Ποδόσφαιρο

Champions League: PSV Αϊντχοφεν - Ντόρτμουντ, πρώτο βήμα στο 2.15!

Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 - 19:39

Η αήττητη στα οκτώ τελευταία ευρωπαϊκά εντός έδρας ματς PSV "ψάχνει" βήμα πρόκρισης κόντρα στους σκληροτράχηλους Βεστφαλούς που μετρούν 2-1-3 σε αναμετρήσεις στην Ολλανδία. 

Champions League: PSV Αϊντχοφεν - Ντόρτμουντ, πρώτο βήμα στο 2.15!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Aϊντχόφεν - Ντόρτμουντ για το Champions League.

Πρώτος αγώνας για την φάση των “16”.
22:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 121
Cosmote Sport 3

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Αϊντχόφεν

Η Αϊντχόφεν διαλύθηκε στην πρεμιέρα του ομίλου από την Αρσεναλ, αλλά στα άλλα πέντε ματς δεν έχασε (2-3-0) και δικαίως τερμάτισε στη 2η θέση, ήταν πιο σταθερή σε σύγκριση με Λανς και Σεβίλλη. Για 5η φορά στην ιστορία της βρίσκεται στους «16», έχει και δύο προκρίσεις στα προημιτελικά. Στο 10-7-20 με γερμανικές ομάδες, έχει 9-3-6 εντός έδρας. Για το ολλανδικό πρωτάθλημα επικράτησε 2-0 εντός της Χέρακλες, έχει παραχωρήσει μόλις δύο ισοπαλίες σε 22 αγωνιστικές και η κατάκτηση του τίτλου δείχνει θέμα χρόνου κατά κύριο λόγο.

"Είναι ένας αντίπαλος άξιος σεβασμού, γι' αυτό ακριβώς θέλω να τους νικήσω. Ξέρουμε πού μπορούμε να τους πληγώσουμε και τι πρέπει να προσέξουμε. Ευτυχώς, έχουμε ήδη αποκτήσει εμπειρία απέναντι σε αντιπάλους αυτού του επιπέδου στη φάση των ομίλων. Το εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον της Άρσεναλ ήταν πολύ σημαντικό στη συνέχεια. Μπορέσαμε να ανταγωνιστούμε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Μάθαμε πολλά από αυτό. Είναι σημαντικό να τολμήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το κλειδί για να κερδίσουμε τελικά τον αγώνα» τόνισε ο Πίτερ Μποζ στη συνέντευτξη Τύπου.

Χωρίς Λανχ
Δεν υπολογίζεται όπως και στα τελευταία ματς ο συνήθως βασικός εξτρέμ Λανγκ (ε. 5/0, 11/4) ενώ αμφίβολος δίνεται ο χρήσιμος μεσοεπιθετικόςΤιλ (μ. 7/0, 19/7). Διαθέσιμος ο βασικός εξτρέμ Μπακαγιόκο (21/4) που έχασε το ματς με τη Χεράκλες λόγω ίωσης.

Πιθανή σύνθεση: Μπενίτες – Τέζε, Ραμάλιο, Μποσκάγλι, Ντεστ – Σχάουτεν, Φέιρμαν – Μπακαγιόκο, Σαϊμπάρι, Λοθάνο – Ντε Γιονγκ

Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ ενεπλάκη στον πιο δύσκολο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχασε μόνο από την Παρί εκτός έδρας στην πρεμιέρα, έκτοτε ήταν εντυπωσιακή (3-2-0) και όχι μόνο πανηγύρισε την πρόκριση, αλλά πήρε και την πρωτιά. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες για τους Βεστφαλούς, οι οποίοι έχουν 3-3-5 με ομάδες από την Ολλανδία (2-1-2 εκτός). Για το γερμανικό πρωτάθλημα έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με αντίπαλο τη Βόλφσμπουργκ, βρίσκεται στο όριο της τετράδας και ζητείται σταθερό βήμα για να παίξει στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Αδικούμε την PSV αν εστιασούμε μόνο στους επιθετικούς. Είναι ένα δυνατό σύνολο, συμπεριλαμβανομένης της άμυνας. Είναι μεγάλο επίτευγμα τόσο για την PSV όσο και για εμάς που φτάσαμε στους "16" του Champions League. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για κάθε αντίπαλο, συμπεριλαμβανομένης της PSV». τόνισε ο τεχνικός Τέρζιτς που εγκωμίασε και τον Ολλανδό εξτρέμ Μάλεν που επιστρέφει ως αντίπαλος στο Αϊντχόφεν.

Εκτός ο Αλέ
Εκτός δράσης έχει τεθεί ο Ενμετσά (μ. 10/0), δεν τα κατάφεραν και οι ενίοτε βασικοί Αντεγιέμι (ε. 6/2, 11/0), Αλέ (ε. 2/0, 11/0). Επιστρέφει ο Μάλεν (ε. 4/0, 20/9) που ενδέχεται να αγωνιστεί κόντρα στη παλιά του ομάδα.

Πιθανή σύνθεση: Κόμπελ – Ρίερσον, Ζίλε, Σλότερμπεκ, Μάατσεν – Τσαν, Ζάμπιτσερ – Μάλεν, Μπραντ, Σάντσο – Φίλκρουγκ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.08 3.75 3.2 2.57 1.45 1.62 2.18 1.41 2.67 1.34 1.25 1.72
Αϊντχόφεν - Ντόρτμουντ / Εκτίμηση

Η PSV παρουσιάζεται καταιγιστική φέτος, σκοράρει με περίσσια άνεση όπως μαρτυρούν καιι οι αριθμοί και μπορεί να βάλει δύσκολα στο φαβορί του ζευγαριού. Ο άσος δέχεται πιέσεις και προσφέρεται πλέον στο 2.15 στη Betsson και μπορεί βέβαια να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων όπως.... συνηθίζει φέτος η Αϊντχόφεν!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr