Ποδόσφαιρο

Conference League: Λέγκια Βαρσοβίας - Μόλντε, υπόσχονται... γκολ και θέαμα

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 - 10:48

Φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι πως είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά ζευγάρια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η ρεβάνς της Πολωνίας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, μετά την πλούσια συνάντησή τους στη Νορβηγία.

Conference League: Λέγκια Βαρσοβίας - Μόλντε, υπόσχονται... γκολ και θέαμα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λέγκια Βαρσοβίας – Μόλντε.

Κωδ. ΟΠΑΠ: 914
22:00 Cosmote Sport 9
Πρώτο παιχνίδι: Μόλντε – Λέγκια Βαρσοβίας 3-2

Λέγκια Βαρσοβίας

Απαράδεκτη εικόνα στο πρώτο ημίχρονο με την Μόλντε, αλλά έσωσε την κατάσταση στο δεύτερο και ελπίζει. Στο πρωτάθλημα συνεχίζει να προσπαθεί να πλησιάσει την κορυφή αλλά πάλι πέταξε βαθμούς στο εντός έδρας 1-1 με τη Νιεπολόμιτσε. Στον όμιλο στο Conference πέτυχε μόνο νίκες εντός έδρας και με καλές ομάδες όπως η Άστον Βίλα (3-2) και η Άλκμααρ (2-0) με την οποία έπαιζε την πρόκριση.

Προλαβαίνει ο Γκουάλ

Ταλαιπωρημένος από ίωση ο επιθετικός Γκουάλ (35 ματς/5 γκολ/5 ασίστ) που έπαιξε πάντως αλλαγή στο πρωτάθλημα και αναμένεται να είναι βασικός σήμερα. Σίγουρα εκτός ο τραυματίας μέσος Τσελχάκα (21 ματς).

Πιθανή σύνθεση: Τομπίας, Πάνκοφ, Καπουάντι, Ριμπέριο, Βτζόλεκ, Αουγκούστινιακ, Ελιτίμ, Καπούστκα, Τζόσουε, Γκουάλ, Πέκχαρτ.

Μόλντε

Η Μόλντε μπορεί να βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας αλλά ήταν εντυπωσιακή. Το πρόβλημα με την Λέγκια άρχισε όταν ξέμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο 45λεπτο. Καλύτερη του αναμενομένου εικόνα και καλό αποτέλεσμα για την ομάδα του Μόου. Δεν είχε ματς πρωταθλήματος. Έχει δεχτεί γκολ εκτός και στα έξι Ευρωπαϊκά ματς φέτος (1/0/5). Τα τέσσερα από αυτά έχουν λήξει Goal/Goal.

Έξω ο Έρικσεν

Διαθέσιμος μετά από τραυματισμό ο βασικός τερματοφύλακας Κάρλστρεμ. Τιμωρημένος είναι ο κεντρικός μέσος Έρικσεν (12 ματς/6 γκολ/1 ασίστ). Τραυματίες ο στόπερ Όιβαν (5 ματς), ο μέσος Μπρέιβικ (11 ματς/2 γκολ/3 ασίστ).

Πιθανή σύνθεση: Κάρλστρεμ, Μπιόρνιακ, Οϊβάν, Χάουγκαν, Λίνες, Λόβακ, Καάσο, Ντάλε, Χάουγκεν, Έικρεμ, Γκούλμπραντσεν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.92 3.65 3.6 2 1.74 1.38 2.85 1.61 2.15 1.27 1.25 1.81
Λέγκια Βαρσοβίας - Μόλντε / Εκτίμηση

Νέο ενδιαφέρον απέκτησε η ρεβάνς μετά την επιστροφή της Λέγκια στο πρώτο παιχνίδι, που μετέτρεψε το 3-0 σε 3-2. Πλέον τα πάντα είναι ανοικτά στον επαναληπτικό της Πολωνίας, με τους γηπεδούχους σε τιμές φαβορί. Η Μόλντε είναι απρόβλεπτη ομάδα, γιατί δεν έχει πρωτάθλημα αυτή τη περίοδο. Αμφότερες έδειξαν επιθετικές διαθέσεις και θα πάμε με το Over 2,5 στο 1,73 από την Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr