Ποδόσφαιρο

Europa League: Ρεν - Μίλαν, “ξεφεύγει” το σκορ!

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 - 11:10

Οι “ροσονέρι” έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο μετά το αποτέλεσμα του πρώτου ματς, οι γηπεδούχοι καλούνται να ρισκάρουν και έτσι ποντάρουμε σε επιλογή τερμάτων.

Europa League: Ρεν - Μίλαν, “ξεφεύγει” το σκορ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ρεν - Μίλαν.

Ρεβάνς για τα πλέι οφ του Europa League
Πρώτος αγώνας: Μίλαν – Ρεν 3-0
Σε περίπτωση νίκης της Ρεν με τρία γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
19:45, Κωδ. ΟΠΑΠ: 909
Cosmote Sport 3

Ρεν

Η Ρεν παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου στο Μιλάνο, είχε να επιδείξει μόλις δύο καλές στιγμές και μοιραία είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά την βαριά ήττα στο πρώτο ματς. ήττα στο πρώτο ματς ειναι η μοναδική στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Την Κυριακή επικράτησε της Κλερμόν και συνέχισε την καταδίωξη της πρώτης εξάδας. Αήττητη στα τρία εντός έδρας ματς με ιταλικές ομάδες.

Με απουσίες
Θα αργήσει να επιστρέψει ο ενίοτε βασικός μέσος λα Φε, δεν υπολογίζεται και ο αναπληρωματικός μέσος Ρίντερ. Τραυματίστηκε στο πρώτο ματς και τέθηκε νοκ άουτ χρήσιμος αμυντικός Ναντιγκά.

Πιθανή σύνιθεση: Μανταντά – Γκ. Γκουέ, Ομαρί, Τεάτ, Τρυφέρ – Σανταμαριά, Ματουσίβα, Μπουριζό, Ντ. Ντουέ – Τεριέ, Καλιμουεντό

Μίλαν

Η Μίλαν προειδοποίησε νωρίς (7' δοκάρι), άνοιξε το σκορ, επέβαλλε τον ρυθμό της και με δύο γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης πραγματοποίησε καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στους “16”. Την Κυριακή παρουσιάστηκε απρόσμενα προβληματική στην Α΄Ιταλίας και απογοήτευσε στη Μόντσα (2-4) στην πρώτη ήττα μετά από εννέα αγωνιστικές! Ανταγωνιστική σε γαλλικό έδαφος (4-4-6), μετρά πάντως μόλις ένα διπλό στα έξι τελευταία ευρωπαϊκά ματς.

Με Τσουκουέζε
Διαθέσιμος μετά από καιρό ο εξτρέμ Τσουκουέζε, δεν αναμένεται να προλάβει αρχηγός και βασικός μπακ Καλάμπρια. Επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά λογικά θα προφυλαχθεί ο χρήσιμος στόπερ Τομόρι όπως και ο μέσος Πόμπεγκα, γνωστή απουσία ο στόπερ Καλούλου.

Πιθανή σύνθεση: Μενιάν – Φλορέντσι, Γκάμπια, Κιάερ, Ερναντέζ – Ράιντερς, Αντλί – Πούλισικ, Λόφτους-Τσικ, Λεάο – Γιόβιτς

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.82 3.4 2.35 2.02 1.72 1.4 2.8 1.55 2.27 1.55 1.28 1.4
Ρεν - Μίλαν / Εκτίμηση

Η Μίλαν αναμένεται να αγωνιστεί χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα παρά το 3-0 του πρώτου αγώνα. Η καλοδουλεμένη Ρεν ειναι… αναγκασμένη να ρισκάρει και έτσι θα ακολουθήσουμε τους αριθμούς και των δύο ομάδων επιλέγοντας το over στο 2.00 απο το Pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr