Ποδόσφαιρο

Conference League: Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός, έχει την εμπειρία!

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 - 00:49

Ο Ολυμπιακός με το 1-0 του πρώτου αγώνα έχει ισχνό προβάδισμα πρόκρισης και καλείται να διαφυλάξει σήμερα! 

Conference League: Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός, έχει την εμπειρία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός για το Europa Conference League.

(22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 916, Cosmote Sport 2HD
Επαναληπτικός αγώνας για τα πλέι οφ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Φερεντσβάρος με 1 γκολ διαφορά ακολουθεί ημίωρη παράταση κι (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.
Α' Ματς: Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος 1-0

Φερεντσβάρος

Μέσα στον αγώνα φάνηκε ότι ο κόουτς Στάνκοβιτς προσπάθησε να προστατεύσει το 0-0 και έφυγε δίκαια ηττημένος από το γήπεδο. Στο πρωτάθλημα η λίγκα φρόντισε να μην έχει ματς για να πάρει ανάσες ενόψει του δεύτερου αγώνα για την διοργάνωση. Με τον Ολυμπιακό ήταν το τέταρτο Under 2,5 στα τελευταία πέντε ματς στην διοργάνωση. Εντός έδρας αήττητη φέτος στο Conference (4/2/0).

Αγωνιστικά νέα

Δεν έχασε κάποιον παίκτη στο πρώτο ματς ο κόουτς Στάνκοβιτς. Παραμένουν εκτός οι ακραίοι επιθετικοί Τραορέ (18 ματς/11 γκολ/5 ασίστ) και Χάλμαϊ οι οποίοι είναι τραυματίες.

Πιθανή ενδεκάδα: Ντιμπούζ, Γουίνγκο, Σισσέ, Εμαέ, Ραμίρεζ, Μακρέκις, Μάιγκα, Ζαχαριάσεν, Αμπού Φανί, Μαρκίνιος, Βάργκα

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ολυμπιακός

Στο ντεμπούτο του κόουτς Μεντιλίμπαρ άξιζε τη νίκη απέναντι στην Φέρεντσβαρος. Δύσκολο πρόγραμμα καθώς πριν την ρεβάνς είχε παιχνίδι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ τον οποίο νίκησε με το εντυπωσιακό 4-1. Το μηδέν στην εστία με την Φερεντσβάρος ήταν το πρώτο μετά από έξι αγώνες στον όμιλο, στους οποίους δέχτηκε γκολ. Εκτός δε νίκησε στον όμιλο (0/1/2) και έχει μόνο μια νίκη φέτος σε πέντε Ευρωπαϊκά ματς (1/2/2).

Αγωνιστικά νέα

Στο όριο η συμμετοχή των Κίνι και Ζέλσον οι οποίοι ξεπέρασαν τραυματισμούς και επέστρεψαν στις προπονήσεις. Δεν υπάρχει κανένα άλλο σημαντικό πρόβλημα.

Πιθανή ενδεκάδα: Πασχαλάκης, Ρόντινεϊ, Ντόι, Κάρμο, Ορτέγκα, Καρβάλιο, Έσε, Όρτα, Φορτούνης, Ελ Καμπί, Μασούρας

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.25 3.35 3.1 1.87 1.87 1.32 3.15 1.67 2.05 1.34 1.31 1.62
Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός / Εκτίμηση

Ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα να διαχειριστεί και έχει την απαιτούμενη εμπειρία να το κάνει. Φυσικά και ο Μεντιλίμπαρ ξέρει από τέτοια ματς, οπότε θα στήσει την ομάδα ανάλογα. Οι γηπεδούχοι είναι αρκετά καλοί μέσα στην έδρα τους και σήμερα πρέπει να σκοράρουν. Goal/goal σε απόδοση 1.68 στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.