Ποδόσφαιρο

Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν - Σοσιεδάδ, με την εμπειρία!

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 - 01:33

Οι  περισσότεροι ήδη εμπιστεύονται τους Παριζιάνους που "τρέχουν" ένα αήττητο 16 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και ο άσος έχει πάρει την... κατιούσα τις τελευταίες ώρες στην στοιχηματική αγορά. 

Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν - Σοσιεδάδ, με την εμπειρία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν - Σοσιεδάδ για το Champions League.

Πρώτος αγώνας για την φάση των “16”.
22:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 104
Cosmote Sport 4HD

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν έφερε όλα τα αποτελέσματα από δύο φορές στον όμιλο και είναι προφανές ότι δεν θα μπορούσε να πάρει την πρωτιά, τουλάχιστον είχε την ισοβαθμία με τη Μίλαν και συνεχίζει στον κορυφαίο θεσμό. Η γαλλική ομάδα εκμεταλλεύεται το συγκεκριμένο επίπεδο του πρωταθλήματος και βρίσκεται στο «+11» από τη 2η θέση, δεν έχει πρόβλημα για τον τίτλο, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό, εδώ και χρόνια... πασχίζει για την ευρωπαϊκή διάκριση. Στο τελευταίο επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Λιλ. Στο 18-8-7 ο απολογισμός του τεχνικού Λουίς Ενρίκε (μόνο ως προπονητής) όταν αντιμετωπίζει τη Σοσιεδάδ.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Πανέτοιμη
Οι κομβικοί Εμπαπέ (ε. 6/3, 19/20) και Ντοναρούμα (τ. 6 συμ, 18 συμ) έχασαν το πιο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος για λόγους ξεκούρασης, ενώ από τον πάγκο ήρθαν και οι Χακίμι και Βιτίνια. Επιστρέφει στην αποστολή μετά την παρουσία του στο Κύπελλο Ασίας, ο στόπερ Λι. Εκτός ο βασικός στην φάση των ομίλων, Σκρίνιαρ (α. 6/1, 16/0).

Πιθανή σύνθεση: Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος, Ντ. Περέιρα, Λ. Ερναντέζ – Ουγκάρτε, Εμερί, Βιτίνια – Μπαρκολά, Ντεμπελέ, Μ’ Μπαπέ

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Σοσιεδάδ ήταν το φαβορί για τη 2η θέση στον όμιλο, αλλά πήρε με το μέρος της την ισοβαθμία με την Ιντερ και άφησε πίσω της τη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, σοβαρή επιτυχία η πρωτιά. Η ισπανική ομάδα δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία από τον κορυφαίο θεσμό, η κλήρωση ήταν μάλλον κακή, ωστόσο ουδείς χάνει την πίστη του αναφορικά με την πρόκριση. Στο ισπανικό πρωτάθλημα δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, έχει χάσει σημαντικό έδαφος αναφορικά με την πρώτη τετράδα, ενώ στο τελευταίο έχασε 1-0 εντός έδρας από την Οσασούνα. Το 2004 αποκλείστηκε στους «16» από τη Λυών.

Με απουσίες
Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Ιμανόλ Αγουαθίλ. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ελουστόντο (α. 5/0, 9/0), Μπέκερ (ε. 5/2, 2/0), και Τίρνεϊ (α. 2/0, 11/0), ενώ αμφίβολος δίνεται ο ηγετικός Οϊαρθάμπαλ (ε. 6/2, 22/8)

Πιθανή σύνθεση: Ρεμίρο – Τραορέ, Θουμπελδία, Λε Νορμάντ, Χάβι Γαλάν – Μπράις Μέντεθ, Θουμπιμέντι, Μερίνο – Κούμπο, Σαντίκ, Μπαρενετσέα

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.72 3.5 5.15 1.71 2.05 1.27 3.5 1.92 1.78 1.15 1.28 2.08
Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Σοσιεδάδ / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς η πειθαρχημένη Σοσιεδάδ παλεύει για κάθε εκατοστό του αγωνιστικού χώρου και μπορεί να αναστατώσει το φαβορί. Η Παρί Σεν Ζερμέν διαθέτει πάντως περίσσια εμπειρία απο αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου, εντός έδρας ειναι αξιόπιστη ενώ ο Εμπαπέ είναι συνεπής στο γκολ. "Παίζεται" ο άσος στο 1.70.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr