Ποδόσφαιρο

Α' Τσεχίας: Οστράβα - Βικτόρια Πλζεν, πληρώνει το διπλό!

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 - 00:07

Εξ αναβολής αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Τσεχίας με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Οστράβα και Βικτόρια Πλζεν να ανοίγει την αυλαία για τη 17η αγωνιστική.

Α' Τσεχίας: Οστράβα - Βικτόρια Πλζεν, πληρώνει το διπλό!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Οστράβα - Βικτόρια Πλζεν.

Κωδ ΟΠΑΠ 803

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μπάνικ Οστράβα

Η Μπάνικ Οστράβα, ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της το 2024, καθώς έχασε στο Σ. Μπουντεγιόβιτσε και έπεσε όγδοη, με δύο σερί ήττες και τέσσερις στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, ενώ πληρώνει over 2.5 σε τρία σερί ματς. Η ομάδα του Πάβελ Χάπαλ, δέχεται γκολ σε επτά συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ στα τέσσερα τελευταία δέχτηκε τουλάχιστον από δύο. Εντός έδρας, ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, με νίκες και ανέπαφες εστίες, αλλά πλέον έχει σερί ηττών και εκεί.

Βικτόρια Πλζεν

Η Βικτόρια Πλζεν, έκανε γκέλα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, εντός με Μλάντα Μπόλεσλαβ, μένοντας ακόμα πιο πίσω από τους πρωτοπόρους, αν και είναι αήττητη πέντε αγωνιστικές, με μία ήττα σε επτά. Η ομάδα του Μίροσλαβ Κούμπεκ, έχει μείνει άσφαιρη μόνο δύο φορές στο πρωτάθλημα, αλλά δέχεται γκολ σε 12 από τα τελευταία 13 παιχνίδια, ενώ δεν έχει κρατήσει ούτε μία ανέπαφη εστία στα ταξίδια της. Εκτός ο δεύτερος σκόρερ Ντουροσίμνι, μετακόμισε στο MLS ο βασικός μέσος Μπούχα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.95 3.4 2.12 - - - - - - - - -
Μπάνικ Οστράβα - Βικτόρια Πλζεν / Εκτίμηση

Προβληματίζουν οι γηπεδούχοι οι οποίοι δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι ενώ παρουσιάζουν θέματα και ανασταλτικά. Η Βικτόρια Πλζεν είναι σαφώς ποιοτικότερη ομάδα και δεδομένου ότι σκοράρει άνετα, αξίζει να ποντάρουμε στο 2 σε απόδοση 2.06.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr