Ποδόσφαιρο

Λιγκ2: Επιλογές με αξία

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 - 02:42

Πλούσια δράση στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, με τις 12 αναμετρήσεις της 35ης αγωνιστικής.

Λιγκ2: Επιλογές με αξία

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Λιγκ2 Αγγλίας

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ-ΚΡΟΟΥΛΙ

Η Ακρινγκτον αναδείχτηκε ισόπαλη εκτός έδρας με την Κόλτσεστερ (1-1), χρειαζόταν τη νίκη στη διεκδίκηση θέσης στα πλέι οφ έχοντας όμως παίκτη λιγότερο από το 46' ο βαθμός δεν την... χαλάει. Τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Χιλς (3 γκολ), αμφίβολοι οι βασικοί αμυντικοί Λονγκέλο-Μπούλε (2 γκολ), Γκάμπινς και ο Αυστραλός βασικός στόπερ Ριτς-Μπαγκέλου, δεν υπολογίζονται δύο γκολκίπερ (ο βασικός Σάβιν και ο αν. ΜακΚράκεν) και οι Πρίτσαρντ (μέσος), Αντριους (φορ).

Άρσεναλ-Νιουκάστλ με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί της Γουίμπλεντον πανηγύρισε η Κρόουλι (0-1), δεύτερο κολλητό τρίποντο μετά από τέσσερις αγωνιστικές με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού, πλησιάζοντας σε απόσταση δύο βαθμών από τις θέσεις πλέι οφ. Είχε τύχη σε κάποιες περιπτώσεις και ο συνήθης ύποπτος Ορσι έδωσε την λύση με το 15ο του γκολ. Under τα 5/6 έξι τελευταία, πρόσφατα αποκλείστηκε στους «16» του Λιγκ Τρόφι (2-1 από Πιτέρμπορο). Χωρίς απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τους ίδιους βαθμούς έχουν οι δύο αντίπαλοι, δείγμα της “ισοδυναμίας” τους. Το under πληρώνει καλά (2,02) και το φέρνει συχνά εσχάτως η Κρόουλι, φυσικά έχει ρίσκο.

ΜΠΑΡΟΟΥ-ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα υπέστη η Μπάροου στο Σάλφορντ (5-3), έμεινε πια αρκετά πίσω από τις θέσεις απευθείας ανόδου και όπως όλα δείχνουν θα δώσει μεγάλη μάχη για πλέι οφ. Εμφανώς περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος με μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-2-4, γενικότερο σερί 10-8-5). Γκολ-γκολ τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα. Εξέτισε ο ηγετικός μέσος Πρόκτορ (7 γκολ), τραυματίας ο βασικός αριστερός μπακ Τιένσια.

Η Μπράντφορντ βρέθηκε ένα… βήμα απόν τελικό Λιγκ Τρόφι, όμως δεν τα κατάφερε καθώς μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από την Γουίκομ (0-1) με γκολ στις καθυστερήσεις. Στο πρωτάθλημα υπέταξε την Σάτον, τρίτο συνεχόμενο τρίποντο μετά από σερί οκτώ αγωνιστικών δίχως τέτοιο (0-5-3) και συνεχίζει να ελπίζει βάσιμα για πλέι οφ. No goal τα επτά τελευταία σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι, under τα 9/10 πιο πρόσφατα. Αμφίβολοι οι Ογιεγκόκε (δεξιός μπακ), Ρίτσαρντς (μέσος), εκτός οι μέσοι Πάτισον και Γουόκερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εμφανής η κάμψη της Μπάροου, “απαγορεύεται” να χάσει και σήμερα. Αντιστοίχως για την Μπράντφορντ εδώ είναι η ευκαιρία να.. φτιαχτεί στο κυνήγι των πλέι οφ. Δύσκολη η πρόβλεψη, πάντως με αυτό το σετ η αξία είναι στον άσο (2,50).

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ-ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Η Ντονκάστερ ισοπέδωσε την Γκρίμσμπι (1-5) και πλέον μπορεί να νιώθει απόλυτα ασφαλής. Εβαλε πολύ νωρίς βάσεις για τη μόλις δεύτερη νίκη μετά την Πρωτοχρονιά (2-2-3) και τρίτη τις 13 τελευταίες αγωνιστικές (3-4-6), δίνοντας διαστάσεις στην επανάληψη. Γκολ-γκολ τα 6/7 τελευταία σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι. Νοκ άουτ οι μέσοι Γουέστμπρουκ, Κλόουζ, Ρέιβενχιλ, οι αν. επιθετικοί Μίλερ, Μαρς, Λέιβερι και οι Λόουλορ (γκολκίπερ), Λονγκ (αμυντικός), αμφίβολος ο επιθετικός Κάρτι.

Μπράιτον-Έβερτον με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Η Γουίμπλεντον έχασε την ευκαιρία να ανέβει ξανά στις θέσεις πλέι οφ, υποκύπτοντας εντός έδρας με 0-1 στην Κρόουλι, πλέον τρέχει σερί 2-3-4. Είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο ημίχρονο αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτη, διατήρησε τον έλεγχο στην επανάληψη όμως κόντρα στη ροή έμεινε και με άδεια χέρια. Μεγάλο ατού της η άμυνα (τρίτο μικρότερο παθητικό στην κατηγορία), μετράει πέντε συνεχόμενα under. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Τζόνσον (1 γκολ), Καλαμπάι και Λιούις (2 γκολ), νοκ άουτ ο μέσος Νέφβιλ (1 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ξέσπασε η Ντονκάστερ που σκοράρει με ευκολία αλλά έχει μεγάλα αμυντικά κενά. Πάντα στο κόλπο για πλέι οφ η Γουίμπλεντον, θα επιδιώξει να “κλέψει” το ματς. Δεν βλέπουμε να ξεφεύγει το σκορ, είμαστε μεταξύ under (1,85) ή σύνολο 2-3 τερμάτων (1,95).

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ-ΤΡΑΝΜΙΡ

Η Φόρεστ Γκριν ήθελε πολύ ένα αποτέλεσμα στο Κρόουλι για να χτίσει μομέντουμ, όμως ηττήθηκε (2-0) και συμπλήρωσε 17 αγωνιστικές με μόλις μία νίκη (1-7-9, με νέο τεχνικό τον Στιλ Κότεριλ έχει 1-1-3). Οι «οικολόγοι» ανέβασαν στροφές στην επανάληψη, όμως ο αντίπαλος γκολκίπερ τους σταμάτησε πριν έρθει η χαριστική βολή. Αμφίβολος ο αμυντικός Μουρ-Τέιλορ, εκτός πλάνων οι μέσοι Μάντοξ, Χόλαντ και οι Ντάνιελς (γκολκίπερ), Λαβινιέ (αμυντικός), Γκάρικ (εξτρέμ).

Η Τρανμίρ όχι μόνο νίκησε την πρωτοπόρο Στόκπορτ αλλά το έκανε με ανέλπιστη ευκολία (4-0), παραμένει βεβαίως αρκετά μακριά από τις θέσεις πλέι οφ. Εδωσε την μπάλα στον αντίπαλο και τον «χτύπησε» στις αντεπιθέσεις, τακτική που απέδωσε με το παραπάνω, πλέον τρέχει σερί 6-1-4. Γκολ-γκολ και over τα πέντε από τα έξι τελευταία, νοκ άουτ οι μέσοι Μέρι, Μπελεουάν, οι αμυντικοί Στάρμπακ, Λικ και ο αν. φορ Ντένις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σκούρα τα πράγματα για τους “οικολόγους”, πάντως δεν θα τα παρατήσουν. Από ανέλπιστο θρίαμβο έρχεται η Τρανμίρ, όμως δεν είναι εμπιστοσύνης. Τριπλή... ΠΡΟΠΟ, το γκολ-γκολ ψηλότερα από 1,72 θα άξιζε στην Betsson.

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ-ΡΕΞΑΜ

Η Τζίλιγχαμ παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην πρωτοπόρο Στόκπορτ και συνεχίζει την μεγάλη μάχη για πλέι οφ (σερί 4-4-2). Κακό θέαμα, με την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας να μένει και πάλι «άσφαιρη», αλλά τουλάχιστον αμυντικά πήγε πολύ καλά μπλοκάροντας τα ατού της πρωτοπόρου (βέβαια σε μία περίπτωση την έσωσε το δοκάρι). Γκολ-γκολ τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα. Απουσιάζουν οι Τζέφρις (μέσος) και Αντριους (νεοφερμένος φορ).

Άρσεναλ-Νιουκάστλ με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Μετά από δύο κολλητές νίκες, η Ρέξαμ αρκέστηκε σε ένα βαθμό στην έδρα της ΜΚ Ντονς (1-1) και διατηρείται στις θέσεις απευθείας ανόδου. Προηγήθηκε με ωραία κεφαλιά-ψαράκι όμως ισοφαρίστηκε άμεσα, πήρε αριθμητικό αβαντάζ στο 60' όμως οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 77'. Οι Ουαλοί έχουν την τέταρτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Μπόιλ (3 γκολ), τραυματίες οι Λέιντον (γκολκίπερ), Ο'Κόνορ (μεσοαμυντικός) και Φόρντε (χαφ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με άμυνα και... άμυνα επιμένει η Τζίλιγχαμ, σε οριακή θέση για την απευθείας άνοδο η Ρέξαμ που αντιθέτως είναι από τις πιο επιθετικές ομάδες. Στο 2,45 το διπλό δεν είναι... κακό.

ΧΑΡΟΓΚΕΙΤ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Ερχόμενη από την απίστευτη συντριβή με το ντροπιαστικό 9-2 (!!!) στο Μάνσφιλντ, η Χάρογκειτ έμεινε όρθια στη δύσκολη έδρα της Κρου (0-0). Παίζοντας μαζική αλλά και υποδειγματική άμυνα απέσπασε «λευκή» ισοπαλία και με σερί 7-3-2 συνεχίζει την μάχη για πλέι οφ. Εχει πάρει λιγότερους βαθμούς εντός έδρας (20) από ότι εκτός (28). Νοκ άουτ οι γκολκίπερ Οξλεϊ (βασικός), Τόμας και οι ΜακΝτόναλντ (αμυντικός), Φόλαριν (φορ, 3 γκολ).

Η Γουόλσολ νίκησε δια περιπάτου την Μόρκαμ (3-0), δεύτερο κολλητό εντός έδρας τρίποντο (μετά από σερί 0-3-2) μένοντας σε επαφή με τις προνομιούχες θέσεις. Σκόραρε και στη δεύτερη συμμετοχή του ο νεοφερμένος αμυντικός Αντεγκμπογέγκα. Γκολ-γκολ τα 7/9 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Ρίλεϊ, ΜακΕντι και ο στόπερ Ντάνιελς, νοκ άουτ οι αμυντικοί Γουίλιαμς, Μενάγες και ο βασικός φορ Τζόνσον (5 γκολ), αμφίβολος ο νεοφερμένος μέσος Τζέλις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μάζεψε κάπως τα κομμάτια της η Χάρογκειτ, που δεν είναι αποτελεσματική εντός έδρας. Με νύχια και δόντια μένει κοντά στις θέσεις πλέι οφ η Γουόλσολ, θα παλέψει για αποτέλεσμα. Πολύ αμφίρροπο, το αφήνουμε.

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ-ΣΑΛΦΟΡΝΤ

Ερχόμενη από τον ασύλληπτο θρίαμβο με 9-2 (!!!) σε βάρος της Χάρογκειτ, η Μάνσφιλντ έφυγε με άδεια χέρια από το Γουόλσολ (2-1) χάνοντας την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή (σερί 3-2-3). Θα μπορούσε να εξασφαλίσει και εύκολα την τέταρτη συνεχόμενη νίκη χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και το πλήρωσε. Εχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, over τα 4/5 τελευταία, γκολ-γκολ τα 5/7 πιο πρόσφατα. Νοκ άουτ οι αμυντικοί Κίλγκουρ, Τζόνσον, Χιούιτ και οι Χάρινγκτον (μέσος), Οουτς (φορ).

Η Σάλφορντ νίκησε με το θεαματικό 5-3 την Μπάροου, τέταρτη νίκη στο αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών (4-4-0) με νέο τεχνικό τον Καρλ Ρόμπινσον, έχοντας πλέον ξεφύγει οριστικά από τον κίνδυνο. Δίκαιο αποτέλεσμα, σφραγίστηκε με δύο γκολ του Σμιθ που έφτασε τα 21 (2ος σκόρερ της κατηγορίας)! Μετράει έξι συνεχόμενα γκολ-γκολ και 9/12 over, ενώ έχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (22) από ότι εντός (17). «Λευκό» το απουσιολόγιο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προσγειώθηκε η Μάνσφιλντ μετά το “έπος” που έγραψε, ενώ και η Σάλφορντ ξέσπασε στο πιο πρόσφατο. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι, βεβαίως θα πάμε με τα γκολ συνεπώς στο combo άσου με over (2,30).

ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ-ΝΙΟΥΠΟΡΤ

Η ΜΚ Ντονς αναδείχτηκε ισόπαλη με την Ρέξαμ (1-1) και διατηρείται στις θέσεις πλέι οφ (σερί 4-1-2 και 12-4-3). Απάντησε άμεσα στο γκολ που δέχτηκε, έμεινε με παίκτη λιγότερο (60') αλλά οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν (77'), δίκαιο αποτέλεσμα. Γκολ-γκολ τα 8/9 τελευταία (7/9 over), εντός έδρας έχει την δεύτερη καλύτερη επίδοση (10-4-3). Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Λιούινγκτον, αμφίβολος ο μεσοαμυντικός Τάκερ, νοκ άουτ ο βασικός μέσος Χάντερ και οι αναπληρωματικοί Μάρσαλ (γκολκίπερ), Ντιν (φορ).

Μπράιτον-Έβερτον με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Αμεσα επέστρεψε στις επιτυχίες η Νιούπορτ νικώντας την Τζίλιγχαμ (1-0) με το 23ο φετινό γκολ του Εβανς. Ηταν το πέμπτο τρίποντο στα έξι τελευταία, έχοντας μόνο μία ήττα σε εννιά (6-2-1) και πλέον ελπίζει βάσιμα για πλέι οφ καθώς βρέθηκε στο -2 από την 7η θέση. Over τα 5/7 πιο πρόσφατα των Ουαλών σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αμφίβολος ο βασικός μέσος Γουίλντινγκ, απουσιάζουν οι Σέμπερι (στόπερ), Ντρίσντεϊλ (αμυντικός) και Μπογκλ (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εχει πάρει καλό προβάδισμα για πλέι οφ η ΜΚ Ντονς, δεν θέλει να στραβοπατήσει κόντρα στους ανεβασμένους Ουαλούς που παλεύουν για τον ίδιο στόχο. Προς αποφυγή ο -ούτως ή άλλως “πετσοκομμένος”- άσος (1,68) λόγω φόρμας της Νιούπορτ.

ΜΟΡΚΑΜ-ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Η Μόρκαμ βρισκόταν σε καλή κατάσταση με τρεις νίκες στο αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών όμως ηττήθηκε με κάτω τα χέρια στο Γουόλσολ (3-0), μένοντας ένα βαθμό πίσω από τις θέσεις πλέι οφ (γενικότερο σερί 5-5-8). Αρκέστηκε σε ανούσια κατοχή, καθώς έπεσε στην παγίδα του αντιπάλου που την άφησε να κάνει παιχνίδι και την «χτύπησε» με αντεπιθέσεις. Γνωστές οι απουσίες των Μουρ (βασικός γκολκίπερ) και Λαβ (αμυντικός).

Πολύ βαριά εντός έδρας ήττα από την Ντονκάστερ γνώρισε η Γκρίμσμπι (1-5) και εξακολουθεί να απέχει μόλις έξι βαθμούς από την διακεκαυμένη ζώνη, με μόλις μία νίκη στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές (0-2-4, 1-3-6). Δέχτηκε δύο γκολ με το.. καλημέρα, μπόρεσε να μειώσει γρήγορα αλλά και στην επανάληψη η άμυνα της εκτέθηκε πολύ. Γκολ-γκολ τα 14/18 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Νοκ άουτ οι μέσοι Κούρι και Εϊνλι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ασταθής, αναξιόπιστη και.. άλλα πολλά αρνητικά η Μόρκαμ εδώ όμως είναι ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στην Γκρίμσμπι που με την Ντονκάστερ είχε τα.. χάλια της. Πληρώνει καλά ο άσος (2,25).

ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΚΡΟΥ

Την πέμπτη ήττα στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-2-4, με νέο τεχνικό τον Στιούαρτ Μέιναρντ έχει 1-1-3) γνώρισε η Νοτς Κάουντι στο Ρέξαμ (1-0), χάνοντας διαρκώς έδαφος στο κυνήγι ανόδου. Η παλαιότερη ομάδα του κόσμου είχε κατοχή, αλλά και φλύαρη υπεροχή. Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση, over τα 13/16 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αμφίβολος ο μέσος Γκόσλινγκ, νοκ άουτ οι Μπαϊράμι (αμυντικός μέσος), Πάλμερ (χαφ), Σκοτ (φορ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Κρου δεν μπόρεσε να λυγίσει την αντίσταση της Χάρογκειτ (0-0), χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη μάχη ανόδου (σερί 6-2-1). Είχε παθητικό ρόλο σχεδόν σε όλο το διάστημα αλλά άντεξε την έντονη πίεση. Γκολ-γκολ τα 13/18 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολοι οι Γουίλιαμς (αμυντικός), Λουντ (χαφ), Οφορντ (μεσοαμυντικός), Τάμπινερ (φορ, 1 γκολ), συνεχίζουν εκτός οι μέσοι Πάουελ, Φίνεϊ, ο γκολκίπερ Μπουθ και ο βασικός επιθετικός Λονγκ (9 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλη η κρίση στη Νοτς Κάουντι δείχνοντας αδυναμία να την αφήσει πίσω, από τις πλέον επικίνδυνες ομάδες η Κρου έχοντας μία από τις κορυφαίες επιθέσεις. Επιλογή ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over (1,75).

ΣΤΟΚΠΟΡΤ-ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Η Στόκπορτ αρκέστηκε σε ένα βαθμό στο Τζίλιγχαμ (0-0), με σερί 1-2-2 συνεχίζει μεν να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής όμως ο ανταγωνισμός έχει πλησιάσει πολύ. Γκολ-γκολ τα 5/7 τελευταία, εντός έδρας κατά μέσο όρο σκοράρει πάνω από δύο τέρματα. Αμφίβολοι οι βασικοί Ράιτ (μέσος, 2 γκολ), Κόλαρ (επιτελικός, 4 γκολ), Μπάρι (φορ, 9 γκολ), νοκ άουτ οι αμυντικοί Σάουθαμ-Χέιλς, Πάι και οι Νόιλ (δεξιός μπακ), Στρέτον (αν. φορ).

Ασχημα εξελίσσεται η σεζόν για την Σουίντον, ηττήθηκε εντός έδρας και από την Μίλτον Κέινς Ντονς (1-2) κατρακυλώντας στην 18η θέση. Δέχτηκε δύο πολύ γρήγορα γκολ και δεν μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι, περισσότερο απειλήθηκε με τρίτο, πλέον έχει σερί 1-2-2 με υπηρεσιακό τον Γκάβιν Γκάνινγκ (γενικότερα σερί 1-3-4, 2-3-8). Γκολ-γκολ τα οκτώ από τα εννιά τελευταία. Εκτός πλάνων οι Μαχόνεϊ (γκολκίπερ), Ουουάκουε, Κλέιτον (αμυντικοί) και Ντιβάιν (αρ. μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εκανε την κοιλιά” της η Στόκπορτ, πρέπει να την σταματήσει για να μην βάλει σε περιπέτειες μια άνοδο που έμοιαζε βέβαια. Σκέτη απογοήτευση η Σουίντον, δύσκολα θα κάνει ζημιά. Ασος με over (2,05).

ΣΑΤΟΝ-ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Η Σάτον είχε κάποιες ευκαιρίες όμως δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στο Μπράντφορντ (1-0) και παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση, έχοντας πλέον συμπληρώσει 17 αγωνιστικές με μόλις μία νίκη (1-9-7, 0-5-4 στα ματς με νέο τεχνικό τον Στιβ Μόρισον). Επιπλέον οι Λονδρέζοι έχουν την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, γκολ-γκολ τα οκτώ από τα δέκα τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά τον βασικό αμυντικό μέσο Μπιούτιμαν.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Κόλτσεστερ αν και είχε αριθμητικό αβαντάζ για ένα ολόκληρο ημίχρονο δεν κατάφερε να επιβληθεί της Ακρινγκτον (1-1), παραμένει χαμηλά όχι σε απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού. Ηταν η τέταρτη ισοπαλία στα έξι ματς με νέο τεχνικό τον Ντάνι Κόουλι (1-4-1), με τον οποίο έχει υπάρξει βελτίωση στην τρίτη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Αμφίβολοι ο βασικός δεξιός μπακ Εγκμπο και ο μεσοεπιθετικός Ριντ, εκτός πλάνων οι αμυντικοί Κέλεχερ, Λόρενς και ο επιθετικός Τοβάιντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ολα για όλα πρέπει να τα παίξει όλα πλέον η Σάτον, κάπως βελτιωμένη αμυντικά η Κόλτσεστερ αυτό όμως δεν θα μας αποτρέψει από την επιλογή του over (1,86).

Βαθμολογία -

24/02/2024League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στόκπορτ Στόκπορτ 62 33 18 8 7 66 37 29
2 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 60 32 16 12 4 62 28 34
3 Ρέξαμ Ρέξαμ 59 32 17 8 7 59 43 16
4 Κρου Κρου 58 33 16 10 7 59 45 14
5 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 55 33 16 7 10 52 44 8
6 Μπάροου Μπάροου 53 33 14 11 8 47 39 8
7 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 48 32 14 6 12 40 46 -6
8 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 48 33 14 6 13 31 39 -8
9 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 47 33 12 11 10 47 38 9
10 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 47 32 14 5 13 65 59 6
11 Μόρκαμ Μόρκαμ 47 32 13 8 11 47 51 -4
12 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 46 32 13 7 12 46 41 5
13 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 46 33 12 10 11 41 39 2
14 Κρόουλι Κρόουλι 46 32 14 4 14 48 49 -1
15 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 46 32 13 7 12 47 49 -2
16 Γουόλσολ Γουόλσολ 45 32 12 9 11 48 46 2
17 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 40 33 12 4 17 52 48 4
18 Σουίντον Σουίντον 39 33 10 9 14 57 61 -4
19 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 39 33 10 9 14 50 58 -8
20 Doncaster Doncaster 36 32 10 6 16 42 57 -15
21 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 30 32 8 6 18 43 60 -17
22 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 29 31 6 11 14 43 59 -16
23 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 23 32 5 8 19 32 60 -28
24 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 22 33 4 10 19 35 63 -28
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr