Ποδόσφαιρο

Α' Τσεχίας: Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 - 09:18

Πλούσιο το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα της Τσεχίας, με το κουπόνι του στοιχήματος να περιλαμβάνει πέντε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, από τις οποίες προκύπτουν ορισμένοι άσοι με αξία.

Α' Τσεχίας: Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α’ Τσεχίας.

ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ - ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Η Μπάνικ Οστράβα, πέρασε από την έδρα της Μλάντα Μπόλεσλαβ και πήρε το πρώτο τρίποντο για το 2024, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες και παραμένοντας στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Η ομάδα του Πάβελ Χάπαλ, πρέπει όμως να βελτιωθεί και εντός έδρας, όπου δεν έχει πλέον νίκη σε πέντε σερί αγωνιστικές από τα τέλη Σεπτεμβρίου, καθώς και τα πέντε τελευταία τρίποντά της στο πρωτάθλημα, ήταν διπλά. Eκτός οι μέσοι Τάκατς, Τέτουρ, επιστρέφει από τιμωρία ο αρχισκόρερ Τάνκο.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μποέμιανς, έχασε εντός από την Βικτόρια Πλζεν και κινδυνεύει άμεσα να βρεθεί στην τελευταία εξάδα της βαθμολογίας, καθώς αγνοεί τη νίκη έξι αγωνιστικές, ενώ έχει μόνο ένα τρίποντο σε εννέα. Η ομάδα του Γιάροσλαβ Βέσελι, έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Και τα τρία φετινά διπλά της, ήταν με σκορ 1-0. Εκτός Ντόσταλ, Βάλα (μπακ), Νόβακ (μέσος), Νέσιντ (επιθετικός), επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Χούλκα, τιμωρημένος ο μπακ Κεστλ, αμφίβολοι οι μέσοι Μάτουσεκ, Σμιρζ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Μπάνικ Οστράβα και σήμερα θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Μετράει επτά συνεχόμενες εντός έδρας νίκες κόντρα στη Μποέμιανς, που τρέχει ένα αρνητικό σερί και κινδυνεύει να «βυθιστεί» βαθμολογικά. Κρατάμε τον άσο (1,75).

ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ - ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ

Η Λίμπερετς, επέστρεψε στις ήττες στην έδρα της Σπάρτα, αλλά παραμένει κοντά στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Η ομάδα του Λούμπος Κόζελ, βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην έδρα της για συγκομιδή βαθμών, ενώ εκεί έχει πάρει και τις επτά φετινές της νίκες. Μάλιστα, μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, μέσα στο γήπεδό της, αλλά έχει μόνο μία ισοπαλία εκεί φέτος. Ο Χόρσκι σε καλή φόρμα, σκοράρει σε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές. Παραμένει εκτός ο τραυματίας μπακ Πλέχατι και ο καλός μέσος Φρίντεκ.

Η Γιάμπλονετς, έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν και διέλυσε την Μπουντεγιόβιτσε, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές και παραμένοντας στο κόλπο για την απευθείας παραμονή. Η ομάδα του Ράντοσλαβ Λάταλ, έχει τα περισσότερα Χ στην κατηγορία, οκτώ, πέντε με 1-1 και τρία με 0-0, εκ των οποίων τέσσερα εκτός έδρας. Μακριά από το σπίτι της όμως, έχει μόλις ένα τρίποντο στο πρωτάθλημα, από τον Απρίλιο του 2023. Eκτός ο μέσος Χούσκα και ο επιθετικός Κρούλιχ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από αντίθετα αποτελέσματα προέρχονται οι δύο ομάδες και είναι λογικό, καθώς οι μεν έπαιζαν με την πρωτοπόρο και οι δε με την ουραγό. Η Λίμπερετς είναι από τις πιο αποτελεσματικές ομάδες της κατηγορίας εντός έδρας και υποδέχεται την Γιάμπλονετς, της οποίας τα δύο επίσημα παιχνίδια στο 2024 έχουν λήξει με 7 γκολ το καθένα. Αξίζει ο άσος στο 2,15.

ΤΕΠΛΙΤΣΕ - ΚΑΡΒΙΝΑ

Η Τέπλιτσε κέρδισε τη Σίγκμα Όλομουτς εντός έδρας και παραμένει κοντά στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, με επτά βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές μέσα στο 2024, ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία της μετά από πέντε αγώνες. Η ομάδα του Ζντένκο Φρτάλα, έδρας έχει μόνο δύο ήττες σε 14 ματς, αλλά έχει τις πιο πολλές ισοπαλίες γηπεδούχου (4). Για πρώτη φορά φέτος κέρδισε με σκορ που δεν ήταν 1-0 ή 2-1. Εκτός οι μέσοι Γιουκλ, Χαβέλκα, Ράντοστα, αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Γκρίγκαρ.

Η Κάρβινα δεν πρόβαλλε αντίσταση στη Σλάβια Πράγας και προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες με ακριβές σκορ 3-0, ενώ είναι οκτώ ματς χωρίς νίκη (δύο ισοπαλίες) και τέσσερα χωρίς γκολ. Η ομάδα του Γιουράι Γιάραμπεκ, εκτός έδρας έχει πάρει μόλις μία νίκη και πέντε πόντους φέτος, ενώ έχει πετύχει μόνο επτά γκολ ως φιλοξενούμενη. Εκτός ένας από τους αρχισκόρερ, ο Μίκους (3 γκολ), τιμωρημένος ο μέσος Μόουζες, επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Μπέντερκα, αμφίβολος ο μπακ Τσούρμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε εντελώς διαφορετική κατάσταση αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες. Η Τέπλιτσε είναι αήττητη σε τρία επίσημα παιχνίδια μέσα στο 2024, μαζεύοντας επτά βαθμούς και ξέφυγε από τη ζώνη των πλέι άουτ. Η Κάρβινα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, έχοντας τρεις σερί ήττες και μάλιστα στην έδρα της με 0-3 σκορ όλες. Λογική επιλογή ο άσος στο 1,85.

ΧΡΑΝΤΕΤΣ ΚΡΑΛΟΒΕ - ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ

Η Χράντετς Κράλοβε, κράτησε ανέπαφη εστία κόντρα στην Όλομουτς, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε σε άλλη μία ισοπαλία, δεύτερη συνεχόμενη και πέμπτη σε οκτώ αγωνιστικές, όπου έχει μόνο μία νίκη. Η ομάδα του Bάτσλαβ Κόταλ, είναι πολύ καλύτερη στο γήπεδό της, όπου έχει πάρει τις τέσσερις από τις πέντε φετινές νίκες της και έχει πετύχει 17 από τα 23 γκολ της. Όμως έχει έναν άσο στα τελευταία έξι. Εκτός o μπακ Χράιντενραϊχ, επιστρέφει από τιμωρία ο επιθετικός Τσμέλικ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μλάντα Μπόλεσλαβ έκανε κακή εμφάνιση εντός με Μπάνικ και υπέστη την πρώτη ήττα με τον νέο προπονητή της Ντάβιντ Χόλουμπεκ, επεκτείνοντας το μεγαλύτερο τρέχον σερί χωρίς νίκη στην κατηγορία, με επτά αγωνιστικές και παραμένοντας εκτός εξάδας. Παραμένει άλυτο το πρόβλημα στην άμυνα, καθώς δέχτηκε πάλι γκολ και έχει κρατήσει μόνο μία ανέπαφη εστία στο πρωτάθλημα, ενώ εκτός έδρας, ο αντίπαλος σκοράρει σε 15 σερί ματς εδώ και έναν χρόνο. Μοναδικό διπλό σε έξι ταξίδια, το εκπληκτικό 9-5 στο Ζλιν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μια άλλη Κράλοβε παρουσιάζεται μετά τη διακοπή. Έκανε καλή προετοιμασία και παραμένει αήττητη μέσα στο 2024. Από την άλλη, η Μπόλεσλαβ έχει υποχωρήσει σημαντικά στη βαθμολογία και παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για τρεις μήνες. Σωστά το σετ των αποδόσεων είναι ισορροπημένο και θα καταλήξουμε στο Goal/Goal (1,70).

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ

Η Βικτόρια Πλζεν, κέρδισε άνετα την Μποέμιανς με δύο γρήγορα γκολ και πήρε δεύτερη σερί νίκη, παραμένοντας άνετα στην τρίτη θέση, καθώς έχει αήττητο επτά αγωνιστικών, με μόνο μία ήττα σε εννέα. Η ομάδα του Μίροσλαβ Κούμπεκ, έχει μείνει άσφαιρη μόλις τρεις φορές στο πρωτάθλημα, και μόνο μία ήταν εντός έδρας. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση γηπεδούχου, έχοντας πετύχει 24 γκολ. Εκτός ο δεύτερος σκόρερ Ντουροσίμνι και ο μπακ Χάβελ. Επιστρέφει από τιμωρία ο στόπερ Ντουέ και ο μέσος Κόπιτς.

Η Ζλιν βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από τη Σλοβάτσκο, αλλά έκανε την ανατροπή και έμεινε αήττητη δεύτερη σερί αγωνιστική, αν και η διαφορά από την απ’ ευθείας σωτηρία, είναι στους έξι πόντους. Η ομάδα του Μπρόνισλαβ Τσερβένκα, πάντως εξακολουθεί να έχει το μεγαλύτερο παθητικό σε γκολ στην κατηγορία. Eκτός έδρας έχει μόνο μία νίκη, έχει πάρει μόλις πέντε πόντους και έχει σκοράρει οκτώ φορές. Τελευταία νίκη της στο Πλζεν, το 2016. Eκτός ο μέσος Τκατς και ο επιθετικός Ζακ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί η Ζλιν να δείχνει ανεβασμένη μετά τη διακοπή, όμως οι διαφορές της με την Πλζεν παραμένουν τεράστιες. Αυτό φαίνεται τόσο από την βαθμολογία, όσο και από τις αποδόσεις που κυκλοφορούν. Δύσκολα μπορεί να βρεθεί κάτι αξιόλογο. Θα ποντάρουμε στην αποτελεσματικότητα των γηπεδούχων και τον ρυθμό που δίνουν στα εντός έδρας παιχνίδια τους. Γι’ αυτό θα πάρουμε το Over 3,5 σε απόδοση 2,25.

Βαθμολογία -

24/02/2024Czech Liga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σπάρτα Πράγας Σπάρτα Πράγας 56 21 18 2 1 52 14 38
2 Σλάβια Πράγας Σλάβια Πράγας 52 21 16 4 1 43 17 26
3 Βικτόρια Πλζεν Βικτόρια Πλζεν 42 21 13 3 5 49 26 23
4 1. Σλοβάτσκο 1. Σλοβάτσκο 35 21 10 5 6 29 23 6
5 Μπάνικ Οστράβα Μπάνικ Οστράβα 30 21 9 3 9 30 25 5
6 Σίγκμα Όλομουτς Σίγκμα Όλομουτς 29 21 8 5 8 28 27 1
7 Μλάντα Μπόλεσλαβ Μλάντα Μπόλεσλαβ 28 21 8 4 9 37 37 0
8 Σλόβαν Λίμπερετς Σλόβαν Λίμπερετς 28 21 7 7 7 31 31 0
9 Τέπλιτσε Τέπλιτσε 27 21 7 6 8 21 22 -1
10 Μποέμιανς 1905 Μποέμιανς 1905 24 21 6 6 9 17 28 -11
11 Γιάμπλονετς Γιάμπλονετς 23 21 5 8 8 26 32 -6
12 Παρντούμπιτσε Παρντούμπιτσε 23 21 6 5 10 21 27 -6
13 Χράντετς Κράλοβε Χράντετς Κράλοβε 22 21 5 7 9 23 32 -9
14 Φάσταβ Ζλιν Φάσταβ Ζλιν 18 21 4 6 11 26 46 -20
15 Κάρβινα Κάρβινα 15 21 4 3 14 20 40 -20
16 Σέσκε Μπουντεγιόβιτσε Σέσκε Μπουντεγιόβιτσε 14 21 4 2 15 20 46 -26
Playoff
Middle Play-off
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr