Ποδόσφαιρο

Europa League: Φέγενορντ – Ρόμα, ξανά οι δυο τους!

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 - 10:00

Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τρίτη διαδοχική χρονιά και ακολουθούμε τους αριθμούς επιλέγοντας ποντάρισμα τερμάτων στο 1.78.

Europa League: Φέγενορντ – Ρόμα, ξανά οι δυο τους!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Φέγενορντ – Ρόμα για τα πλέι οφ του Europa League.

Πρώτος αγώνας για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
19:45, Κωδ. ΟΠΑΠ: 112
Cosmote Sport 3HD

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Φέγενορντ

Η Φέγενορντ ξεκίνησε με δύο νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε τρεις σερί αγωνιστικές και μοιραία συμβιβάστηκε με την 3η θέση του ομίλου. Πέρυσι, αποκλείστηκε απο την Ρόμα στα προημιτελικά της ίδιας διοργάνωσης, ενώ το 2021-22 ηττήθηκε απο τους “τζιαλορόσι” στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ! Σταθερά ανταγωνιστική εντός συνόρων, την Κυριακή επικράτησε της Σπάρτα (2-0), “τρέχει” 5-2-0 στο πρωτάθλημα και καταδιώκει την Αϊντχόφεν. Μετρά 6-3-1 εντός με ιταλική ομάδα, η μοναδική ήττα απο την Ρόμα (2014-15).

“Λαβωμένη”
Μετά τον βασικό τερματοφύλακα Μπάιλοουβ, τέθηκε εκτός και ο βασικός στόπερ Τράουνερ, ενώ υπέστη διάσειση και δεν υπολογίζεται και ο βασικός μέσος Τίμπερ. Τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί καθώς δεν αναμένεται να προλάβει ο βασικός μπακ/στόπερ Χερτράουντα ενώ έχασε το ματς με την Σπάρτα και δίνεται αμφίβολος ο αρχισκόρερ Χιμένεθ.

Πιθανή σύνθεση: Βέλενροϊτερ – Νίουκοοπ, Μπέιλεν, Χάντσκο, Χάρτμαν – Βίφερ, Ζερούκι – Μίντεχ, Στενγκς, Παϊσάο – Χιμένες

Ρόμα

Η Ρόμα... πέταξε δύο βαθμούς με την Σερβέτ που εν τέλει αποδείχτηκαν καθοριστικοί στην μάχη της πρωτιάς του ομίλου με την Σλάβια Πράγας. Απο το φινάλε της φάσης των ομίλων, άλλαξαν αρκετά βέβαια καθώς απομακρύνθηκε ο “πολύς” Ζοσέ Μουρίνιο και αντικαταστάθηκε απο τον Ντανιέλε ντε Ρόσι χωρις πάντως να δραματική μεταβολή στην εικόνα της. Πασχίζει να… προλάβει την τετράδα στην Α΄Ιταλίας, το Σάββατο ηττήθηκε εντός έδρας απο την πρωτοπόρο Ιντερ (2-4). Μετρά 3-0-3 εκτός έδρας με ολλανδικές ομάδες.

Συν και πλην
Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στο Κοπα Αφρικα ο συνήθως βασικός στόπερ Εντικά, διαθέσιμος μετά από πολύμηνη απουσία ο επίσης στόπερ Σμόλινγκ. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο συνήθως βασικός στόπερ Κρίστενσεν, όπως και ο νεοφερμένος και επίσης στόπερ Χάουσεν. Μακροχρόνια απουσιάζει ο φορ Εϊμπραχαμ.

Πιθανή σύνθεση: Σβίλαρ – Κάρσντορπ, Μαντσίνι, Γιορέντε, Σπινατσόλα – Μπόβε, Παρέδες, Πελεγκρίνι – Ντιμπάλα, Ελ Σααράουι – Λουκάκου

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.3 3.3 3 1.87 1.85 1.32 3.1 1.65 2.1 1.35 1.3 1.57
Φέγενορντ - Ρόμα / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν… προηγούμενα καθώς θα κοντραριστούν για τρίτη διαδοχική χρονιά. Η Φέγενορντ αντιμετωπίζει κομβικές απουσίες και έτσι θα αφήσουνε στην… άκρη τις αρχικές σκέψεις για τον άσο και θα προτιμήσουμε το γκολ/γκολ στο 1.78 απο τη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr