Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ: Νίκες για Ίπσουιτς, Σαουθάμπτον

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 - 07:58

Ίπσουιτς και Σαουθάμπτον μπορούν να συνεχίσουν με νίκες.

Τσάμπιονσιπ: Νίκες για Ίπσουιτς, Σαουθάμπτον

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Championship.

ΧΑΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ.

Η Χαλ, πήρε εντυπωσιακή νίκη στο Σαουθάμπον και με τρία σερί τρίποντα με ακριβές σκορ 2-1, ανέβηκε στην εξάδα, έχοντας κερδίσει πέντε στα τελευταία έξι ματς. Η ομάδα του Λιαμ Ροσίνιορ, δεν έχει πλέον ισοπαλία 16 αγωνιστικές (εννέα νίκες, επτά ήττες), ενώ και οι έξι τελευταίες νίκες της στο πρωτάθλημα ήταν με ένα γκολ διαφορά. Εντός έδρας όμως, έχει υποστεί περισσότερες ήττες απ’ ότι εκτός. Εκτός ο μπακ Φέρλονγκ, αμφίβολος ο μπακ Κρίστι, μπορεί να επιστρέψει ο καλός μέσος Ντελάπ.

Άρσεναλ-Νιουκάστλ με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Η Γουέστ Μπρομ., με μεγάλο δεύτερο ημίχρονο, πέρασε από το Πλίμουθ και επέστρεψε στις νίκες, παραμένοντας στην εξάδα, πριν το κρίσιμο ματς με Χαλ, με μία ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, όμως, δεν έχει πάρει ποτέ φέτος δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες. Ο Τζόνστον σκοράρει σε δύο σερί αγωνιστικές, ο Φέλοους σε δύο συνεχόμενα ταξίδια πρωταθλήματος. Εκτός Φίλιπς, Μολούμπι (μέσοι), Μάτζα (επιθετικός), αμφίβολοι Μπάρτλι (μπακ), Ντάικ (επιθετικός). Πήρε ελεύθερο τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού, Εμβιλά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμένεται αμφίρροπο και κλειστό ματς, ίσως under 2.5.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΝΟΡΙΤΣ

Η Μπλάκμπερν πήρε το Χ στο Κάρντιφ και μπορεί να έχει δύο σερί ισοπαλίες, αλλά πλέον έχει εμπλακεί σε μάχη παραμονής, καθώς είναι τρία ματς χωρίς νίκη και έχει ένα τρίποντο σε 12 αγωνιστικές. Η ομάδα του Τζον Γιούστας, τουλάχιστον κράτησε για πρώτη φορά ανέπαφη την εστία της μετά από 15 αγωνιστικές. Ψάχνει εντός έδρας νίκη απέναντι στη Νόριτς, για πρώτη φορά από το 2012. Αμφίβολοι οι μπακ Φλεκ, Mπαρνς, Κάρτερ, Πίκερινγκ, o μέσος Ράνκιν – Κοστέλο και ο επιθετικός Λέοναρντ.

Η Νόριτς, πήρε δεύτερη σερί νίκη με τεσσάρα, ενώ έχει αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών, με τρία τρίποντα, καθώς και μία ήττα σε οκτώ αγώνες. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, έχει σε φόρμα τον Σάρτζεντ, που σκοράρει τέσσερις σερί αγωνιστικές, αλλά και στις πέντε τελευταίες που η ομάδα του βρήκε γκολ, ενώ Φάσναχτ και Σάρα σκοράρουν σε δύο σερί. Ωστόσο, έχει μία ανέπαφη εστία σε δέκα αγώνες και τέσσερα σερί γκολ - γκολ. Aμφίβολος o μπακ Ντάφι και ο εξτρέμ Ρόου (αρχισκόρερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Eυκαιρία της Νόριτς να πάρει πολύτιμο τρίποντο. Διπλό draw no bet.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΡΝΤΙΦ - ΣΤΟΟΥΚ

Η Κάρντιφ, είχε ευκαιρίες απέναντι στην Μπλάκμπερν, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και έχοντας πάρει έτσι μόνο έναν πόντο σε τέσσερις αγωνιστικές, πλησίασε ακόμα περισσότερο την ουρά και ο Ερόλ Μπουλούτ, παραμένει υπό πίεση στον πάγκο. Εντός έδρας, έχει κερδίσει μόνο ένα από τα εννέα τελευταία παιχνίδια, ενώ δεν έχει σκοράρει καν σε έξι από τα τελευταία οκτώ ως γηπεδούχος. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Όλνγουικ (παίζει ο Χόρβατ), o μπακ ΜακΓκίνες, οι μέσοι Ράμζι, Ο’ Ντάουντα και ο επιθετικός Μεϊτέ.

Η Στόουκ, επανήλθε στις ήττες απέναντι στην Κόβεντρι και παραμένει μόλις τρεις πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας χάσει πέντε από τα τελευταία έξι ματς. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, έχει πλέον μόνο τρεις νίκες σε 20 παιχνίδια, ενώ δεν έχει σκοράρει πάνω από μία φορά, στα τελευταία εννέα. Μακριά από την έδρα της, έχει σκοράρει σε οκτώ σερί παιχνίδια, αλλά κέρδισε μόνο σε δύο από αυτά, τελευταία νίκη στην έδρα της Κάρντιφ, το 2007. Εκτός ο μπακ Στίβενς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Mία ισοπαλία που μπορεί να εξυπηρετήσει και τις δύο αυτή τη στιγμή.

ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα, πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο με Ρόδεραμ και δικαιώθηκε, παίρνοντας την τρίτη σερί νίκη με δραματικό τρόπο στις καθυστερήσεις. Στην άμυνα προκαλεί ανησυχία πάντως, καθώς έχει μία ανέπαφη εστία σε επτά ματς. Εντός έδρας, παραμένει αήττητη στα τελευταία 14, από τα τέλη Αυγούστου. Αμφίβολος o τρίτος σκόρερ, Χερστ, ο μέσος Τέιλορ και οι μπακ Γουίλιαμς, Ντονασιέν.

Μπράιτον-Έβερτον με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Η Μπέρμιγχαμ προέρχεται από δύο σερί νίκες και ξέφυγε κάπως από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο προέκυψε ξαφνικά πρόβλημα υγείας με τον προπονητή Τόνι Μόουμπρεϊ και την ομάδα θα καθοδηγεί στα ματς ο βοηθός, Μαρκ Βίνους. Από τις δέκα φετινές της νίκες, οι πέντε τελευταίες ήταν με ένα γκολ διαφορά, μόνο οι τρεις ήταν εκτός έδρας, ενώ έχει κρατήσει μόνο δύο ανέπαφες εστίες όλη τη σεζόν ως φιλοξενούμενη. Εκτός Τσανγκ, Χολ (μέσοι), αμφίβολος ο μπακ Σάντερσον και o μέσος Πρίτσαρντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσος, με την Ίπσουιτς να πετυχαίνει τουλάχιστον δύο γκολ.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Μίντλεσμπρο, πήρε νίκη - έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Λέστερ, παίρνοντας ανάσα μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, πληρώνει γκολ – γκολ οκτώ σερί αγώνες, αλλά και σε πέντε από τα τελευταία έξι μέσα στο γήπεδό της. Oι Αζάζ και Σιλβέρα έχουν πετύχει τα τέσσερα τελευταία γκολ πρωταθλήματος. Εκτός Μπανγκουρά, Σμιθ, Λένιχαν (μπακ), Τζόουνς (μέσος), Λατ (ένας εκ των αρχισκόρερ), αμφίβολος o μπακ Φράι, οι μέσοι Χάουζον, Χάκνι και ο επιθετικός Κόμπερν (εκ των αρχισκόρερ).

Η Πλίμουθ υπέστη βαριά ήττα εντός από Γουέστ Μπρομ. και πλησίασε ακόμα περισσότερο την ουρά, με δύο σερί ήττες χωρίς να πετύχει γκολ, καθώς και τρεις ήττες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, όπου δεν έχει νίκη, δεχόμενη πάντα τουλάχιστον από δύο τέρματα αυτό το διάστημα. Η ομάδα του Ίαν Φόστερ, έχει μόλις μία νίκη μακριά από την έδρα της σε όλη τη σεζόν, καθώς και τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό ισοπαλιών στο πρωτάθλημα για φιλοξενούμενη, με 6. Αμφίβολοι Κούπερ (τερμ.), Φόρσο (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Πλίμουθ δεν κερδίζει εκτός έδρας, αλλά μπορεί να σκοράρει. Γκολ – γκολ.

ΚΠΡ - ΡΟΔΕΡΑΜ

Η ΚΠΡ, πήρε μεγάλο διπλό στο Μπρίστολ και είναι μόλις έναν πόντο από τις θέσεις που οδηγούν στη σωτηρία. Η ομάδα του Μαρτί Σιφουέντες, μπορεί να έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία 13 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, αλλά από την άλλη, έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία έξι. Πρέπει όμως να εκμεταλλευτεί και την έδρα της, όπου έχει λιγότερες νίκες απ’ ότι στα ταξίδια της, με μόνο ένα τρίποντο στα τελευταία επτά ως γηπεδούχος. Αμφίβολος ο επιθετικός Κολί.

Η ουραγός Ρόδεραμ, πλησίασε στον πόντο στην έδρα της Ίπσουιτς, αλλά τον έχασε στις καθυστερήσεις και υπέστη την πέμπτη σερί ήττα της. Πλέον είναι εννέα αγώνες χωρίς νίκη, με μόνο μία σε 21 αγωνιστικές. Η ομάδα του Λιμ Ρίτσαρντσον, είναι η μοναδική στις τέσσερις πρώτες κατηγορίες της Αγγλίας, που δεν έχει ακόμα εκτός έδρας τρίποντο. Συγκεκριμένα, αγνοεί το διπλό σε 29 σερί αγώνες Τσάμπιονσιπ. Εκτός οι Aγιάλα, Μπράμαλ, Mπλάκετ (μπακ), Γκριν (μέσος), αμφίβολος ο μπακ Χολ και ο μέσος Ράθμποουν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν δε νικήσει και τη Ρόδεραμ η ΚΠΡ, πώς θα μείνει στην κατηγορία; Άσος.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η Γουένσντεϊ, πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Μίλγουολ και με δύο τρίποντα σε τρία ματς, το παλεύει για παραμονή. Η ομάδα του Ντάνι Ρελ, εξακολουθεί να έχει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, ενώ δεν έχει πληρώσει γκολ – γκολ πέντε σερί αγωνιστικές. Οι πέντε από τις οκτώ φετινές νίκες της ήταν εντός. Εκτός οι μπακ Ντελγκάδο, Αϊόρφα, Πέντερσεν, Φαμέουο, ο μέσος Πάτερσον και ο δεύτερος σκόρερ, Γουίντας, αμφίβολος ο βασικός γκολκίπερ Ντόσον και ο επιθετικός Κανταμάρτερι, τιμωρημένος ο επιθετικός Φλέτσερ.

Η Μπρίστολ Σίτι, μετά από δύο σερί νίκες, επέστρεψε στη μετριότητα και είναι δέκα πόντους πίσω από την πρώτη εξάδα, οπότε σιγά – σιγά βαδίζει προς την αδιαφορία. Η ομάδα του Λίαμ Μάνινγκ δέχεται γκολ σε οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ έχει κρατήσει μόνο μία ανέπαφη εστία στα τελευταία 11. Και οι τέσσερις τελευταίες ήττες της επίσης, ήταν χωρίς να σκοράρει. Εκτός είναι ο μπακ Άτκινσον, ο μέσος Νέισμιθ και ο βασικός επιθετικός Μπελ, αμφίβολος ο μπακ Πρινγκ και ο μέσος Μπεναρούς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Mπρίστολ Σίτι είναι ασταθής και αδιάφορη ουσιαστικά, η Γουένσντεϊ θέλει περισσότερο το τρίποντο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Σαουθάμπτον, υπέστη δεύτερη ήττα στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές και πρώτη εντός έδρας μετά από 11 αγώνες. Πλέον έπεσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, παραμένοντας πάντως σε απόσταση βολής από την απ’ ευθείας άνοδο. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, μπορεί να έχει σκοράρει σε 26 σερί παιχνίδια πρωταθλήματος (και σε 12 σερί μέσα στο γήπεδό της), αλλά πλέον έχει δεχτεί και οκτώ γκολ στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Εκτός οι μπακ Μπρι, Λαριός και ο μέσος Στιούαρτ. Aμφίβολος ο μέσος Ντάουνς.

Η Μίλγουολ, είναι πλέον προ των πυλών της επικίνδυνης ζώνη, με τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και μόνο έναν πόντο στις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Ο Τζο Έντουαρντς απολύθηκε και ο παλιός προπονητής, Νιλ Χάρις, επιστρέφει στον πάγκο. Έχει πάρει τις μισές νίκες της φέτος μακριά από την έδρα της, αλλά και πάλι έχει κερδίσει μόνο ένα από τα οκτώ τελευταία ταξίδια της. Όλα τα τρίποντά της στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας, ήταν χωρίς να δεχτεί γκολ. Εκτός οι επιθετικοί Εμάκου, Νίσμπετ και ο μεσοεπιθετικός Λόνγκμαν, αμφίβολος ο μπακ Χάτσινσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσος, με 2+ γκολ για τους γηπεδούχους.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΣΟΥΟΝΣΙ

Η Σάντερλαντ, υπέστη δεύτερη σερί ήττα στο Μπέρμιγχαμ, παρ’ όλο που προηγήθηκε στο σκορ και έτσι αλλάζει για άλλη μία φορά προπονητή φέτος, με τον Μάικλ Μπιλ να αποτελεί παρελθόν και τον Μάικ Ντοντς να τον αντικαθιστά ως υπηρεσιακός, με την ομάδα στο -7 από τη ζώνη πλέι – οφ. Βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην έδρα της, όπου έχει πάρει τις δέκα από τις 14 φετινές νίκες της. Εκτός Χάγκινς, Σέρκιν, Aλέσε (μπακ), Έβανς (μέσοι) και Ντακ (επιθετικός), αμφίβολος ο μέσος Στάιλς.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Σουόνσι, παραμένει κοντά στην ουρά, καθώς έχει δύο σερί ήττες και έχει χάσει πέντε από τα τελευταία έξι ματς, ενώ έχει κερδίσει μόνο ένα από επτά και δύο από δέκα. Η ομάδα του Λουκ Γουίλιαμς, πάντως, έχει πάρει περισσότερα τρίποντα εκτός έδρας παρά εντός. Και οι πέντε τελευταίες νίκες της στο πρωτάθλημα, αλλά και έξι από τις επτά τελευταίες, είναι με ένα γκολ διαφορά. Αμφίβολοι οι μπακ Νότον, Χάμφρις, Άσμπι, Κι, Ντάρλινγκ και οι μέσοι Aμπντουλάι, Τζινέλι, Γουόλς, Λόου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Aπρόβλεπτη η Σάντερλαντ, αλλά εντός είναι καλή. Άσος.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Η Γουότφορντ, δεν ήταν εντυπωσιακή στην έδρα της Ρόδεραμ, αλλά πήρε το τρίποντο και επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγώνες, κρατώντας μόλις τη δεύτερη ανέπαφη εστία της σε 17 αγωνιστικές. Βέβαια, με δύο τρίποντα σε 10 ματς, έχει μείνει πολύ πίσω από τη ζώνη πλέι – οφ. Η ομάδα του Βαλεριάν Ισμαέλ, έχει ξεχάσει τι θα πει εντός έδρας νίκη, καθώς η τελευταία ήταν πριν από έξι παιχνίδια τον περασμένο Οκτώβριο. Εκτός ο μπακ Ενγκακιά, αμφίβολος ο δεύτερος σκόρερ Μπάιο.

Η Χάντερσφιλντ επέστρεψε στις ήττες μετά από μία αγωνιστική κόντρα στη Χαλ, παρά το γεγονός ότι ισοφάρισε στις καθυστερήσεις. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι με τον Τζον Γουόρθινγκτον στον πάγκο, καθώς τον αντικαθιστά ο Γερμανός Αντρέ Μπραϊτενράιτερ, που θα κάνει ντεμπούτο. Έχει φέτος τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα συνολικά (13), με τις επτά από αυτές μάλιστα να είναι μακριά από το γήπεδό της. Eκτός οι Χέντλι, Τέρτον, Ράφελς (μπακ) και ο επιθετικός Γουόρντ, αμφίβολος ο μέσος Χίλι και ο μπακ Χέλικ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Aσταθέστατη η Γουότφορντ, μπορεί το διπλό η Χάντερσφιλντ με τον νέο τεχνικό.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

24/02/2024Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέστερ Λέστερ 78 33 25 3 5 69 26 43
2 Λιντς Λιντς 69 33 21 6 6 61 26 35
3 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 69 33 20 9 4 65 44 21
4 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 67 33 20 7 6 64 40 24
5 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 55 33 16 7 10 48 31 17
6 Χαλ Χαλ 54 33 16 6 11 49 42 7
7 Κόβεντρι Κόβεντρι 51 33 13 12 8 51 37 14
8 Νόριτς Νόριτς 51 33 15 6 12 58 50 8
9 Πρέστον Πρέστον 49 33 14 7 12 44 52 -8
10 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 47 33 14 5 14 45 37 8
11 Γουότφορντ Γουότφορντ 44 33 11 11 11 49 45 4
12 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 44 33 12 8 13 38 37 1
13 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 44 32 13 5 14 47 47 0
14 Κάρντιφ Κάρντιφ 41 33 12 5 16 37 47 -10
15 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 38 32 10 8 14 37 48 -11
16 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 38 33 11 5 17 47 59 -12
17 Πλίμουθ Πλίμουθ 37 33 9 10 14 51 57 -6
18 Σουόνσι Σουόνσι 36 33 9 9 15 41 54 -13
19 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 35 33 9 8 16 30 46 -16
20 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 34 33 7 13 13 38 54 -16
21 Μίλγουολ Μίλγουολ 33 33 8 9 16 31 46 -15
22 ΚΠΡ ΚΠΡ 32 33 8 8 17 30 44 -14
23 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 29 33 8 5 20 26 52 -26
24 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 19 33 3 10 20 29 64 -35

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr