Ποδόσφαιρο

Αργεντινή: Πονταρίσματα με ρίσκο!

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 - 11:32

Η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Αργεντινής συνεχίζεται με πέντε αναμετρήσεις που παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος. 

Αργεντινή: Πονταρίσματα με ρίσκο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ της Αργεντινής.

ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ-ΟΥΡΑΚΑΝ

Η Χιμνάσια Λα Πλάτα στάθηκε άτυχη στην εξόρμηση με την Τίγκες, αφού δέχθηκε τα δύο από τα τρία γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Μπήκε τέλος σε δύο σερί νίκες για την ομάδα του Λεονάρντο Μαντελόν που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία σε αυτά τα 4 παιχνίδια της ανεξάρτητα από το γεγονός πως έχει 2 νίκες, ισάριθμες ήττες. Ο Μαντελόν είναι από πέρσι στον πάγκο της, όπου είχε σαν σημαντική στιγμή τη νίκη με 1-0 επί της Κολόν στο μπαράζ της παραμονής.

Η Ουρακάν ήταν ανταγωνιστική στο ντέρμπι με την Ιντεπεντιέντε για να μείνει στο μηδέν. Μια εμφάνιση που αφήνει κάποιες υποσχέσεις για την συνέχεια, αλλά θέλει δουλειά ακόμα καθώς προηγήθηκαν δύο σερί ήττες στις οποίες εμφάνισε όλα τα κενά της. Ξεκινάει μια δύσκολη τριάδα αγώνων, αφού μετά την Χιμνάσια έχει να δώσει ματς με τις Βελέζ, Σαν Λορέντσο, που είναι επίσης ντέρμπι του Μπουένος Άιρες. Νέος τεχνικός είναι ο Φακούντο Σάβα. Πέρσι στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ αποκλείστηκε στα προημιτελικά των μπαράζ του τίτλου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα κόντρα στην Τίγκρες και θέλει άμεσα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη, η Ουρακάν ψάχνει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα και δεν αναμένεται να ρισκάρει καθώς θέλει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Κλειστό αναμένεται το ματς, αξίζει το Χ ημιχ σε απόδοση 1.91.

ΓΚΟΔΟΙ ΚΡΟΥΖ-ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Η Γοδόι Κρουζ πέρασε και από την έδρα της Μπελγκράνο σε μια ακόμα μεστή εμφάνιση όπου βρήκε και το ένα γκολ που της έφτανε για να πάρει τη νίκη. Μαζί με την Ρίβερ Πλέιτ είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν πάρει νίκες στα 4 πρώτα τους ματς στην διοργάνωση. Η ομάδα του Ντανιέλ Ολδρά την επόμενη εβδομάδα θα δώσει το πρώτο ματς με την Κόλο Κόλο για τον δεύτερο προκριματικά του Λιμπερταδόρες κι έχει φορμαριστεί για τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Η Ουνιόν δέχθηκε τρία γκολ από την Νιούες στην πρώτη ώρα του αγώνα και δεν μπορούσε να το γυρίσει. Πλήρωσε και δύο λάθη του τερματοφύλακα Καμπίσι, τον οποίο και στήριξε ο Κίλι Γκονζάλες. Μόλις ένα γκολ έχει βάλει στα τρία τελευταία της έχοντας πάρει έναν βαθμό με την δημιουργία να είναι ζήτημα, αφού δεν βγάζει καλές φάσεις. Ο Κίλι Γκονζάλες είναι από πέρσι στον πάγκο της και την γλίτωσε από τις περιπέτεις για την παραμονή της όπου είχε μπλέξει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αήττητη συνεχίζει η Γοδόι Κρουζ καθώς μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς. Εντυπωσιακό το ξεκίνημά της, μένει να φανεί αν μπορεί να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς. Η Ουνιόν Σάντα Φε από την άλλη, προβληματίζει με τις εμφανίσεις της, ενώ μάλιστα μετρά ένα γκολ στα τρία τελευταία ματς. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και θεωρούνται φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αξίζει ο 1 στο 1.85.

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ-ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Η Ιντεπεντιέντε έμεινε στο μηδέν στο ντέρμπι με την Ουρακάν οπου παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Προηγήθηκε η ηττα με 1-0 από την Χιμάσια που έβαλε τέλος στις νίκες που είχε πάρει στα δύο πρώτα της ματς στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ. Θα είναι το δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας και θέλει να σκοράρει καθώς γενικότερα μπροστά στο κοινό της από πέρσι έχει φέρει πολλές ισοπαλίες χωρίς σκορ. Ο Κάρλος Τέβες είναι από πέρσι στον πάγκο, ενώ στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ έχασε στην ισοβαθμία την 4η θέση στον όμιλο της και δεν βρέθηκε στα μπαράζ του τίτλου.

Η Ροζάριο σκόραρε στο 52’ με τον Σερβέρα κόντρα στην νεοφώτιστη Ιντεπεντιέντε Ριβαδαβία για να καταφέρει με αυτό να πάρει τη νίκη. Ήταν και η πρώτη αντίδραση της στην ήττα με 4-1 από την Ταγιέρες όπου προηγήθηκε και προκάλεσε πολλές μουρμούρες. Γενικά η ομάδα του Ρούσο, ο οποίος είναι από πέρσι στον πάγκο της, έχει δείξει καλά στοιχεία στο ξεκίνημα της αλλά θέλει προσοχή ακόμα. Πέρσι κατέκτησε το Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ με τη νίκη 1-0 στον τελικό κόντρα στην Πλατένσε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενώ ξεκίνησε με δύο νίκες, η Ιντεπεντιέντε προβλημάτισε μετρώντας μια ήττα και μια ισοπαλία στα δύο τελευταία ματς. Μπορεί να είναι ανταγωνιστική, ενώ ψάχνει διακαώς ένα γκολ στο "σπίτι" της μπροστά στον κόσμο της. Αντιμετωπίζει την Στεντράλ που φαίνεται να βγάζει αντίδραση. Αμφίρροπο αναμένεται το παιχνίδι, ενώ οι δύο προπονητές δεν θα το ρισκάρουν. Θα πάμε με τον 1 σε απόδοση 1.85 καθώς περιμένουμε να ψάξουν το τρίποντο οι γηπεδούχοι.

ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ - ΛΑΝΟΥΣ

Η Σαρμιέντο δεν είχε λύσεις στα δύσκολα προβλήματα που της έβαλε η Σεντράλ Κόρδοβα για να δεχθεί τρία γκολ και να γνωρίσει την ήττα. Τρία γκολ δέχθηκε και στο ματς που προηγήθηκε από την Ντιφένσα όπου επίσης ηττήθηκε. Δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα και ήδη υπάρχει γκρίνια για την εικόνα της στο πρωτάθλημα. Ψάχνει ακόμα παίκτες στην αγορά κυρίως για την άμυνα. Πλησιάζει τις επικίνδυνες θέσεις στον ειδικό πίνακα υποβιβασμού. Αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα που έχουν να κάνουν με την άμυνα.

Η Λανούς ξεκίνησε με το... μαχαίρι στα δόντια απέναντι στην Πλατένσε για να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5’ και να πάρει την ώθηση που ήθελε ώστε να σκοράρει άλλες δύο φορές στην συνέχεια. Μπήκε τέλος σε δύο σερί ήττες για την ομάδα του Ρικάρντο Ζιελίνσκι στις οποίες δεν είχε σκοράρει κιόλας. Με no goal έβγαλε και τα 4 πρώτα της παιχνίδια και παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Πέρσι τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου της στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προβλήματα παρουσιάζει ανασταλτικά η Σαρμιέντο Τζούνιν καθώς στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει δεχτεί 6 γκολ! Ήδη έχει ξεκινήσει η γκρίνια ενώ μια καλύτερη εικόνα στην επερχόμενη αναμέτρηση είναι επιτακτική. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν μαχητικοί κόντρα στην Πλατένσε βγάζοντας αντίδραση. Χ2 & under 3,5 (1.67)

ΤΙΓΚΡΕ - ΝΤΙΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Η Τίγκρε δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι με την Εστουδιάντες, όπου πάντως έβαλε δύσκολα στον αντίπαλο της. Σε ένα ματς όπου ο Γκοροσίτο ήταν έξαλλος με την διαιτησία και αποβλήθηκε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να είναι στο ματς κόντρα στην Ντιφένσα. Η Τίγκρε ακόμα δεν έχει σκοράρει στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ, κάτι που αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα. Ο Νέστορ Γκοροσίτο την ανέλαβε φέτος αλλά είναι ήδη πιεσμένος. Πέρσι στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις του ομίλου της.

Πολύ καλά στάθηκε η Ντιφένσα Χουστίσια στην δύσκολη αποστολή στο άντρο της Μπόκα για να καταφέρει να πάρει την ισοπαλία. Προηγήθηκαν δύο σερί νίκες για την ομάδα του Βακάρι, η οποία δείχνει πως θα είναι ανταγωνιστική και φέτος και θέλει προσοχή. Ο νεαρός προπονητής είναι από πέρσι στον πάγκο της κι έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Πέρσι στο Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ δεν έδωσε βάση και βρέθηκε στις τελευταίες θέσεις, ενώ στο πρωτάθλημα ολοκλήρωσε στην 6η θέση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χωρίς τον Γκοροσίτο που αποβλήθηκε από το προηγούμενο παιχνίδι η Τίγκρε αντιμετωπίζει την Ντιφένσα. Οι γηπεδούχοι ακόμη δεν έχουν βρει το γκολ και υπάρχει προβληματισμός. Από την άλλη η Ντιφένσα, προέρχεται από την ισοπαλία κόντρα στην Μπόκα και έρχεται με ψυχολογία. Θα πάμε με τον 1Χ & under 2,5 σε απόδοση 1.97.

Βαθμολογία -

13/02/2024Liga Profesional Argentina
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Newells Old Boys Newells Old Boys 0 0 0 0 0 0 0 0
2 Ροζάριο Σέντραλ Ροζάριο Σέντραλ 0 0 0 0 0 0 0 0
3 Tigre Tigre 0 0 0 0 0 0 0 0
4 Αρχεντίνος Τζούνιορς Αρχεντίνος Τζούνιορς 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Ατλέτικο Λανούς Ατλέτικο Λανούς 0 0 0 0 0 0 0 0
6 Μπάνφιλντ Μπάνφιλντ 0 0 0 0 0 0 0 0
7 Χιμνάσια Εσγκρίμα Χιμνάσια Εσγκρίμα 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Βελέζ Σάρσφιλντ Βελέζ Σάρσφιλντ 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Σαν Λορέντσο ντε Αλμάγκρο Σαν Λορέντσο ντε Αλμάγκρο 0 0 0 0 0 0 0 0
10 Ιντεπεντιέντε Ιντεπεντιέντε 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Ρασίνγκ Κλουμπ Ρασίνγκ Κλουμπ 0 0 0 0 0 0 0 0
12 Huracan Huracan 0 0 0 0 0 0 0 0
13 Εστουδιάντες ντε λα Πλάτα Εστουδιάντες ντε λα Πλάτα 0 0 0 0 0 0 0 0
14 Ρίβερ Πλέιτ Ρίβερ Πλέιτ 0 0 0 0 0 0 0 0
15 Μπόκα Τζούνιορς Μπόκα Τζούνιορς 0 0 0 0 0 0 0 0
16 Μπελγράνο Μπελγράνο 0 0 0 0 0 0 0 0
17 Ούνιον Σάντα Φε Ούνιον Σάντα Φε 0 0 0 0 0 0 0 0
18 Γοδόι Κρουζ Γοδόι Κρουζ 0 0 0 0 0 0 0 0
19 Ταγιέρες Ταγιέρες 0 0 0 0 0 0 0 0
20 Atletico Tucuman Atletico Tucuman 0 0 0 0 0 0 0 0
21 Ντεφένσα Χουστίσια Ντεφένσα Χουστίσια 0 0 0 0 0 0 0 0
22 Ιντεπ. Ριβαντάβια Ιντεπ. Ριβαντάβια 0 0 0 0 0 0 0 0
23 Ινστ. Κόρδοβα Ινστ. Κόρδοβα 0 0 0 0 0 0 0 0
24 Πλατένσε (Αργ.) Πλατένσε (Αργ.) 0 0 0 0 0 0 0 0
25 Σαρμιέντο Σαρμιέντο 0 0 0 0 0 0 0 0
27 Deportivo Riestra Deportivo Riestra 0 0 0 0 0 0 0 0
28 Μπαράκας Σέντραλ Μπαράκας Σέντραλ 0 0 0 0 0 0 0 0

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr