Ποδόσφαιρο

Conference League: Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος, με ντεμπούτο Μεντιλίμπαρ!

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 - 00:30

Πρώτος αγώνας της σειράς στο Φάληρο, με τον Ολυμπιακό ακόμη να ψάχνεται, ενώ ντεμπουτάρει ο Μεντιλίμπαρ στην άκρη του πάγκου. 

Conference League: Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος, με ντεμπούτο Μεντιλίμπαρ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος.

(19:45), Κωδ. ΟΠΑΠ: 106, Cosmote Sports 2 HD
Πρώτος αγώνας των πλέι οφ Κόνμφερενς Λιγκ, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Φερεντσβάρος (22/2).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ολυμπιακός

Ο Πορτογάλος τεχνικός Κάρλος Καρβαλιάλ αποτελεί παρελθόν μετά από σχεδόν δύο μήνες. Όλα άλλαξαν πάλι στους ερυθρόλευκους που έχουν νέο προπονητή τον Μεντιλίμπαρ που θα κάνει πρεμιέρα με τους Ούγγρους. Στο πρωτάθλημα με προσωρινό προπονητή τον Συλαϊδόπουλο υποδέχτηκε τον ΟΦΗ και νίκησε άνετα 4-0. Στο γήπεδό του στην Ευρώπη έχει τέσσερα σερί Goal/Goal και Over 2,5.

Αγωνιστικά νέα

Στην Ευρωπαϊκή λίστα προστέθηκαν οι Κάρμο (στόπερ), Τσικίνιο, Όρτα (μέσοι). Ο Μαντί Καμαρά δεν υπολογίζεται πλέον από την ομάδα. Δεν έπαιξαν στο πρωτάθλημα οι Ρέτσος και Ελ Αραμπί αλλά λογικά θα είναι έτοιμοι.

Πιθανή ενδεκάδα: Πασχαλάκης, Ρόντινεϊ, Μπιακόν, Κάρμο, Ορτέγκα, Τσικίνιο, Έσσε, Μασούρας, Φορτούνης, Ποντένσε, Eλ Καμπί

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Φερεντσβάρος

Μετά από μια μίνι κατάρρευση προ της χειμερινής διακοπής δείχνει έτοιμη για την μάχη τίτλου στην Ουγγαρία. Έρχεται από εκτός έδρας αγώνα με τη Ντεμπρετσένι και νίκη 2-1 με ανατροπή του σκορ. Η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς μπορεί να μην αποτελεί φόβητρο αλλά είναι εντυπωσιακό ότι έχει χάσει μόνο ένα από τα δεκατέσσερα Ευρωπαϊκά ματς που έχει δώσει φέτος (8/5/1) και κανένα από τα τελευταία δώδεκα.

Αγωνιστικά νέα

O ακραίος επιθετικός Τραορέ (18 ματς/11 γκολ/5 ασίστ) δεν έχει αγωνιστεί στο 2024 και πιθανότατα χάνει το παιχνίδι. Μόνιμη απώλεια είναι ο μέσο-επιθετικός Χάλμαϊ.

Πιθανή ενδεκάδα: Ντιπούς, Γουίνγκο, Εμαέ, Σισσέ, Ραμίρεζ, Λονκάρ, Μαϊγκα, Αμπού Φανί, Ζαχαριάσεν, Βάργκα, Μαρκίνιος

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.95 3.4 3.9 1.77 1.97 1.28 3.4 1.78 1.91 1.24 1.3 1.82
Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος / Εκτίμηση

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να προσαρμοστεί στις απανωτές αλλαγές, ενώ η αντίπαλός του δείχνει πιο έτοιμη στη παρούσα φάση. Ο άσος τις τελευταίες ώρες ανεβαίνει, γεγονός που μας απωθεί στο να διαλέξουμε το σημείο. Και οι δύο ομάδες είναι ευάλωτες αμυντικά, αλλά σκοράρουν με ευκολία. Goal/goal (1.85) στη Betsson.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.