Ποδόσφαιρο

Europa League: Ρόμα - Φέγενορντ, πρόκριση στα γκολ!

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 - 10:31

Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τρίτη διαδοχική χρονιά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και περιμένουμε να λύσουν τις διαφορές τους σε υψηλό σκορ.

Europa League: Ρόμα - Φέγενορντ, πρόκριση στα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ρόμα – Φέγενορντ.

Ρεβάνς για τα πλέι οφ του Europa League
Πρώτος αγώνας: Φέγενορντ – Ρόμα 1-1
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
22:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 918
Cosmote Sport 3

Ρόμα - Φέγενορντ με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Ρόμα

Η Ρόμα απείλησε πρώτη (δοκάρι) αλλά εν τέλει χρειάστηκε να επιστρέψει στο σκορ στο Ρότερνταμ ενώ στο φινάλε γλίτωσε τα... χειρότερα απο δοκάρι. Σταθερά στο κυνήγι της τετράδας στην Α΄ Ιταλίας, την Κυριακή επικράτησε άνετα της Φροζινόνε στο τέταρτο τρίποντο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Μετρά 2-4-0 εντός έδρας με ολλανδικές ομάδες, το 2022 επικράτησε της Φέγενορντ στον τελικό του Κυπέλλου ενώ πέρυσι την απέκλεισε στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

«Αύριο θα είναι δύσκολο. Περιμένω η Φέγενορντ να αλλάξει λίγο τακτική γιατί θα επιστρέφουν κάποιοι βασικοί, αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ παρόμοιο με το πρώτο παιχνίδι»είπε ο Ντε Ρόσι στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε:«Το να παίζουμε μπροστά σε ένα γεμάτο Stadio Olimpico δεν μας αφήνει αδιάφορους. Είναι μια τεράστια ευθύνη για εμάς και πρέπει να το κάνουμε το καλύτερο και να ανταποκριθούμε ανάλογα. Ο αυριανός αγώνας είναι σαν ένα σταυροδρόμι γιατί είναι ένας αγώνας που μπορεί να καθορίσει τη σεζόν”

Συν και πλην
Διαθέσιμος για πρώτη φορά μετά την επιτυχημένη παρουσία του στο Κόπα Αφρικά ο βασικός στόπερ Εντικά, δεν υπολογίζονται αντιθέτως οι επίσης στόπερ Κρίστενσεν (βασικός) και Χάουζεν που έμειναν εκτός ευρωπαϊκής λίστας, εκτός και ο τιμωρημένος μέσος Μπόβε. Μακροχρόνια απουσιάζει ο φορ Εϊμπραχαμ.

Πιθανή σύνθεση: Σβίλαρ – Κάρσντορπ, Μαντσίνι, Γιορέντε, Σπινατσόλα – Κριστάντε, Παρέδες, Πελεγκρίνι – Ντιμπάλα, Λουκάκου, Ελ Σααράουι

Φέγενορντ

Η Φέγενορντ άργησε να πάρει... μπρος, προηγήθηκε κόντρα στην ροή του ματς αλλά αν και καλύτερη, συμβιβάστηκε με την ισοπαλία κόντρα στη Ρόμα. Σταθερά ανταγωνιστική εντός συνόρων, την Κυριακή επικράτησε της Βααλβάικ και συνεχίζει την καταδίωξη της πρωτοπόρου Αϊντχόφεν ενώ συνεχίζει και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας. Δεν έχει νικήσει στα δέκα τελευταία εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς, μετρά 2-1-7 σε αναμετρήσεις στην Ιταλία.

«Οι ομάδες γνωρίζονται καλά. Είδα ότι έχουν μείνει μόνο τρεις παίκτες στην επιλογή μας από τον τελικό του Conference League. Στη Ρόμα υπάρχουν οκτώ ή εννέα. Τότε βλέπεις και τη διαφορά και στους δύο συλλόγους. Κερδίσαμε μία φορά και χάσαμε μία πέρυσι. Και τα τέσσερα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες ηταν αμφίρροπα, κάτι που φάνηκε ξανά την περασμένη εβδομάδα . Ελπίζω να είναι έτσι και αύριο. Έχουν πλεονέκτημα έδρας, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να το κάνουμε ισοπαλία».

Ενισχυμένη
Επιστρέφουν οι βασικοι Χερτράουντα (μπακ/στόπερ) και Τίμπερ (μέσος), έτοιμος και ο βασικός φορ Χιμένεθ (19 γκολ) που αγωνίστηκε ως αλλαγή στο πρώτο ματς. Ξανά εκτός οι βασικοί Μπάιλοουβ (τερμ) και Τράουνερ (στόπερ).

Πιθανή σύνθεση: Βέλενροϊτερ – Νίουκοοπ, Χερετράουντα, Χάντσκο, Χάρτμαν – Βίφερ, Τίμπερ – Μίντεχ, Στενγκς, Παϊσάο – Χιμένες

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2 3.5 3.5 2.05 1.7 1.4 2.82 1.6 2.18 1.27 1.27 1.75
Ρόμα - Φέγενορντ / Εκτίμηση

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στο πρώτο ματς, με πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Περιμένουμε μια από τα ίδια καθώς και οι δύο φέτος ποντάρουν στην επιθετική γραμμή, με δεδομένες αμυντικές όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα τους. Το combo γκολ/γκολ με over πληρώνει στο 2.15 στο Pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr