Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Αγγλίας: Νίκες για Πόρτσμουθ και Πιτέρμπορο!

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 - 00:59

Όλη η αγωνιστική δράση της 33ης αγωνιστικής ημέρας της Λιγκ 1 Αγγλίας, με προτάσεις, αναλύσεις και προγνωστικά. 

Λιγκ 1 Αγγλίας: Νίκες για Πόρτσμουθ και Πιτέρμπορο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Αγγλίας.

ΕΞΕΤΕΡ - ΝΤΕΡΜΠΙ

Η Εξετερ έκανε ιδανικό ξεκίνημα στην έδρα της Γουίγκαν, κράτησε καλά στην άμυνα και μετά το 2-0 ήταν το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Δεν κόστισε η μείωση του σκορ, δεν της ξέφυγε το τρίποντο. Τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε για τους «γκρέσιανς», έκαναν σημαντικό άλμα στην κατάταξη εσχάτως και αποδεικνύουν ότι δύσκολα θα μπλέξουν σε περιπέτειες. Σημαντικό το ότι απέκτησε συνέπεια στο επιθετικό σκέλος. Εκτός δράσης τέθηκαν οι Τρέβιτ (μ. 19/3), Μίτσελ (μ-ε. 14/2), Πούρινγκτον (α. 3/0), σημαντικές μονάδες οι πρώτοι δύο.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Ντέρμπι δεν είχε την υπομονή να διασπάσει την άμυνα της Σριούσμπερι με σχετική συνέχεια και παρά το ότι προηγήθηκε, δεν «κλείδωσε» το τρίποντο και το πλήρωσε ακριβά, δεχόμενη την ισοφάριση στο φινάλε. Τα «κριάρια» έχασαν την ευκαιρία για τρίτη διαδοχική νίκη, απομακρύνθηκαν έξι βαθμούς από την κορυφή και θα πρέπει να βρουν σταθερό βήμα για να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα, καθώς ο άμεσος ανταγωνισμός χρωστάει αγώνες. Δύσκολα κάποιος εκ των Φόρσιθ (α. 24/3), Σμιθ (μ. 17/1), Ουάσινγκτον (ε. 14/3), Γουόγκχορν (ε. 13/6), Τζον-Τζουλς (ε. 12/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βάση βαθμολογίας οι αποδόσεις είναι σωστές, αλλά βάση εικόνας των δύο ομάδων όχι. Η Έξετερ έχει παρουσιάσει καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και θα βάλει δύσκολα στη Ντέρμπι. 2-3 γκολ (1.95).

ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Η Λέιτον Οριεντ πήγε με φόρα στο εκτός έδρας ματς με την Μπάρνσλεϊ και βρήκε το γρήγορο γκολ στο δεκάλεπτο, ωστόσο δεν το εκμεταλλεύτηκε. Δέχθηκε το 1-1 στο παρά δύο λόγω απροσεξίας και παρά το ότι από την επόμενη φάση έπαιζε με παίκτη παραπάνω, «κατάφερε» να μείνει με άδεια χέρια στην εκπνοή. Τερματίστηκε το σούπερ αήττητο σερί οκτώ αγώνων (6-2-0), έχασε μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τις θέσεις των πλέι οφ. Εκτός δράσης οι Χαπ (α. 28/0), Γκρέιαμ (μ. 15/0), Σάντερς (μ. 13/0).

Η Νορθάμπτον έκανε το ιδανικό ξεκίνημα με την Μπόλτον, προηγήθηκε στην πρώτη φάση του ματς, μάλιστα έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 27', αλλά όχι μόνο δεν το εκμεταλλεύτηκε, «κατάφερε» κιόλας να ισοφαριστεί στην τελική ευθεία του ματς. Αρνητικό σερί 0-1-2, παγιώνεται στο μέσο της κατάταξης και η λογική υπαγορεύει ότι σύντομα θα ξεμείνει από στόχους. Εκτός δράσης οι Μπερτζ (τ. 15 συμ.), Οντιμάγιο (α. 24/0), ΜακΓκόουαν (α. 20/0), Σέρινγκ (α. 23/0), Σόουερμπι (μ. 17/0), ΜακΓουίλιαμς (μ. 21/1), Χόσκινς (ε. 27/14, πρώτος σκόρερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από αποτελέσματα χωρίς νίκη προέρχονται και οι δύο ομάδες, οπότε θα ψάξουν την αντίδραση σήμερα. Ανοιχτά παιχνίδια έχουν συνήθως οι δύο ομάδες, είναι και βαθμολογικά άνετες. Over 2.5 (2.00).

ΜΠΕΡΤΟΝ - ΚΑΡΛΑΙΛ

Η Μπέρτον δεν έκανε την καλύτερη εμφάνιση στην έδρα της Μπρίστολ Ρόβερς, αλλά αποδείχθηκε απόλυτα εύστοχη, πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων και παρά το ότι η μείωση του σκορ την έβαλε σε θέση άμυνας, κατάφερε να πάρει τη νίκη. Μόλις μία ήττα στα τελευταία τέσσερα (2-1-1), βάζει πράγματα στο παιχνίδι της και κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό το ότι απέχει τέσσερις βαθμούς από την τελευταία τετράδα, πήρε βαθιά ανάσα. Εκτός δράσης οι Χιουζ (α. 21/0), Μουν (α. 22/0), Λέκο (μ-ε. 1/0, νεοφερμένος), Οσιλάγια (μ. 30/2).

Η Καρλάιλ δεν είχε κακή παρουσία στο εντός έδρας ματς με την Πόρτσμουθ, μάλιστα έβγαλε δύο καλές ευκαιρίες στο 0-0, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει και ένα γκολ στο τελευταίο ημίωρο ήταν αρκετό για να την αφήσει με άδεια χέρια. Συμπλήρωσαν έξι διαδοχικές ήττες οι «κούμπριανς», παραμένουν στην τελευταία θέση και το ότι η απόσταση από την επιβίωση είναι διψήφια, καθιστά όλο και πιο απομακρυσμένο το ενδεχόμενο του υποβιβασμού. Εκτός δράσης τέθηκαν οι Εμάνουελ (α. 9/0), Γκάι (μ. 16/0), Αμπάλντε (ε. 12/0), Κέλι (ε.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν το δούμε εντελώς αγωνιστικά είναι ευκαιρία της Μπέρτον να φτάσει στη νίκη σήμερα. Το θέμα είναι να δείξει τη δέουσα προσοχή και να το κάνει. 1 DNB (1.62).

ΜΠΟΛΤΟΝ - ΓΟΥΙΚΟΜΠ

Η Μπόλτον έκανε το χειρότερο ξεκίνημα στο Νορθάμπτον, δέχθηκε το γκολ με τη σέντρα και τα πράγματα έγιναν σαφώς χειρότερα από τη στιγμή που έμεινε με 10 παίκτες στο 27'. Το σημαντικό είναι ότι δεν παράτησε την προσπάθεια, είχε άπλετη υπομονή στο παιχνίδι της και κατόρθωσε να πάρει την ισοπαλία με τον Μέντες. Δύο διαδοχικές μοιρασιές και αήττητο σερί τεσσάρων 2-2-0, παραμένει στο κυνήγι της ανόδου. Τιμωρημένος ο Τόμασον (μ. 26/3), εκτός οι Φόρεστερ (α. 11/0), Τζόουνς (α. 20/0), Σάντος (α. 22/0), Γουίλιαμς (μ. 22/), Ενλουντουλού (ε. 18/1).

Η Γουίκομ πίεσε την άμυνα της Πιτέρμπορο, την ανάγκασε στο ένα λάθος μετά το άλλο και μετά το 3-0 έγινε 3-2 με κάτι περισσότερο από 20 λεπτά να απομένουν, βρήκε ακόμη δύο τέρματα, για να φτάσει στην εντυπωσιακή νίκη. Δύο σερί επιτυχίες και αήττητο σερί 2-1-0, σε αυτά τα ματς σημείωσε 10 γκολ και έδειξε ότι η συνέπεια στην επίθεση φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα. Στο «+6» από την τελευταία τετράδα οι «λάτικς», πήραν βαθιά ανάσα στη μάχη για τη σωτηρία. Αναμένεται να λείψουν οι Χάνλαν (ε. 16/2), Σκόουεν (μ. 22/1), Φορίνο (α. 22/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τη νίκη θα ψάξει η Μπόλτον, αλλά πετυχάινει σε καλό φεγγάρι την αντίπαλό της . Ρίσκο αποτελεί ο άσος στις τιμές του 1.80 και κάτω. Goal/goal (1.80).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΞΦΟΡΝΤ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Η Οξφορντ δέχθηκε πίεση στο ξεκίνημα από την Μπλάκπουλ και το γκολ πριν από το εικοσάλεπτο, αλλά απάντησε άμεσα και από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για τη νίκη, η ισοπαλία κρίνεται δίκαιη καταγραφή. Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία πέντε (0-3-2) και αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή χωλαίνει στο αμυντικό σκέλος. Σε κάθε περίπτωση, παραμένει σε επαφή με τις θέσεις των πλέι οφ και τα δίνει όλα για να διεκδικήσει έτσι την άνοδο. Εκτός οι Νέγκρου (α. 10/0), Στίβενς (α. 26/1), Εντουαρντς (μ-ε. 5/1), Μπράουν (μ-ε. 4/0), Σμιθ (μ-ε. 9/1).

Η Γουίγκαν ήταν καλύτερη από την Εξετερ σε απόλυτους αριθμούς, αλλά αφενός έχασε ευκαιρίες, αφετέρου έκανε... χαζά λάθη στα μετόπισθεν και το πλήρωσε με ήττα. Μείωσε στο τελευταίο εικοσάλεπτο, δεν ήταν αρκετό για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Δεύτερη ήττα στα τελευταία τρία, έχει πάρει ικανοποιητική απόσταση από την τελευταία τετράδα, υπερκαλύπτει την αφαίρεση βαθμών και προσπαθεί να σταθεροποιηθεί σε ήρεμες καταστάσεις. Εκτός δράσης τέθηκαν αυτή τη φορά οι Σεσενιόν (α. 19/0) και Σο (μ. 17/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Aνοιχτές αναμετρήσεις μας προσφέρουν οι δύο ομάδες γενικότερα, οπότε δεν θα μας κάνει εντύπωση να δούμε σκορ εκατέρωθεν. Goal/goal (1.75).

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ

Η Πιτέρμπορο έκανε το ένα τραγικό λάθος μετά το άλλο στα μετόπισθεν και αυτό είχε ως συνέπεια να δεχθεί κωμικά γκολ, τα οποία έφεραν τη συντριβή στην έδρα της Γουίκομ. Κατάφερε να φτάσει στο 3-2 από 3-0, ωστόσο κατέρρευσε στο φινάλε. Τρίτη διαδοχική αποτυχία για τους «πος», δέχθηκαν 10 τέρματα σε αυτές τις αναμετρήσεις και παρά το ότι η πρώτη δυάδα παραμένει στόχος, δεν θα μπορέσει να τερματίσει σ' αυτήν αν δεν αλλάξει συμπεριφορά άμεσα. Διαθέσιμος εκ νέου ο Ολακίγκμπε (ε. 2/0), νοκ άουτ ο Πόκου (μ-ε. 25/8).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Πορτ Βέιλ είπε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο εντός έδρας ματς απέναντι στη Στίβενεϊτζ, αλλά ενδιάμεσα είχε δεχθεί την ανατροπή λόγω ασυνέπειας στην άμυνα και έτσι αρκέστηκε στην ισοπαλία. Το αρνητικό σερί έξι αγώνων (0-2-4) την κρατάει δέσμια της τελευταίας τετράδας, ωστόσο η απόσταση από την επιβίωση δεν είναι μεγάλη και ζητείται βελτίωση που θα φέρει τα απαιτούμενα αποτελέσματα πριν μειωθούν δραματικά οι πιθανότητες. Εκτός οι Γκάριτι (μ. 23/8), Ικπεάζου (ε. 13/1), Κλαρκ (α. 10/0), Πλαντ (μ-ε. 17/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πιτέρμπορο έχει το άγχος και το βάρος της νίκης σήμερα, θα δούμε να αντέχει να το σηκώσει απέναντι στην ανανεωμένη Πορτ Βέιλ. 1 (1.50).

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΚΕΙΜΠΡΙΤΖ

Η Πόρτσμουθ δεν έπιασε σπουδαία απόδοση στην έδρα της Καρλάιλ, αλλά είχε άφθονη υπομονή στο παιχνίδι της και πανηγύρισε τη νίκη με τον Λέιν. Δύο συναπτά τρίποντα για τους «πόμπις», εδραίωσε την παρουσία της στην κορυφή και μάλιστα τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήρθαν... παραγγελία, καθώς μόνο εκείνη και η Μπάρνσλεϊ νίκησαν από τις ομάδες της πρώτης οκτάδας. Θα λείψουν οι Μόρελ (μ. 27/0), Ντέβλιν (μ. 18/1), ΜακΙντάιρ (α. 1/0), Πουλ (α. 14/3), Ράφερτι (α. 24/0), Ρόμπερτσον (μ. 23/1), Αντζορίν (μ-ε. 7/1), Σουάνσον (α. 7/0), Στίβενσον (α. 4/0).

Η Κέμπριτζ δεν είχε κακή ανασταλτική παρουσία με την Τσέλτεναμ, ωστόσο το ένα γκολ που δέχθηκε ήταν αρκετό για να φέρει την ήττα, καθώς δεν εκμεταλλεύτηκε τις (λίγες) ευκαιρίες που δημιούργησε. Το αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (2-2-0) έφτασε στο τέλος του για τους «φοιτητές», οι οποίοι απέχουν τέσσερις βαθμούς από την τελευταία τετράδα και σε κάθε περίπτωση κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους. Στο επιθετικό σκέλος, βέβαια, ζητείται βελτίωση και δη άμεσα. Εκτός οι Ντανκ (α. 4/0), Αχάντμε (ε. 20/7), Οκεναμπίρε (ε. 18/5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:Η Πόρτσμουθ δεν θα έχει εύκολο έργο αλλά το παιχνίδι είναι από αυτά που οφείλει να πάρει. 1 & over 1.5 (1.75).

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ

Η Σριούσμπερι βασίστηκε όπως συνηθίζει στο στιβαρό αμυντικό πλάνο της και παρά το ότι δέχθηκε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από την ποιοτική Ντέρμπι, δεν παράτησε την προσπάθεια. Είχε και την τύχη με το μέρος της σε ορισμένα σημεία, για να βρει το 1-1 και να πάρει βαθμό ψυχολογίας. Μία νίκη στα τελευταία πέντε (1-1-3), ωστόσο το σημαντικό για τους «σρους» είναι ότι δεν παρατούν την προσπάθεια, οι πρόσφατες ήττες ήρθαν με ένα γκολ διαφορά. Εκτός δράσης οι Φλάναγκαν (α. 15/0), Φλέμινγκ (α. 8/0), γυρίζει ο Μπλόξαμ (μ.-ε. 3/0).

Η Μπάρνσλεϊ έκανε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα απέναντι στη Λέιτον Οριεντ και έδειχνε ότι δεν έχει απαντήσεις κόντρα σε έναν φορμαρισμένο αντίπαλου που βρήκε το 1-0 στο δεκάλεπτο. Ισοφάρισε, όμως, στο παρά δύο και παρά το ότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 89', σημείωσε την ανατροπή στην εκπνοή! Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από μίνι αρνητικό σερί 0-1-1, πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς την πρώτη δυάδα, υπάρχει πίστη ανόδου. Εκτός οι Μπένσον (μ. 6/0), ΜακΚαρτ (α. 17/0), Ζαλό (μ.-ε. 8/0), τιμωρημένος ο Κόνελ (μ. 12/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι εδώ έχουν το κίνητρο αλλά οι φιλοξενούμενοι τη ποιότητα. Ενδιαφέρον ματς με αξία στο διπλό. 2 (2.00).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Η Στίβενεϊτζ έκανε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα με την Πορτ Βέιλ, καθώς δέχθηκε αυτογκόλ στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά ένα ξέσπασμα μετά την ανάπαυλα αρκούσε για να περάσει σε θέση οδηγού. Το κακό είναι ότι δεν επιδίωξε να βάλει τρίτο τέρμα και το πλήρωσε, δεχόμενη την ισοφάριση στην εκπνοή. Μίνι αρνητικό σερί δύο ματς (0-1-1) και ενώ είχε προηγηθεί σερί τριών νικών, παραμένει στην εξάδα, ωστόσο θα χρειαστεί συνέπεια για να παίξει στα πλέι οφ. Εκτός δράσης οι Λιστ (ε. 22/4) και Χέμινγκς (ε. 18/2), σημαντικές μονάδες.

Η Μπρίστολ Ρόβερς δεν είχε την απαιτούμενη συνέπεια στο αμυντικό σκέλος, τα δύο γκολ που δέχθηκε την έφεραν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση και παρά το ότι μείωσε με ένα μισάωρο να απομένει, δεν έφτασε στην ισοφάριση (ελάχιστες ευκαιρίες). Δεύτερη διαδοχική αποτυχία, είναι πλέον προφανές ότι θα αρκεστεί στην επιβίωση και δεν είναι ικανή να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω, κυρίως επειδή η εστία της παραβιάζεται με μεγάλη ευκολία. Γυρίζει ο Μάρτιν (ε. 21/11), απόντες οι Χαντ (α. 18/3), Φρεντ (α. 12/0), Γουόρντ (μ. 14/1), Φίνλεϊ (μ. 24/0), ΜακΚόρμικ (μ. 11/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Στίβενεϊτζ αποτελεί δικαιολογημένα το φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση, αφού αποπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη. 1 (1.83).

ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΛΙΝΚΟΛΝ

Η Τσάρλτον δεν είχε καλές εμπνεύσεις στο επιθετικό σκέλος, πιέστηκε σε αρκετές περιπτώσεις και δέχθηκε δύο γκολ από τη Ρέντινγκ, δεν είχε τρόπο να αντιδράσει και ηττήθηκε δικαίως. Το αρνητικό σερί επεκτάθηκε στα 13 ματς (0-5-8), δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο για τον τεχνικό Νέιθαν Τζόουνς. Στο όριο της τελευταίας τετράδας βρίσκονται οι «άντικς», τους περιμένει πολλή δουλειά για να διεκδικήσουν τη σωτηρία με καλές πιθανότητες. Εκτός δράσης οι Εκτορ (α. 24/0), Τέιλορ (μ. 5/0), Καμαρά (μ. 7/0), Ανέκ (ε. 6/1), Λίμπερν (ε. 13/3).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Λίνκολν δεν έπιασε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο με τη Φλίτγουντ, δέχθηκε γκολ σε κρίσιμο σημείο, ωστόσο από το 45' έπαιζε με παίκτη παραπάνω, έβαλε μέθοδο στο παιχνίδι της και το γύρισε με δύο τέρματα σε λιγότερο από πέντε λεπτά. Δεύτερη διαδοχική επιτυχία, επί της ουσίας ξεκόλλησε οριστικά και αμετάκλητα από τις αμφιβολίες αναφορικά με την επιβίωση, ωστόσο θα πρέπει να διαγράψει πορεία υπέρβασης για να διεκδικήσει θέση στην πρώτη εξάδα. Εκτός δράσης οι Μπόρο (μ. 26/0), Γουόκερ (ε. 5/0), γυρίζει ο Μίτσελ (α. 21/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το κίνητρο και η αμυντική τους διάθεση μπορεί να οδηγήσει το ματς σε χαμηλό και κλειστό ρυθμό. Under 2.5 (1.70).

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Τσέλτεναμ παρουσιάστηκε ορθολογική στο ανασταλτικό σκέλος, απορρόφησε με επιτυχία την πίεση της Κέμπριτζ και το γκολ του Τέιλορ στο τελευταίο ημίωρο ήταν αρκετό για να πανηγυρίσει τη δίκαιη νίκη. Επιστροφή στα χαμόγελα έπειτα από τρεις διαδοχικές αποτυχίες, παραμένει στην τελευταία τετράδα, ωστόσο υπάρχει η διάθεση και η πίστη προκειμένου να διεκδικήσει μέχρι τέλους την επιβίωση. Εκτός δράσης οι Φρίστοουν (α. 25/0) και Στριτ (ε. 22/2), θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

Η Μπλάκπουλ μπήκε δυνατά στο ματς με την Οξφορντ, βρήκε το γκολ πριν καν κλείσει το πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά επί της ουσίας ισοφαρίστηκε με τη σέντρα και παρά το ότι ήταν οριακά καλύτερη, δεν κατάφερε να βρει το νικητήριο τέρμα. Δεν έχει νίκη στα τελευταία τρία (0-2-1) και παρά το ότι δεν έχει χάσει οριστικά την επαφή με τις θέσεις των πλέι οφ, θα πρέπει να βελτιώσει αισθητά τα αποτελέσματά της ώστε να μην μείνει εκτός πρώτης εξάδας. Τραυματίες οι Ρόουντς (ε. 25/15), Μπίσλι (ε. 15/4), η απουσία του πρώτου είναι εξόχως σημαντική.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τσέλτεναμ θα τα παίξει όλα για όλα για να πάρει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Δύσκολο το έργο της αλλά θα στηριχθεί στην έδρα της. Goal/goal (1.82).

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ - ΡΕΤΙΝΓΚ

Η Φλίτγουντ παρατάχθηκε διαβασμένη και με φιλόδοξο πλάνο στο Λίνκολν, βρήκε το 1-0, ωστόσο πιέστηκε μετά την ανάπαυλα και δεν διαχειρίστηκε την κατάσταση, για να δεχθεί την ανατροπή με δύο τέρματα σε λιγότερο από ένα πεντάλεπτο. Το μίνι σερί των δύο νικών τερματίστηκε, παραμένει στην τελευταία τετράδα, ωστόσο έχει αποκτήσει σχετική επιθετική συνέπεια και δείχνει ικανή να διεκδικήσει με αξιώσεις την επιβίωση. Εκτός δράσης οι Μπόις (α. 3/0), Ντόλαν (μ. 9/0), Σίμονς (μ. 6/0), εκτός λόγω τιμωρίας ο Λαουάλ (α. 28/1).

Η Ρέντινγκ δεν έπιασε σπουδαία απόδοση στο εντός έδρας ματς με την Τσάρλτον, αλλά πίεσε μετά την ανάπαυλα και βρήκε δύο γκολ σε ένα δεκάλεπτο, για να πάρει τη δίκαιη νίκη. Αήττητο σερί πέντε αγώνων (3-2-0) για τους «ρόαγιαλς», έβγαλαν το κεφάλι έξω από τη λάσπη και διάγει μία από τις σπάνιες περιόδους φέτος κατά τις οποίες τα χαμόγελα είναι πλατιά. Βέβαια, πέραν της επιβίωσης, βασικό μέλημα είναι το να βρεθεί λύση στο ιδιοκτησιακό. Εκτός οι Μπάλαρντ (ε. 10/3), Χολμς (α. 12/0), δεν πρόκειται για απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρέτινγκ είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, οπότε έχει τη ψυχολογία με το μέρος της. 2Χ & over 1.5 (1.87).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

12/02/2024League One: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 66 32 19 9 4 51 28 23
2 Ντέρμπι Ντέρμπι 60 31 18 6 7 54 29 25
3 Μπόλτον Μπόλτον 59 29 18 5 6 52 28 24
4 Μπάρνσλεϊ Μπάρνσλεϊ 56 30 16 8 6 55 34 21
5 Πιτέρμπορο Πιτέρμπορο 56 31 16 8 7 59 39 20
6 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 53 30 15 8 7 44 30 14
7 Όξφορντ Όξφορντ 52 31 15 7 9 50 38 12
8 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 47 31 13 8 10 48 36 12
9 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 45 31 12 9 10 35 36 -1
10 Λίνκολν Σίτι Λίνκολν Σίτι 41 31 10 11 10 33 31 2
11 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 41 30 12 5 13 37 43 -6
12 Μπρίστολ Ρόβερς Μπρίστολ Ρόβερς 40 31 11 7 13 41 43 -2
13 Έξετερ Σίτι Έξετερ Σίτι 39 32 11 6 15 25 43 -18
14 Γουίγκαν Γουίγκαν 37 31 13 6 12 44 38 6
15 Γουίκομ Γουίκομ 37 30 9 10 11 40 41 -1
16 Κέμπριτζ Κέμπριτζ 35 29 9 8 12 25 35 -10
17 Μπέρτον Μπέρτον 35 31 9 8 14 27 40 -13
18 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 34 31 10 8 13 40 44 -4
19 Σριούσμπερι Σριούσμπερι 34 31 10 4 17 22 42 -20
20 Τσάρλτον Τσάρλτον 31 31 7 10 14 43 48 -5
21 Πορτ Βέιλ Πορτ Βέιλ 31 29 8 7 14 30 45 -15
22 Τσέλτεναμ Τσέλτεναμ 26 29 7 5 17 22 40 -18
23 Φλίτγουντ Φλίτγουντ 25 31 6 7 18 31 52 -21
24 Καρλάιλ Καρλάιλ 20 31 4 8 19 26 51 -25
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr