Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, έχει γκολ ο δεύτερος ημιτελικός!

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 - 00:54

Ο ΠΑΟΚ δίνει ακόμα ένα ντέρμπι και ψάχνει την ανατροπή σήμερα σε ένα γήπεδο που παραδοσιακά βρίσκει γκολ. 

Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, έχει γκολ ο δεύτερος ημιτελικός!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.

(19:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 884, Cosmote Sports 3 HD
A' ματς: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-1

Επαναληπτικός αγώνας για την ημιτελική φάση. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ με 1 γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού Παναιτωλικός - Άρης.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα και σούπερ προσφορά

Παναθηναϊκός

Με τη νίκη του στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση χάρη στο γκολ του Σπόραρ και το 0-1. Ωστόσο προέρχεται από τη γκέλα στο πρωτάθλημα με την ισοπαλία που παραχώρησε στην Λαμία το Σάββατο και το τελικό 2-2. Αν και προηγήθηκε δύο φορές, ισοφαρίστηκε ισάριθμες, ενώ έπαιζε και με παίκτη λιγότερο η Λαμία. Δήμιός της ο πρώην πράσινος Καρλίτος. Ακούστηκαν και παράπονα για τη διαιτησία, αλλά αυτή αποτελεί τη πρώτη μεγάλη γκέλα του Τερίμ. Στο τελευταίο εντός έδρας ντέρμπι που έδωσαν, οι «πράσινοι» νίκησαν τον Ολυμπιακό. Την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τη Κηφισιά ξανά εντός έδρας.

Αγωνιστικά νέα

Ο Τερίμ αναμένεται να κάνει αλλαγές. Στη διάθεση του επιστρέφει ο βασικός φορ Ιωαννίδης, τιμωρημένος είναι ο μεσοεπιθετικός Μπακασέτας, εκτός αν γίνει δεκτή η έφεση για την ποινή του, ενώ από προβλήματα προέρχονται ο μπακ Χοάνκαρ και οι μεσοεπιθετικοί Βέρμπιτς και Τζούρισιτς.

Πιθανή ενδεκάδα

Nτραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Ακαϊντιν, Ούγκο, Χουανκάρ, Μπερνάρ, Πέρεθ, Βιλένα, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Σπόραρ

ΠΑΟΚ

Η εβδομάδα των ντέρμπι έκλεισε με το χειρότερο τρόπο για τον ΠΑΟΚ. Καθώς μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ και την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς Κυπέλλου, ήρθε και η πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα. Γνώρισε τη συντριβή από τον Ολυμπιακό με το εμφατικό 1-4. Γεγονός που τον έριξε από τη πρώτη θέση της βαθμολογίας και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλονικείς πάνε για την ανατροπή στην Λεωφόρο, πάνω απ’ όλα όμως για να βγάλουν αντίδραση. Την επόμενη αγωνιστική παίζει εκτός με τον Παναιτωλικό.

Αγωνιστικά νέα

Ο Λουτσέσκου καλείται να κάνει διαχείριση γιατί είναι το τέταρτο ντέρμπι σε διάστημα δέκα ημερών. Εκτός είναι ο τιμωρημένος μεσοεπιθετικός Τάισον, εκτός αν γίνει δεκτή η έφεση για την ποινή του, από πρόβλημα προέρχεται ο στόπερ Ενκόνγκ.

Πιθανή ενδεκάδα

Κοτάρκσι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Kουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οτζόεφ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Σαμάτα

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ / Εκτίμηση

Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει τόσο την αντίδραση όσο και την ανατροπή στο σημερινό παιχνίδι. Οι πιθανές αλλαγές στις δύο ενδεκάδες θα φέρουν και άλλες φιλοσοφίες στις δύο ομάδες. Όπως και να έχει αναμένουμε γκολ στο παιχνίδι. Το goal/goal στο 1.85 της Betsson είναι value.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.