Ποδόσφαιρο

Λιγκ Τρόφι: Μπράντφορντ-Γουίκομ, μάχη για τον τελικό!

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 - 00:36

Η Πιτέρμπορο περιμένει ήδη στον τελικό του Λιγκ Τρόφι, Μπράντφορντ και Γουίκομ μονομαχούν απόψε για το δεύτερο εισιτήριο!

Λιγκ Τρόφι: Μπράντφορντ-Γουίκομ, μάχη για τον τελικό!

Νοκ άουτ ημιτελικός, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι (δεν υπάρχει παράταση).

22:00

Κωδικός ΟΠΑΠ: 892

Φέτος στο κύπελλο: Μπράντφορντ-Γουίκομ 1-2

Μπράντφορντ

Η Μπράντφορντ υπέταξε την Σάτον (1-0), τρίτο συνεχόμενο τρίποντο μετά από σερί οκτώ αγωνιστικών δίχως τέτοιο (0-5-3) και συνεχίζει να ελπίζει βάσιμα για πλέι οφ. Απόλυτα δίκαια, έχοντας εμφανή υπεροχή σχεδόν σε όλο το διάστημα αν και στο τέλος κινδύνευσε σε δύο περιπτώσεις. No goal και τα έξι τελευταία σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι, under τα 8/9 πιο πρόσφατα, αξιοσημείωτο ότι στο πρωτάθλημα έχει φέρει επτά ισοπαλίες σε 16 εντός έδρας ματς. Αμφίβολοι οι Ογιεγκόκε (δεξιός μπακ), Ρίτσαρντς (μέσος), συνεχίζουν εκτός οι μέσοι Πάτισον και Γουόκερ.

Γουίκομ

Η Γουίκομ κόλλησε στη «λευκή» ισοπαλία με αντίπαλο την Οξφορντ και διατηρείται στο δεύτερο μισό της κατάταξης στην Λιγκ1, με την... επίφοβη διαφορά των έξι βαθμών από την ζώνη υποβιβασμού. Βρήκε.. τοίχο στον αντίπαλο γκολκίπερ που την σταμάτησε επανειλημμένα, ενώ αμυντικά ήταν ιδιαίτερα συμπαγής και μόνο στα τελευταία λεπτά απειλήθηκε κάπως. Πλέον μετράει από δύο νίκες, ισοπαλίες και ήττες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, ενώ και τα πέντε προηγούμενα σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι ήταν συνδυασμός γκολ-γκολ και over. Ελειψαν στα τελευταία ματς και είναι ξανά αμφίβολοι οι βασικοί Φορίνο (αμυντικός) και Χάνλαν (επιθετικός, 2 γκολ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.75 3.3 2.35 1.8 1.9 1.3 3.25 1.7 1.97 1.5 1.27 1.37
Μπράντφορντ - Γουίκομ / Εκτίμηση

Αναμφίβολα πιο ποιοτική η Γουίκομ, ωστόσο η Μπράντφορντ είναι σκληρό καρύδι εντός έδρας. Εχει μπόλικη ισοπαλία (3,70).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr