Ποδόσφαιρο

Α' Γερμανίας: Απειλεί η Μπόχουμ

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 - 00:29

Κυρίως πιάτο στην 23η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα με πέντε αναμετρήσεις.

Α' Γερμανίας: Απειλεί η Μπόχουμ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Γερμανίας

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ. - ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Η Ουνιόν Βερολίνου πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη μετά από 176 ημέρες επικρατώντας της Χόφενχαϊμ απλά, λόγω αποτελεσματικότητας με 1-0. Τρομερή δουλειά αμυντικά από την ομάδα του Μπιέλιτσα η οποία κράτησε το μηδέν για δεύτερο σερί παιχνίδι και για πέμπτη φορά στα τελευταία οκτώ ματς. Τόσα είναι και τα συνεχόμενα Under 2,5 που μετράνε οι πρωτευουσιάνοι. Στο γήπεδό της έχει τέσσερις σερί νίκες πρώτη φορά στην ιστορία. Τιμωρημένοι ο στόπερ Λέιτε (21 ματς) και ο επιθετικός Βόλαντ (16 ματς/2 γκολ/4 ασίστ).

Μπάγερν-Λειψία με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Η Χάιντενχαϊμ έκανε καλή προσπάθεια αλλά ηττήθηκε δίκαια από την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, την πρωτοπόρο Λέβερκουζεν με 2-1. Τέλος στο αήττητο οκτώ αγώνων για την ομάδα του Φρανκ Σμιντ η οποία όμως έδειξε και πάλι ότι δεν παρατάει κανένα παιχνίδι και πάντα έχει τρόπο να σκοράρει. Αήττητη εκτός έδρας για τέσσερα παιχνίδια (2/2/0) με τα τελευταία τρία να έχουν λήξει Under 2,5. Τα οκτώ από τα έντεκα ματς εκτός φέτος έχουν λήξει Goal/Goal. Απουσιάζει ο επιθετικός μέσος Τόμάλα (14 ματς).

* Η Ουνιόν έχει δεχτεί 14 γκολ από στημένες μπάλες που είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση φέτος.

* Η Χάιντενχαϊμ έχει την λιγότερη κατοχή μπάλας φέτος (40,7%).

* Τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους με γηπεδούχο την Ουνιόν έχουν λήξει στο Under.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αξίζει ίσως να παίξουμε το 2-3 γκολ στο ματς. Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες δύσκολη πρόβλεψη για σημείο.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΜΠΟΧΟΥΜ

Η Γκλάντμπαχ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Λειψίας και ολοκλήρωσε το ματς χωρίς τελική εντός εστίας. Ηττήθηκε δίκαια με 2-0 και η απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη μειώθηκε στους έξι βαθμούς. Αρκετά χαλάρωσε η ομάδα του Σεοάνε και πρέπει να σοβαρευτεί αλλιώς θα κινδυνεύσει. Χωρίς νίκη πέντε αγώνες (0/2/3) έχοντας σκοράρει μια φορά στους τελευταίους τέσσερις. Σημαντικές απώλειες αμυντικά με τιμωρημένους τους Ελβέντι (20 ματς/2 γκολ) και Ιτακούρα (9 ματς/2 γκολ). Εκτός και ο επιθετικός Τσβάντσαρα (13 ματς/4 γκολ/1 ασίστ) και ο βασικός τερματοφύλακας Όμλιν.

Η Μπόχουμ μετά την ολιγόλεπτη διακοπή του πρώτου ημιχρόνου, ηρέμησε, το πίστεψε και νίκησε 3-2 την Μπάγερν Μονάχου με ανατροπή του σκορ. Η ομάδα του κόουτς Λετς απέδειξε ότι δεν έχει καμία δουλειά να μπλέξει σε μάχη παραμονής. Βέβαια πρέπει να βελτιωθεί και εκτός έδρας καθώς δεν έχει νίκη μακριά από το Ρούρστάντιον για πέντε ματς (0/2/3). Έχει μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία δεκαπέντε ματς εκτός (1/7/7). Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Λοσιγιά (21 ματς/1 γκολ/2 ασίστ). Παραμένει εκτός ο μέσος Όστερχαγκε (16 ματς/2 γκολ/1 ασίστ). Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Μπέρο.

* Η Γκλάντμπαχ στον δεύτερο γύρο έχει συγκεντρώσει τους λιγότερους βαθμούς από όλες τις ομάδες, μόλις δύο.

* Η Μπόχουμ είναι μια από δυο ομάδες φέτος (Ντάρμσταντ) που δεν έχουν ολοκληρώσει πρώτο ημίχρονο εκτός έδρας μπροστά στο σκορ (0/6/5).

* Η Γκλάντμπαχ έχει δύο σερί νίκες απέναντι στην Μπόχουμ και τελευταία φορά που είχε καλύτερο σερί ήταν το μακρινό 1989 (5 νίκες).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι απώλειες στην άμυνα της Γκλάντμπαχ και το ντεφορμάρισμα της κάνουν το Χ2 διπλή ευκαιρία να μοιάζει καλό.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. - ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

Η Βέρντερ Βρέμης είδε τον Ντζίνμα να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει νίκη απέναντι στην Κολωνία με 1-0. Η Βρέμη πέτυχε τέταρτη νίκη στα τελευταία πέντε ματς (4/0/1) και δείχνει ότι είναι καλά. Με τη νίκη απέναντι στην Κολωνία πρέπει να σταματήσει να σκέφτεται χαμηλά. Εντός μετράει τρία συνεχόμενα Goal/Goal. Ξέμεινε όμως από στόπερ με τραυματίες τους Φριντλ (18 ματς/1 ασίστ), Σταρκ (13 ματς/2 γκολ), Βελίκοβιτς (13 ματς/1 γκολ/1 ασίστ), Πίπερ (6 ματς) και τον μέσο Κεϊτά (3 ματς).

Η Ντάρμσταντ έπαιζε με παίκτη παραπάνω απέναντι στην Στουτγάρδη στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν ήταν αποτελεσματική. Ηττήθηκε 2-1 από μια πιο ποιοτική ομάδα. Ουραγός και στο -4 από την δέκατη-έκτη θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Χωρίς νίκη δεκαπέντε αγώνες (0/5/10). Δεν έχει σκοράρει στα τελευταία δύο εκτός έδρας παιχνίδια και έληξαν στο Under 2,5. Τιμωρημένος είναι ο προπονητής Λίμπερκνεχτ. Εκτός οι Κέμπε (16 ματς/3 γκολ/2 ασίστ), Ρίντελ (10 ματς), Μάνου (2 ματς), Χόλτμαν (2 ματς), Χόνζακ (13 ματς/1 γκολ).

* Η Βέρντερ Βρέμης έχει κρατήσει το μηδέν αμυντικά έξι φορές φέτος ενώ πέρσι τα κατάφερε τέσσερις φορές όλη τη σεζόν.

* Η Ντάρμσταντ δεν έχει νίκη δεκαπέντε αγώνες που είναι το χειρότερο σερί της ιστορίας της στην κατηγορία.

* Η Βέρντερ Βρέμης είναι αήττητη εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στην Ντάρμσταντ (5/2/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με πειραματική άμυνα η Βρέμη απέναντι στη Ντάρμσταντ αλλά επιθετικά είναι σαφέστατα καλύτερη. Αξίζει το Goal/Goal και Over 2,5. Προτίμηση στον άσο.

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΚΟΛΩΝΙΑ

Η Στουτγάρδη με παίκτη λιγότερο ένα ημίχρονο, ήταν αποτελεσματική και νίκησε τη Ντάρμσταντ 2-1 σε δύσκολο ματς. Με την τέταρτη συνεχόμενη νίκη η ομάδα του Ζεμπάστιαν Χένες κρατάει άνετα την τρίτη θέση. Και στις τέσσερις νίκες της τα παιχνίδια έχουν λήξει Goal/Goal και Over 2,5. Αήττητη εντός έδρας για έξι ματς (5/1/0). Νέα απώλεια είναι ο τιμωρημένος δεξιός μπακ Στέντσελ (16 ματς/5 ασίστ). Εκτός ο τερματοφύλακας Νούμπελ (20 ματς) και ο στόπερ Ζαγκαντού (19 ματς/1 γκολ).

Η Κολωνία για ακόμη μια φορά ήταν κακή επιθετικά και ηττήθηκε δίκαια από την Βέρντερ Βρέμης με 1-0. Για την Κολωνία ήταν το δέκατο ματς φέτος που μένει στο μηδέν στην επίθεση. Είναι η δεύτερη χειρότερη φέτος. Εκτός έδρας η ομάδα του Σουλτς δεν έχει νίκη για τέσσερα ματς (0/2/2) και τα έξι τελευταία έχουν λήξει στο Under 2,5. Επιστρέφει από ίωση ο επιθετικός Αλίντου και από τιμωρία ο στόπερ Σαμπότ. Εκτός οι επιθετικοί Ζέλκε (15 ματς/5 γκολ) και Βάλντσμιντ (15 ματς/2 γκολ/1 ασίστ).

* Η Στουτγάρδη έχει πετύχει 23 γκολ στο τελευταίο ημίωρο των αγώνων της και περισσότερα έχει μόνο η Μπάγερν (25).

* Η Κολωνία έχει πάει ισόπαλη στα αποδυτήρια για το ημίχρονο 13 φορές φέτος τις περισσότερες από όλους.

* Η Στουτγάρδη είναι αήττητη τέσσερις εντός έδρας αγώνες με την Κολωνία (3/1/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φαβορί η Στουτγάρδη. Το Under 1,5 στο ημίχρονο μοιάζει επίσης καλό ποντάρισμα καθώς η Κολωνία είναι δυνατή στα πρώτα ημίχρονα.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. - ΛΕΙΨΙΑ

Η Μπάγερν Μονάχου έχασε στο Μπόχουμ με 3-2. Αμυντικά λάθη, κακή ψυχολογία, επιθετική επιπολαιότητα και τρίτη σερί ήττα σε όλες τις διοργανώσεις πρώτη φορά από τον Μάιο του 2015. Η Μπάγερν ανακοίνωσε ότι συνεχίζει με τον Τούχελ αλλά το καλοκαίρι θα αποχωρήσει αλλά αν χάσει και από την Λειψία ίσως επισπεύσει την διαδικασία. Τιμωρημένος ο Ούπαμεκανό (18 ματς/1 γκολ). Σίγουρα εκτός οι Ντέιβις (18 ματς/1 γκολ/3 ασίστ), Μποέ (2 ματς), Λάιμερ (18 ματς/2 ασίστ), Γκνάμπρι (5 ματς), Κομάν (15 ματς/3 γκολ/3 ασίστ).

Μπάγερν-Λειψία με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Η Λειψία έπαιξε σε διαφορετικό ρυθμό από την Γκλάντμπαχ και κατάφερε να νικήσει άνετα με 2-0. Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε αντέδρασε με νίκη στην ήττα στο Champions League και έδειξε ότι έχει αρκετές λύσεις και ποιότητα και στον πάγκο. Αυτή την εβδομάδα πήρε ανάσες και θα προσπαθήσει να κάνει ότι έχει κάνει στα τελευταία τέσσερα επίσημα ματς με τους Βαυαρούς, να μην χάσει (2/2/0). Εκτός έδρας μετράει πέντε συνεχόμενα Goal/Goal. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο βασικός κεντρικός αμυντικός Κλόστερμαν (19 ματς/1 γκολ).

* Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει σκοράρει φέτος σε δύο αγώνες ενώ πέρσι έμεινε στο μηδέν επιθετικά μια φορά όλη την σεζόν.

* Η Λειψία εκτός έδρας δέχεται γκολ για επτά συνεχόμενα παιχνίδια που είναι το χειρότερο σερί από τον Σεπτέμβρη του 2022.

* Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει νίκη στους τελευταίους τέσσερις επίσημους αγώνες απέναντι στην Λειψία (0/2/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αγνωστη η κατάσταση των Βαυαρών και κυρίως η διάθεση των παικτών. Η Λειψία τα καταφέρνει καλά απέναντι της. Όποιος θέλει μπορεί να ρισκάρει σε Χ2 διπλή ευκαιρία. Προτιμότερο το Goal/Goal και Over.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr