Ποδόσφαιρο

Conference League: Λουντογκόρετς - Σερβέτ, η έδρα έχει τον πρώτο λόγο

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 - 10:31

Οι δύο ομάδες άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς μετά τη "λευκή" ισοπαλία στην Ελβετία και η ρεβάνς της Βουλγαρίας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, με τους γηπεδούχους να τιμολογούνται ως φαβορί για τη νίκη-πρόκριση.

Conference League: Λουντογκόρετς - Σερβέτ, η έδρα έχει τον πρώτο λόγο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λουντογκόρετς – Σερβέτ.

Κωδ. ΟΠΑΠ: 905
19:45 Cosmote Sport 9
Πρώτο παιχνίδι: Σερβέτ – Λουντογκόρετς 0-0

Λουντογκόρετς

Υπερβολικά προσεκτική αμυντικά κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην Ελβετία. Στο πρωτάθλημα έπαιξε ντέρμπι κορυφής με την Τσέρνο Μόρε το απόγευμα Δευτέρας. Πήρε σπουδαία νίκη με 3-1 και ανέβηκε στην κορυφή. Δεν μπόρεσε να πάρει και πολλές ανάσες καθώς με μια προπόνηση θα παίξει την Σερβέτ ξανά. Αήττητη στην διοργάνωση για τέσσερα παιχνίδια (3/1/0) ενώ στο γήπεδό της έχει μόνο νίκες φέτος χωρίς να έχει δεχτεί γκολ (4/0/0 γκολ 8-0).

Μόνιμα προβλήματα

Κανένα νέο πρόβλημα για τον Ντερμεντζίεβ. Μόνιμα εκτός οι μπακ Νεντιάλκοβ (7 ματς/2 ασίστ), Χάιστερ (14 ματς/1 ασίστ) και ο μέσος Γιορντάνοβ (20 ματς/1 γκολ/3 ασίστ).

Πιθανή σύνθεση: Παντ, Γουίτι, Βερντρόν, Σούντμπεργκ, Σον, Πέντρο, Πιοτρόφσκι, Ρότσα, Νεντέλεφ, Τεκπετέι, Σέκο.

Σερβέτ

Παρά την καλή προσπάθεια δεν μπόρεσε να λυγίσει τους Βούλγαρους. Έδειξε πάντως ότι έχει ποιότητα μέσο-επιθετικά. Επέστρεψε στο πρωτάθλημα για εντός έδρας δύσκολο αγώνα με την Λουγκάνο την οποία νίκησε 2-1. Σε πέντε εκτός έδρας Ευρωπαϊκά παιχνίδια έχει καταφέρει να πετύχει μόνο μια νίκη και αυτή στην διαδικασία των πέναλτι. Σε ενενηντάλεπτο δε νίκησε κανέναν (0/2/3).

Ερωτηματικά στην επίθεση

Ο κεντρικός αμυντικός Μπαρόν έπαιξε ελάχιστα στο πρώτο παιχνίδι οπότε ξεπέρασε το πρόβλημά του. Εκτός παραμένει ο μέσος Ντουλίν (20 ματς). Τα δύο νέα αποκτήματα οι επιθετικοί Νισιμούρα και Ν’Ντιαγέ είναι ερωτηματικά.

Πιθανή σύνθεση: Μαλ, Τσουνεμότο, Ρουϊγιέ, Μπάρον, Μαζικού, Στεφάνοβιτς, Κονιά, Οντουά, Μπολά, Αντουνιές, Κριβέλι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.18 3.2 3.3 1.71 2.05 1.24 3.7 1.8 1.91 1.28 1.31 1.65
Λουντογκόρετς - Σερβέτ / Εκτίμηση

Πρόκριση της Λουντογκόρετς βλέπουν οι στοιχηματικές εταιρείες, καθώς έχουν τοποθετήσει τους Βούλγαρους σε τιμές φαβορί. Αυτό είναι σωστό, αν αναλογιστούμε ότι πάντα στην έδρα τους είναι δυνατοί και πως έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής. Κάκιστη εκτός έδρας στην Ευρώπη η Σερβέτ. Λογική επιλογή ο άσος στο 2,02 από το Pamestoixima.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr