι του ημιτελικού γράφει ιστορία μέχρι στιγμής, αλλά δεν θέλουν να σταματήσουν εδώ. 

Κύπελλο Ελλάδας: Παναιτωλικός - Άρης, καλοπληρώνει η κάλυψη!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Παναιτωλικός - Άρης για το κύπελλο Ελλάδος.

(19:30), Κωδ. ΟΠΑΠ: 804, Cosmote Sport 3 HD

Πρώτoς αγώνας για την ημιτελική φάση, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα του Άρη (6/3/2024). Δεν ισχύει ο κανονισμός τού εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

Η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson έρχεται και στην Betsson παίζει με μία σούπερ προσφορά* .

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός πήρε τη μεγάλη νίκη που χρειαζόταν στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ατρόμητο, παρ’ ό,τι έπαιζε για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες. Το 1-0 ήταν αρκετό και πήρε την «ανάσα» που χρειαζόταν για την παραμονή και τώρα θέλει να κυνηγήσει το όνειρο. Από το 29' αγωνίστηκε με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Οικονόμου, ενώ χρυσός σκόρερ ήταν ο Καρέλης. Έχει γράψει ιστορία στο Κύπελλο με την παρουσία στα ημιτελικά, αλλά θέλει την υπέρβαση, να πάει στον τελικό. Για το πρωτάθλημα ακολουθεί παιχνίδι στη Τρίπολη με τον Αστέρα.

Αγωνιστικά νέα

Στο γήπεδο του ο Παναιτωλικός προέρχεται από δύο νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Πετράκης έχει προβλήματα, καθώς είναι τιμωρημένος ο στόπερ Οικονόμου, εκτός παραμένει ο μέσος Μπαλντασάρα, από προβλήματα προέρχονται ο γκολκίπερ Καπίνο, ο μπακ Μπακάκης και ο εξτρέμ Σενγκέλια.

Πιθανή ενδεκάδα

Στεργιάκης, Μαλής, Μλάντεν, Ντουάρτε, Σίλβα, Πέρεθ, Ντίαζ, Λιάβας, Μαυρίας, Φρεντερίκο Ντουάρτε, Καρέλης

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Άρης

Ο Άρης έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα για το πρωτάθλημα, αλλά εδώ και καιρό, βασικός στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και η κατάκτηση του τροπαίου. Εκεί έδειξε να έχει και το μυαλό του στο ματς του Σαββάτου. Εκτός έδρας είναι αήττητος στα έξι τελευταία του παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Το κλίμα δείχνει να φτιάχνει μετά το θέμα που προέκυψε με τις πληρωμές. Επόμενος αγώνας είναι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Αγωνιστικά νέα

Ο Μάντζιος έκανε ροτέισον στον αγώνα με τον ΠΑΣ και είχε εκτός αρχικού σχήματος βασικούς παίκτες για να τους έχει «φρέσκους» στο Αγρίνιο. Από προβλήματα προέρχονται ο στόπερ Φαμπιάνο και ο μέσος Ζουλ.

Πιθανή ενδεκάδα

Χούλιαν, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Ρόουζ, Μοντόγια, Ντουκουρέ, Βερστράτε, Νταρίντα, Ντελγκάδο, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.7 3.25 2.05 1.68 2.1 1.22 3.9 1.85 1.84 1.74 1.32 1.27
Παναιτωλικός - Άρης / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες έχουν γράψει ιστορία μέχρι στιγμής, όμως οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν φτάσει ακόμα εκεί που θέλουν. Έχουν ανοίξει καλές σχέσεις φέτος με την ομάδα του Αγρινίου, την οποία την έχουν κερδίσει δύο φορές. Ο τελικός είναι ο μεγάλος στόχος και δεν νομίζουμε πως θα κάνουν λάθος εδώ. 2Χ & over 1.5 (1.75).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.