Ποδόσφαιρο

National League: Αποδόσεις που δελεάζουν!

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 - 00:13

35η αγωνιστική ημέρα στη Νάσιοναλ Λιγκ της Αγγλίας και τα περισσότερα παιχνίδια υπόσχονται γκολ και θέαμα. 

National League: Αποδόσεις που δελεάζουν!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας.

ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ - ΟΛΝΤΑΜ

Η Γιορκ βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ντάγκεναμ, αλλά ισοφάρισε και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Ωστόσο, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 2ο διαδοχικό ματς, ενώ σε πέντε αγώνες έχει μία επιτυχία. Είναι στο 2ο μισό της βαθμολογία και θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Εντός έδρας έχει μία νίκη σε έξι παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

Η Ολνταμ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στη Μέιντενχεντ και επικράτησε με 3-0. Προηγήθηκε 3-0 και δέχθηκε το γκολ στις καθυστερήσεις. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη, διεύρυνε το αήττητο σερί της στα τρία παιχνίδια, ενώ σε πέντε αγώνες έχει μία ήττα. Είναι στην 6η θέση και διεκδικεί το πλασάρισμα της στα πλέι οφ. Εκτός έδρας είναι αήττητη σε επτά αγώνες, ενώ σε έντεκα αγώνες έχει μία ήττα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σημαντικό το προβάδισμα που έχει η Όλνταμ σήμερα, τόσο στον ψυχολογικό τομέα όσο και στον αγωνιστικό. Προέρχεται από δύο σερί νίκες που σίγουρα θα έχουν θετικό αντίκτυπο. 2Χ & over 1.5 (1.93).

ΕΜΠΣΦΛΙΤ ΓΙΟΥΝ. - ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Η Εμπσφιλντ Γιουν. πάτησε... γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ιστλιχ, πέτυχε τρία γκολ και επικράτησε με 3-0. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια. Παράλληλα, έχει μία ήττα σε πέντε αγώνες και παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι στην επικίνδυνη ζώνη και βρίσκεται σε πίεση. Εντός έδρας έχει μία ήττα σε τέσσερις αγώνες. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Νο Goal.

Η Γουόκινγκ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 από τη Χάλιφαξ, μείωσε, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι περισσότερο και έχασε 1-2. Ελαβε τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων, ενώ σε τέσσερα παιχνίδια έχει μία επιτυχία. Είναι στην επικίνδυνη ζώνη και βρίσκεται σε πίεση. Εκτός έδρας έχει μία νίκη σε πέντε αγώνες. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι ουραγών που παίζεται η ζωή τους σε αυτό το ματς. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές οι δύο ομάδες. Αν παίξει κάτι ρόλο, τότε σίγουρα θα είναι η έδρα. 1 (2.40).

ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ - ΓΚΕΙΤΣΧΕΝΤ

Η Κιντερμίνστερ έφερε ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Ντόρκινγκ, με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Εμεινε μακριά απο τη νίκη σε 2ο διαδοχικό παιχνίδι σε πρωτάθλημα και FA Trophy και ενώ είχαν προηγηθεί πέντε επιτυχίες (η μία στα πέναλτι). Πάντως, σε επτά ματς έχει μία ήττα, ωστόσο βρίσκεται στην προτελευταία θέση και είναι σε πίεση. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 1,5 και No Goal.

Η Γκέιτσχεντ ήταν καλύτερη από τη Βέλντστοουν και επικράτησε με 4-2. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη σε πρωτάθλημα και FA Trophy, 4η στα πέντε τελευταία παιχνίδια, ενώ σε επτά αγώνες έχει μόνο μία ήττα και είναι σε καλή κατάσταση. Βρίσκεται ακριβώς πίσω από τη ζώνη των πλέι οφ. Εκτός έδρας προέρχεται από τρεις νίκες. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχουν έρθει Under 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χαοτική η διαφορά των δύο ομάδων, με το διπλό να προκαλεί σε αυτές τις τιμές. 2 (2.57).

ΜΕΙΝΤΕΝΧΕΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Η Μέιντενχεντ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση κόντρα στην Ολνταμ και έχασε 1-3. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-3 και μείωσε στις καθυστερήσεις. Υπέστη 3η διαδοχική ήττα και ενώ είχε προηγηθεί αήττητο τριών αγώνων και βρίσκεται σε πτώση. Είναι στο 2ο μισό της βαθμολογίας και μπορεί να μην κινδυνεύει άμεσα, αλλά δεν μπορεί να εφησυχάσει. Εντός έδρας έχει μία νίκη σε πέντε παιχνίδια. Τα δύο τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal.

Η Σαάουθεντ έφερε 0-0 κόντρα στην Οξφορντ Σίτι, παρά την πίεση που άσκησε κατά διαστήματα, ενώ από το 79' έπαιζε με δέκα παίκτες. Πήρε βαθμό έπειτα από τρεις ήττες, ωστόσο έμεινε μακριά από τη νίκη σε 4ο διαδοχικό παιχνίδι και ενώ είχαν προηγηθεί δύο επιτυχίες. Βρίσκεται οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης και είναι σε πίεση. Τα οκτώ τελευταία ματς έχουν έρθει No Goal. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ραλφ (22/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα δύο άκρα οι δύο ομάδες στο θέμα των αποτελεσμάτων τους. Η μία έχει γκολ στα παιχνίδια της ενώ η άλλη πηγαίνει σε πιο κλειστούς ρυθμούς. No goal (1.80).

ΜΠΡΟΜΛΕΙ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Η Μπρόμλεϊ βρέθηκε πίσω στο σκορ από την πρωτοπόρο Τσέστερφιλντ, έκανε την ανατροπή, στη συνέχεια ήταν και πάλι πίσω, έκανε όμως και νέα ανατροπή και έφτασε στην επικράτηση με 4-3! Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη σε πρωτάθλημα και FA Trophy και ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερα παιχνίδια χωρίς επιτυχία. Βρίσκεται στη 2η θέση, η οποία αποτελεί και τον στόχο της εν όψει των πλέι οφ. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Goal/Goal.

Η Ντάγκεναμ προηγήθηκε κόντρα στη Γιορκ, αλλά ισοφαρίστηκε και περιορίστηκε στο ισόπαλο 1-1. Δεν έδωσε συνέχεια στην ευρεία εντός έδρας νίκη κόντρα στην ουραγό Οξφορντ Σίτι (7-1), τουλάχιστον έμεινε αήττητη σε 2ο διαδοχικό παιχνίδι, ενώ σε πέντε αγώνες έχει μία ήττα. Μπορεί να είναι στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, αλλά βρίσκεται μακριά από τα πλέι οφ. Τα δέκα από τα έντεκα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το έχουν το γκολ στο αίμα τους οι δύο ομάδες, κάτι που περιμένουμε να αποδείξουν και σήμερα. Over 2.5 (1.85).

ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ ΤΑΟΥΝ - ΜΠΑΡΝΕΤ

Η Ολντερσοτ επικράτησε 2-0 της Ολτρινχαμ, με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα από τη Φάιλντ (0-5), η οποία είναι και η μοναδική στα έξι τελευταία παιχνίδια. Βρίσκεται οριακά εντός της ζώνης των πλέι οφ. Εντός έδρας έχει μία ήττα σε πέντε αγώνες. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5.

Η Μπάρνετ βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Φάιλντ, έκανε την ανατροπή, ισοφαρίστηκε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε δύο γκολ και επικράτησε με 4-2. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη σε πρωτάθλημα και FA Trophy, ενώ παράλληλα διεύρυνε το αήττητο σερί της στα τρία ματς μετά από δύο ήττες. Βρίσκεται στην 3η θέση και είναι σταθερά σε υψηλό επίπεδο. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι 7άδας που παραδοσιακά έχει γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια. Over 3.5 (2.30).

ΟΞΦΟΡΝΤ ΣΙΤΙ - ΙΣΤΛΙΧ

Η Οξφορντ Σίτι έφερε ισοπαλία 0-0 με τη Σαόυθεντ, παρά την πίεση που δέχθηκε κατά διαστήματα, ενώ από το 79' έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα. Πήρε βαθμό μετά από τρεις ήττες. Ωστόσο, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 4ο διαδοχικό ματς, ενώ σε οκτώ αγώνες έχει μία μόνο μία επιτυχία. Βρίσκεται στην τελευταία θέση και είναι με την πλάτη στον τοίχο. Εντός έδρας, έχει μία νίκη σε οκτώ αγώνες.

Η Ιστλιχ κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Εμπσφιλντ Γιουνάιτεντ, δέχθηκε τρία γκολ και έχασε 0-3. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα, 4η στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Επίσης, δεν έχει νίκη σε 11 αγώνες και ενώ είχαν προηγηθεί δύο επιτυχίες. Είναι στο 2ο μισό της βαθμολογίας και θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Τα έξι από τα επτά τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχουν έρθει Over 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα. Σίγουρα κατά νου θα έχουν να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από αυτό το ματς. Η ισοπαλία δεν θα τους χαλούσε. Χ (3.80).

ΦΑΙΛΝΤ - ΣΟΛΙΧΑΛ ΜΟΥΡΣ

Η Φάιλντ προηγήθηκε κόντρα στη Μπάρνετ, στη συνέχεια βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε, αλλά στο 2ο ημίχρονο δέχθηκε άλλα δύο γκολ και έχασε 2-4. Ελαβε τέλος το νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγώνων και το αήττητο πέντε παιχνιδιών. Είναι στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας και θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Εντός έδρας έχει μία ήττα σε επτά αγώνες. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5.

Η Σόλιχαλ Μουρς προηγήθηκε κόντρα στη Ρότσντεϊλ, ισοφαρίστηκε, αλλά στη συνέχεια πέτυχε 2ο γκολ και έφτασε στην επικράτηση με 2-1. Σημείωσε 3η διαδοχική νίκη σε πρωτάθλημα και FA Trophy και ενώ είχαν προηγηθεί τρία ματς χωρίς επιτυχία και παρουσιάζεται βελτιωμένη. Επίσης, σε πέντε αγώνες έχει μία ήττα. Είναι στην 4η θέση και βρίσκεται σταθερά σε τροχιά πλέι οφ.Τα τρία τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σόλιχαλ βάση βαθμολογίας και εικόνας θα μπορούσε να είναι το άνετο φαβορί εδώ. Όμως οι αποδόσεις δείχνουν άλλο. Θα επιλέξουμε τα γκολ για να μη μπλέξουμε με σημεία. Over 2.5 (1.65).

ΧΑΛΙΦΑΞ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Η Χάλιφαξ προηγήθηκε 2-0 κόντρα στη Γουόκινγκ, στο 71' δέχθηκε γκολ και αγχώθηκε, αλλά έφτασε τελικά στην επικράτηση με 2-1. Σημείωσε 3η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις ήττες και έξι ματς χωρίς επιτυχία και βρίσκεται σε άνοδο. Είναι στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και βρίσκεται πολύ κοντά στη ζώνη των πλέι οφ. Τα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

Η Τσέστερφιλντ προηγήθηκε κόντρα στη Μπρόμλεϊ, στη συνέχεια βρέθηκε πίσω στο σκορ, πήρε και πάλι εκ νέου το προβάδισμα, ωστόσο στη συνέχεια δέχθηκε άλλα δύο γκολ και έχασε 3-4. Ελαβε τέλος το αήττητο σερί των έξι αγώνων. Μία ήττα, πάντως, η οποία δεν είχε συνέπειες, καθώς βρίσκεται στην κορυφή με 20 βαθμούς διαφορά από τη 2η Μπρόμλεϊ. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τέσσερα over στα τελευταία πέντε παιχνίδια της μετράει η Τσέστερφιλντ. Κάπως έτσι θα πάει και το σημερινό παιχνίδι, αφού η Χάλιφαξ είναι ομάδα που δεν κλείνεται. Over 2.5 (1.88).

ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ - ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Η Χάρτλπουλ στο ξεκίνημα του αγώνα με τη Μπόρεχαμ βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε στο τέλος του πρώτου μέρους και με δύο γκολ στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού, έφτασε στην επικράτηση με 3-1. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με τη Γουόκιγνκ, σημειώνοντας 3η επιτυχία στα τέσσερα τελευταία ματς, όπου διατηρείται αήττητη. Είναι στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, αλλά βρίσκεται μακριά από τα πλέι οφ.

Η Ολτρινχαμ έχασε με 0-2 από την Ολντερσοτ, δεχόμενη τα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Ελαβε τέλος το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων. Βρίσκεται, πάντως, στη ζώνη των πλέι οφ ανόδου. Εκτός έδρας έχει μία νίκη στα έξι τελευταία ματς και καλείται να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και FA Trophy έχουν έρθει No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Bάση εικόνας και ποιότητας, οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι αυτή τη στιγμή. Προέρχονται από καλά αποτελέσματα και οι αποδόσεις δελεάζουν. 1 (2.60).

Βαθμολογία -

19/02/2024National League: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Τσέστερφιλντ Τσέστερφιλντ 81 33 26 3 4 82 42 40
2 Μπρόμλεϊ Μπρόμλεϊ 61 33 17 10 6 57 38 19
3 Μπαρνέτ Μπαρνέτ 59 32 18 5 9 63 47 16
4 Σόλιχαλ Μουρς Σόλιχαλ Μουρς 53 32 15 8 9 50 43 7
5 Όλτρινχαμ Όλτρινχαμ 52 31 14 10 7 57 40 17
6 Όλνταμ Όλνταμ 52 32 14 10 8 50 41 9
7 Όλντερσοτ Τάουν Όλντερσοτ Τάουν 51 33 15 6 12 58 62 -4
8 Γκέιτσχεντ Γκέιτσχεντ 50 31 14 8 9 58 43 15
9 Χάλιφαξ Χάλιφαξ 50 34 13 11 10 41 39 2
10 Χάρτλπουλ Χάρτλπουλ 44 34 13 5 16 53 60 -7
11 Ντάγκεναμ & Ρεντ Ντάγκεναμ & Ρεντ 41 34 11 8 15 48 47 1
12 Ρότσντεϊλ Ρότσντεϊλ 41 32 11 8 13 49 49 0
13 Μπόρεχαμ Γουντ Μπόρεχαμ Γουντ 40 34 9 13 12 43 56 -13
14 Μεϊντενχέντ Γιουν. Μεϊντενχέντ Γιουν. 39 34 9 12 13 34 44 -10
15 Ίστλιχ Ίστλιχ 39 33 10 9 14 53 67 -14
16 Γουιλντστόουν Γουιλντστόουν 38 30 10 8 12 42 45 -3
17 Φάιλντ Φάιλντ 38 33 10 8 15 54 58 -4
18 Γιορκ Σίτι Γιορκ Σίτι 38 33 8 14 11 42 50 -8
19 Ντόρκινγκ Γουόντερερς Ντόρκινγκ Γουόντερερς 38 33 11 5 17 38 53 -15
20 Σάουθεντ Σάουθεντ 35 31 13 6 12 44 33 11
21 Έμπσφλιτ Γιουν. Έμπσφλιτ Γιουν. 35 34 9 8 17 43 58 -15
22 Γουόκινγκ Γουόκινγκ 34 33 9 7 17 33 42 -9
23 Κιντερμίνστερ Κιντερμίνστερ 33 33 8 9 16 29 41 -12
24 Όξφορντ Σίτι Όξφορντ Σίτι 28 34 7 7 20 45 68 -23
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr