Ποδόσφαιρο

Europa League: Καραμπάγκ - Μπράγκα, ανοιχτό παιχνίδι!

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 - 00:43

Οι Πορτογάλοι είναι αναγκασμένοι να τα παίξουν όλα για όλα αν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης. 

Europa League: Καραμπάγκ - Μπράγκα, ανοιχτό παιχνίδι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Καραμπάγκ - Μπράγκα για το Europa League.

(19:45), Κωδ. ΟΠΑΠ: 908, Cosmote Sport 6HD

Α' ΜΑΤΣ: Μπράγκα - Καραμπάγκ 2-4

Επαναληπτικός αγώνας για τα πλέι οφ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Μπράγκα με 2 γκολ διαφορά ακολουθεί ημίωρη παράταση κι (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.

Καραμπάκ

Άστραψε και βρόντηξε η Καραμπάγκ που πέρασε επιβλητικά απο την Πορτογαλία τιμωρώντας κάθε αμυντική αφέλεια της Μπράγκα. Δεν είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα για να προετοιμαστεί για το κρίσιμο ευρωπαϊκό ραντεβού. Κυριαρχεί άλλωστε εντός συνόρων, έχει χτίσει ήδη διαφορά απο τους διώκτες της στο πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν ενώ συνεχίζει και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Εξαιρετική εντός έδρας, έχει ηττηθεί μόνο απο τη Λεβερκούζεν στα 14 τελευταία ματς μπροστά στο κοινό της, μετρά 11/12 προκρίσεις έχοντας επικρατήσει εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα.

Αγωνιστικά νέα
Εξέτισε ο ενίοτε βασικός πλάγιος αμυντικός Βέσοβιτς, δεν αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με την πρώτη αναμέτρηση.

Πιθανή ενδεκάδα: Λούνεφ, Κεφερκουλίγιεφ, Χουσεϊνοφ, Μουσταφαζάντε, Σίλβα, Γιάνκοβιτς, Ρομαό, Ζουμπίρ, Μπένζια, Μπαϊράμοφ, Ζουνίνιο

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μπράγκα

Απογοητευτική εμφάνιση απο την Μπράγκα που ήταν προβληματική στα μετόπισθεν και γνώρισε βαριά ήττα από τη Καραμπάγκ έχοντας πλέον κάτι παραπάνω απο δύσκολο έργο για τη ρεβάνς. Την Κυριακή επικράτησε επικράτησε δύσκολα και με γκολ στο 85' της Φαρένσε και συνέχισε την καταδίωξη της πρώτης τριάδας. Δεν έχει προκριθεί ποτέ στην ιστορία της, στους οκτώ διπλούς αγώνες όπου ηττήθηκε στο πρώτο εντός έδρας ματς.

Αγωνιστικά νέα

Επιστρέφει ο ηγετικός επιθετικός Ρικάρντο Ορτα αλλά δεν υπολογίζεται και πάλι ο βασικός εξτρέμ Μπρούμα. Ξανά εκτός ο αναπληρωματικός μεσοεπιθετικός Λούκας Πιαζόν.

Πιθανή ενδεκάδα: Ματέους, Γκόμες, Φόντε, Νιακατέ, Μπόρχα, Ζαλαζάρ, Μουτίνιο, Πίτζι, Ρουίθ, Ντζαλό, Μπάνζα

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.8 3.6 2.27 2.47 1.5 1.58 2.27 1.42 2.65 1.58 1.25 1.4
Καραμπάκ - Μπράγκα / Εκτίμηση

Όπως ήρθε η σειρά από το πρώτο παιχνίδι, η Μπράγκα είναι με τη πλάτη στο τοίχο. Είναι αναγκασμένη να τα παίξει όλα για όλα και να ψάξει γκολ. Η Καραμπάγκ είναι επικίνδυνη μέσα στην έδρα της και μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα. Over 2.5 (1.75) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr