Ποδόσφαιρο

Copa Libertadores: Η Μπραγκαντίνο και το λάθος με την Όλγουέις Ρέντι

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 - 10:43

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τις τρεις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν απόψε στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου στο Copa Libertadores.

Copa Libertadores: Η Μπραγκαντίνο και το λάθος με την Όλγουέις Ρέντι

Το Copa Libertadores περνάει στην δεύτερη προκριματική φάση και σήμερα Τρίτη (20/2) στο κουπόνι για στοίχημα έχει τρεις αναμετρήσεις με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος, οι οποίες παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΖΑ - ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ

Επιστροφή στο Λιμπερταδόρες για την Πορτουγκέσα μετά το 1984 για την 9η συμμετοχή της. Θα δώσει το παιχνίδι στο «Νασιονάλ Μπριγκίντο Ιριάρτε» στο Καράκας που απέχει 349 χλμ από την βάση της. Από το 2015 βρίσκεται ξανά στην πρώτη κατηγορία της Βενεζουέλας. Η ομάδα του Ορτίς, ο οποίος είναι από πέρσι στον πάγκο της, προέρχεται από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-0 στο ντέρμπι με την Καράκας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βενεζουέλας έχοντας ηττηθεί στα δύο πρώτα ματς.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Παλεστίνο γυρίζει στην διοργάνωση για πρώτη φορά μετά το 2020. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 τελευταία εκτός στην διοργάνωση εκ των οποίων τα 3 ήταν και over, έχοντας 1 νίκη και 1 ισοπαλία. Η ομάδα του Πάμπλο Σάντσες, ο οποίος είναι από πέρσι στον πάγκο της, έχει να δώσει επίσημο ματς από τις 9 Δεκεμβρίου, αφού αναβλήθηκε η πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολο ματς για να βγει σημείο από το βασικό σετ αποδόσεων βάση των στοιχείων που υπάρχουν για τις δύο ομάδες. Πιθανό το 2-3 γκολ του 1.95.

ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ - ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Η Αγκίλας Ντοράντας πήρε το 3ο από τα 4 εισιτήρια που δίνει η Κολομβία στο Λιμπερταδόρες. Θα δώσει το ματς στο «Ατανάσιο Ζιραρδότ» του Μεντεγίν που απέχει 379 χλμ από την βάση της. Παρθενική συμμευτοχή στο Λιμέρταδόρες αλλά έχει 6 πααρουσίες στο Σουνταμερικάνα με πιο πρόσφατες αυτές του 2019 και 2023. Φέτος την ανέλαβε ο Ντάριο Γκόμες. Προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Μιγιονάριος για το πρωτάθλημα Κολομβίας. Μπήκε τέλος σε μια 4άδα αγώνων με μόλις 2 ισοπαλίες.

Η Μπραγκαντίνο πήρε το 7ο και τελευταίο εισιτήριο της Βραζιλίας στο Λιμπερταδόρες. Είναι η 2η παρουσία, με την πρώτη το 2022 να ήταν απευθείας στην φάση των ομίλων. Στα τρία εκτός έδρας πήρε μια ισοπαλία ενώ τα δύο από αυτά ήταν over. Πέρσι μετείχε στο Σουνταμερικάνα κάτι που είχε κάνει και το 2021. Ο Πέντρο Καϊξίνα είναι από πέρσι στον πάγκο της. Είναι αήττητη με 3 νίκες στα 5 τελευταία στο τοπικό πρωτάθλημα του Σάο Πάολο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η εμπειρία και η εικόνα της Μπραγκαντίνο την καθιστούν φαβορί με το διπλό να είναι στο 1.90.

ΟΛΓΟΥΕΙΣ ΡΕΝΤΙ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ

Η Όλγουεϊς Ρέντι πήρε το 3ο από τα 4 εισιτήρια της Βολιβίας στο Λιμπερταδόρες. Θα είναι η 5η παρουσία στο Λιμπερταδόρες και τρίτη σερί. Στα συν της το γεγονός πως η πόλη Άλτο όπου εδρεύει στην Βολιβία είναι στα 4.150 μέτρα πάνω από την θάλασσα. Μια νίκη και μια ισοπαλία έχει στα 5 τελευταία εντός στην διοργάνωση. Προέρχεται από το εντός 1-1 με την Ουνιβερσιτάριο ντε Βίντο στην πρεμιέρα της για το πρωτάθλημα Βολιβίας.

Η Σπόρτινγκ Κριστάλ πήρε το 3ο από τα 4 εισιτήρια του Περού στην διοργάνωση. Θα είναι η 39η παρουσία της στο Λιμπερταδόρες και η 6η σερί. Πέρσι τερμάτισε στην 3η θέση στον όμιλο της (2-2-2) πέρασε στο Σουνταμερικάνα όπου αποκλείστηκε από την Έμελεκ στην φάση των «32». Μια νίκη και 2 ισοπαλίες έχει στα 10 τελευταία εκτός στο Λιμπερταδόρες. Νέος τεχνικός είναι ο Βραζιλιάνος Έντερσον Μορέιρα. Προέρχεται από το εντός 4-1 επί της Λος Τσάνκας και είναι αήττητη με 3 νίκες στα 4 πρώτα ματς του πρωταθλήματος Περού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δίνεται φαβορί η Όλγουεϊς Ρέντι κι ενώ η Σπόρτινγκ Κριστάλ είναι έμπειρη στο Λιμπερταδόρες και σε φόρμα στην παρούσα φάση. Καλό το γκολ - γκολ του 1.82.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr