Ποδόσφαιρο

Europa Conference League: Γάνδη – Μακάμπι Χάιφα, ανατροπή στο 2.20!

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 - 11:26

Το σκορ του πρώτου ματς αδικεί τους Βέλγους που μπορούν να ανατρέψουν το 1-0 και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Europa Conference League: Γάνδη – Μακάμπι Χάιφα, ανατροπή στο 2.20!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γάνδη – Μακάμπι Χάιφα για το Europa Conference League.

Επαναληπτικός αγώνας για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.
Α' Ματς: Μακάμπι Χάιφα - Γάνδη 1-0.
Σε περίπτωση νίκης της Γάνδης με ένα γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
19:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 887
Cosmote Sport 7
Κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφάλειας

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

https://www.youtube.com/watch?v=tPZt4VmRDdk&ab_channel=COSMOTETV

Γάνδη

Άξια της μοίρας της η Γάνδη σπατάλησε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ματς και τιμωρήθηκε μάλιστα δεχόμενη γκολ απο μια ακόμη προβληματική αμυντική αντίδραση. Προβληματίζει και με το παραπάνώ μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος πληρώνοντας τις κομβικές αποχωρήσεις βασικών στο διάστημα της διακοπής. Την Κυριακή έλαβε πάντως ένεση ηθικού καθώς επικράτησε εκτός έδρας της ουραγού Εουπεν και πανηγύρισε την πρώτη επίσημη νίκη στο 2024 με 3-1. Φέτος έχει έξι νίκες σε έξι ματς εντός στην διοργάνωση.

“Λαβωμένη”
Οι αρκετές απουσίες δικαιολογούν εν μέρει τα αρνητικά αποτελέσματα. Τιμωρημένος ο μέσος Ντε Σαρτ (38 ματς/6 γκολ/2 ασίστ), δεν υπολογίζονται και πάλι οι μέσοι Κουμς (38 ματς/2 γκολ/8 ασίστ), Χιούλζαγκερ (24 ματς/1 γκολ/1 ασίστ), ο βασικός τερμ. Νάρντι και ο εξτρέμ Γιόκοτα.

Πιθανή σύνθεση: Ροέφ - Καντούς, Γουατανάμπε, Μίτροβιτς, Σαμουάς - Γκέρκενς, Γκάντελμαν - Φατιγκά, Χονγκ, Τισουντάλι - Ντεπουάτρ

Μακάμπι Χάιφα

Η Μακάμπι Χάιφα πήρε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς χωρίς να είναι καλύτερη ποντάροντας και πάλι στον ρεαλισμό και τη… κυνικότητα στην επίθεση. O κόουτς Ντεγκό γιόρτασε ιδανικά τα γενέθλιά του και τώρα πάει Βέλγιο μγια την υπέρβαση όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Είχε τοπικό ντέρμπι με την Χαποέλ για να κρατήσει την πρωτιά στην βαθμολογία και έμεινε στο 1-1. Εκτός έδρας αήττητη στα τελευταία δυο Ευρωπαϊκά ματς (1/1/0). Δεν έχει δεχτεί γκολ σε τρία επίσημα ματς.

Έχασε και Καντίλ
Τιμωρημένος είναι ο δεξιός χαφ Καντίλ (23 ματς/1 ασίστ). Τραυματίες οι μέσοι Τζαμπέρ (31 ματς/1 γκολ), Χατζάτζ (16 ματς/3 γκολ/3 ασίστ) και ο επιθετικός Νταβίντ (34 ματς/16 γκολ/2 ασίστ). Υπάρχουν και καλά νέα, εξέτισε ο συνήθως βασικός μπακ Κορνό.

Πιθανή σύνθεση: Καϊούφ – Φέινγκολντ, Γκέρσον, Σεκ, Ποντγκορεάνου – Λεσοβόι, Αλί Μοχάμεντ, Σόου, Καλαΐλι - Πιερό, Κίντα

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.81 3.65 4 2.05 1.71 1.41 2.75 1.65 2.1 1.21 1.25 1.92
Γάνδη - Μακάμπι Χάιφα / Εκτίμηση

Η Μακάμπι Χάιφα ήταν τυχερή στο πρώτο ματς καθώς σκόραρε απο το… πουθενά και γλίτωσε πολλάκις το γκολ. Η Γάνδη πήρε ένεση ηθικού με τη νίκη στο τελευταίο ματς και θα την εμπιστευθούμε για την ανατροπή. Η πρόκριση των Βέλγων πληρώνει στο 2.20 στο Pamestoixima.gr.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr