Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Αγγλίας: Βασίζεται στην έδρα της η Ρέντινγκ!

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 - 09:30

35η αγωνιστική ημέρα στη Λιγκ 1 Αγγλίας και η αγωνία κορυφώνεται, ειδικότερα στα χαμηλά στρώματα της κατηγορίας. 

Λιγκ 1 Αγγλίας: Βασίζεται στην έδρα της η Ρέντινγκ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Αγγλίας.

ΕΞΕΤΕΡ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ

Η Εξετερ είχε τον έλεγχο στην έδρα της Λίνκολν σε μεγάλα διαστήματα του ματς, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και ενώ άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό, έμεινε με άδεια χέρια από ένα γκολ στο τελευταίο ημίωρο. Δεύτερη διαδοχική ήττα στη λίγκα για τους «γκρέσιανς», δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο η απόσταση των επτά βαθμών από την τελευταία τετράδα προσφέρει την απαραίτητη και «διακριτική» ασφάλεια. Αναμένεται να απουσιάσουν οι Τρέβιτ (μ. 19/3), Μίτσελ (μ-ε. 14/2), Πούρινγκτον (α. 3/0).

Άρσεναλ-Νιουκάστλ με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Η Φλίτγουντ ήταν το αουτσάιντερ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπάρνσλεϊ και παρά το ότι δέχθηκε πρώτη γκολ, βρήκε την ισοφάριση. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν μπορούσε να ακολουθήσει και μετά το 1-2 βρέθηκε σε αδιέξοδο, έμεινε δικαίως με άδεια χέρια. Δεν έχει νίκη στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος (0-1-2), δεν έχει βρει την απαραίτητη συνοχή στα μετόπισθεν και δεν είναι τυχαίο ότι παραμένει στην τελευταία τετράδα και μάλιστα στο «-7» από την επιβίωση. Εκτός δράσης τέθηκαν οι Ντόλαν (μ.-ε. 9/0) και Σίμονς (μ. 6/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάρουν μια νίκη που θα συνεπάγεται με τεράστια ανάσα, αλλά δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στη μαχητική Φλίτγουντ που σκοράρει. Over 2.5 (1.91).

ΜΠΡΑΝΣΛΕΙ - ΝΤΕΡΜΠΙ

Η Μπάρνσλεϊ ήταν καλύτερη από τη Φλίτγουντ στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς με τη Φλίτγουντ, προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε άμεσα, ωστόσο δεν σταμάτησε να ψάχνει τη νίκη και τη βρήκε με τέρμα στο τελευταίο ημίωρο. Βρήκε τις απαραίτητες λύσεις στο επιθετικό σκέλος και τρέχει αήττητο σερί 2-2-0, το οποίο τη φέρνει στο «-6» από την πρώτη δυάδα. Θα μπορούσε να βρίσκεται ψηλότερα, δεν βοηθάει το ότι δέχεται γκολ ανελλιπώς στα τελευταία πέντε. Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού έχουν τεθεί οι Μπένσον (μ. 6/0) και Ζαλό (μ.-ε. 8/0).

Η Ντέρμπι τα βρήκε... σκούρα στο εντός έδρας ματς με τη Στίβενεϊτζ, λίγο έλειψε να της κοστίσει πανάκριβα η αστοχία των επιθετικών της, ωστόσο επέμεινε και το γκολ του Σίμπλι στην εκπνοή ήταν αρκετό για τη νίκη. Εξαιρετικός απολογισμός 5-1-0 για τα «κριάρια» στο πρωτάθλημα, βρίσκονται στην πρώτη δυάδα, αλλά με συγκάτοικο και μένει να αποδειχθεί ότι έχουν την απαιτούμενη σταθερότητα ώστε να πάρουν την άνοδο. Με πρόβλημα οι Φόρσιθ (α. 24/3), Ουάσινγκτον (ε. 14/3), Γουόγκχορν (ε. 13/6), Τζον-Τζουλς (ε. 12/1), Κόλινς (ε. 32/13.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το πιο δυνατό παιχνίδι της αγωνιστικής και συνάμα το πιο απρόβλεπτο. Βάση ποιότητας οφείλουν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Goal/goal (1.65).

ΜΠΑΡΤΟΝ - ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Η Μπέρτον ενεπλάκη σε ισορροπημένο ματς με τη Λέιτον Οριεντ και παρά το ότι το γκολ του αντιπάλου ήρθε σε οδυνηρό σημείο, βρήκε τον τρόπο να πιέσει αφόρητα μετά την ανάπαυλα και πανηγύρισε τη νίκη με ανατροπή, σκοράροντας δις σε κάτι λιγότερο από πέντε λεπτά. Νίκησε δύο διαδοχικά ματς εκτός έδρας και οι βαθμοί που πήρε κρίνονται ανεκτίμητοι, καθώς τη φέρνουν στο «+6» από την επιβίωση. Καλείται να συνεχίσει στον δρόμο της επιθετικής βελτίωσης. Εκτός δράσης οι Χιουζ (α. 21/0), Μουν (α. 22/0), Λέκο (μ-ε. 1/0), Οσιλάγια (μ. 30/2).

Η Νορθάμπτον ενεπλάκη σε αμφίρροπο ματς στην έδρα της Οξφορντ, αλλά δεν είχε καλή ανασταλτική λειτουργία και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. Το θετικό είναι ότι ουδέποτε παράτησε την προσπάθεια και τουλάχιστον πήρε την ισοπαλία με το τελικό 2-2 να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις. Τέσσερις βαθμοί σε δύο ματς ο πρόσφατος απολογισμός, αναμένεται να κάνει την τελευταία προσπάθεια να βρει επαφή με τις θέσεις των πλέι οφ, δεν είναι εύκολο. Εκτός οι Μπερτζ (τ. 15 συμμ.), Οντιμαγιο (α. 24/0), ΜακΓκόουαν (α. 20/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ουσιαστικά αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα πιο έντονο ενδιαφέρον. Over 2.5 (2.05).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΜΠΟΛΤΟΝ

Φέτος (30/1) για το Λιγκ Τρόφι: Μπλάκπουλ – Μπόλτον 0-0 (5-4 πέν.). Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Μπλάκπουλ είχε δύσκολο έργο με την Πιτέρμπορο εκτός έδρας, ιδιαίτερα από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ. Το θετικό είναι ότι δεν παράτησε την προσπάθεια, ισοφάρισε νωρίς και μάλιστα στις καθυστερήσεις βρήκε το νικητήριο γκολ. Πρώτη επιτυχία έπειτα από τέσσερα ματς (0-2-2), κυνηγάει μία θέση στα πλέι οφ, ωστόσο την Τρίτη έχασε 3-0 εντός από την Πιτέρμπορο και έμεινε εκτός τελικού στο Λιγκ Τρόφι. Δύσκολα ο Ρόουντς (ε. 25/15).

Η Μπόλτον έκανε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα στην έδρα της Κέμπριτζ, κυνηγούσε στο σκορ από το πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο δεν σταμάτησε να προσπαθεί, είχε τον απόλυτο έλεγχο μετά την ανάπαυλα και χρειάστηκε κάτι παραπάνω από 10 λεπτά για να γυρίσει το ματς και να πάρει τη νίκη. Δεν χάνει στα τελευταία επτά (4-3-0) για το πρωτάθλημα, βρίσκεται σε τροχιά αυτόματης ανόδου και το ηθικό παραμένει στα ύψη. Εκτός οι Μπάξτερ (τ. 28 συμμ.), Τέιλορ (α. 4/0), Σάντος (α. 22/0), Γουίλιαμς (μ. 22/2), Τσαρλς (ε. 29/13), Ενλουντουλού (ε. 18/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπόλτον διατηρεί ένα αήττητο το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν εμπνέει και απόλυτη εμπιστοσύνη. Είναι αρκετά ευάλωτη αμυντικά. Goal/goal (1.72).

ΜΠΡΙΣΤΟΛ Ρ. - ΚΑΡΛΑΙΛ

Η Μπρίστολ Ρόβερς φόρεσε το κακό πρόσωπο στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τη Νορθάμπτον, δεν κατάφερε να περιορίσει τον αντίπαλο και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει προσωρινά σε 2-1, υπέστη δίκαιη ήττα. Τρίτη αποτυχία σε τέσσερις αναμετρήσεις ο πρόσφατος απολογισμός της, η λογική υπαγορεύει ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα πορευτεί δίχως προφανή στόχο. Εκτός δράσης οι Τέιλορ (α. 22/0), Φρεντ (α. 12/0), Γουόρντ (μ. 14/1), Βέιλ (μ. 27/2), Φίνλεϊ (μ. 24/0), ΜακΚόρμικ (μ. 11/2), Αγκιλέρα (μ-ε. 3/1), Εβανς (μ. 31/6).

Η Καρλάιλ κυνηγούσε την Κέμπριτζ στο σκορ από το πρώτο τέταρτο και με ιδιαίτερα εύθραυστη ψυχολογία, αλλά και σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, δεν ήταν εφικτό το να γλιτώσει τη συντριβή. Επτά διαδοχικές ήττες συμπλήρωσαν οι «κούμπριανς», οι οποίοι βρίσκονται σταθερά στην τελευταία θέση και πλέον απομένει να σφραγιστεί μαθηματικά ο υποβιβασμός, δεν φαίνεται στον ορίζοντα η δυνατότητα να γυρίσει την αρνητική κατάσταση. Εκτός δράσης οι Εμάνουελ (α. 9/0), Γκάι (μ. 16/0), Αμπλάντε (ε. 12/0), Κέλι (ε. νεοφερμένος), Μαγκουάιρ (ε. 27/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν δεν φτάσει ούτε τώρα στη νίκη η Μπρίστολ, θα είναι πραγματικά άξια της μοίρας της. Ουσιαστικά η φιλοξενούμενη είναι με το ένα πόδι στην Λιγκ 2. 1 (1.65).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΞΦΟΡΝΤ - ΛΕΙΤΟΝ

Η Οξφορντ ήταν αξιόμαχη και πιεστική στο μεγαλύτερο διάστημα του εντός έδρας ματς με αντίπαλο τη Νορθάμπτον. Κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές, ωστόσο δεν είχε την απαραίτητη συγκέντρωση στα μετόπισθεν και ισοφαρίστηκε ισάριθμες, με το τελικό 2-2 να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις. Δεν χάνει στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος (1-5-0), η λογική υπαγορεύει ότι είναι φαβορί για μία θέση στα πλέι οφ. Με θέμα οι Μουρ (α. 31/1), ΜακΓκόουαν (μ. 32/1), Στίβενς (α. 26/1), Σμιθ (α. 9/1), Εντουαρντς (μ-ε. 5/1), Μπράουν (μ-ε. 4/0), Μπράναγκαν (μ. 32/8).

Η Λέιτον Οριεντ ήθελε απαραίτητα τη νίκη στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Μπέρτον και προηγήθηκε σε κομβικό σημείο, ωστόσο μετά την ανάπαυλα δεν έδειξε την απαραίτητη συγκέντρωση στο ανασταλτικό σκέλος, δέχθηκε δύο γκολ σε ένα σκάρτο πεντάλεπτο, για να μείνει εν τέλει με άδεια χέρια. Δεύτερη ήττα στα τρία πιο πρόσφατα, είναι προφανές ότι με τέτοια συμπεριφορά δεν θα προλάβει τις θέσεις των πλέι οφ ανόδου. Εκτός δράσης τέθηκαν αυτή τη φορά οι Χαπ (α. 28/0), Γκρέιαμ (μ. 15/0), Σάντερς (μ. 13/0), Μπράουν (μ. 31/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Όξφορντ έχει βρει έναν τρόπο στο να μη χάνει τώρα τελευταία, αλλά η Λέιτον είναι σκληρή ομάδα. Θα παλέψει αρκετά για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Goal/goal (1.72).

ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ - ΛΙΝΚΟΛΝ

Η Πορτ Βέιλ είχε αξιόμαχη παρουσία σε μεγάλα διαστήματα του εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τη Ρέντινγκ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και στην τελική ευθεία δεν αμύνθηκε αποτελεσματικά, με συνέπεια να μείνει με άδεια χέρια. Δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία, συνέπεια τούτου είναι ότι δεν έχει νίκη σε οκτώ αναμετρήσεις στη σειρά (0-2-6). Μοιραία βρίσκεται εντός της τελευταίας τετράδας, αν και η απόσταση βολής από την επιβίωση προσφέρει ελπίδα. Εκτός δράσης εκ νέου οι Κλαρκ (α. 10/0), Πλαντ (μ-ε. 17/0), Ικπεάζου (ε. 13/1).

Μπράιτον-Έβερτον με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Η Λίνκολν δεν έκανε την καλύτερη εμφάνιση στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Εξετερ, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε μία από τις λίγες ευκαιρίες της, κράτησε την εστία της ανέπαφη (με δυσκολία) και έτσι πανηγύρισε τη σημαντική νίκη. Με αήττητο σερί επτά αγώνων στο πρωτάθλημα (5-2-0), είναι προφανές ότι ανεβάζει στροφές και μένει να φανεί αν αυτό το στοιχείο είναι αρκετό για να καλυφθεί η απόσταση των 11 βαθμών από την πρώτη εξάδα. Δεν θα αγωνιστούν οι Μπόρο (μ. 26/0), Γουόκερ (ε. 5/0), Τζάκσον (α. 28/1), Χάμιλτον (μ. 29/3), Ντρέιπερ (ε. 5/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πορτ Βέιλ δίνει ματς ζωής και θανάτου, αλλά η φιλοξενούμενη δεν χαρίζεται σε κανέναν αντίπαλο. Ακόμα και αδιάφορη που είναι βαθμολογικά, παίζει όλα τα παιχνίδια της στα ίσια. 2Χ & over 1.5 (2.05).

ΡΕΤΙΝΓΚ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Η Ρέντινγκ ήθελε πάση θυσία τη νίκη στο εντός έδρας ματς με την Πορτ Βέιλ και παρά το ότι άργησε να σκοράρει, βρήκε τον τρόπο να φτάσει στη δίκαιη επικράτηση, αν και δυσκολεύτηκε περισσότερο απ' ό,τι δείχνει το σκορ. Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από μίνι αρνητικό σερί 0-1-1, το σημαντικό είναι ότι η διαφορά από τις θέσεις του υποβιβασμού αυξήθηκε στους έξι βαθμούς και έτσι έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει την τύχη της. Εκτός δράσης από το συγκεκριμένο ματς οι Χολμς (α. 12/0), Ντόρσετ (α. 16/1), Μπάλαρντ (ε. 10/3).

Η Σριούσμπερι βασίστηκε για ακόμη μία φορά στη στιβαρή λειτουργία της άμυνας, αλλά είχε και επιθετική παρουσία. Μόνο που δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και η εστία της παραβιάστηκε μετά την ανάπαυλα, με συνέπεια να μείνει με άδεια χέρια. Δεν έχει νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος (0-2-2) και αυτός ο απολογισμός την κρατάει σε δύσκολη θέση, αν και απολαμβάνει μικρή διαφορά τριών βαθμών από την τελευταία τετράδα. Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού τέθηκε ο Φλάναγκαν (α. 15/0), δίχως αγωνιστικά απρόοπτα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με την εικόνα που έχει η Ρέτινγκ το τελευταίο διάστημα, δείχνει ασταμάτητη μέσα στο σπίτι της. Φυσικά έχει δύσκολο έργο, αλλά όχι ακατόρθωτο. 1 (1.85).

ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ - ΓΟΥΙΚΟΜ

Φέτος (10/10) για το Λιγκ Τρόφι: Γουίκομ – Στίβενεϊτζ 0-1. Γειτονικό ντέρμπι με περιορισμένη αντιπαλότητα. Η Στίβενεϊτζ παρατάχθηκε ως αουτσάιντερ στην έδρα της Ντέρμπι, ωστόσο έκανε πολύ καλή προσπάθεια και όλα έδειχναν ότι θα πάρει τον βαθμό, για να μείνει με άδεια χέρια στην εκπνοή. Μόλις μία ισοπαλία σε τέσσερα ματς ο πρόσφατος απολογισμός της, θα πρέπει να ανεβάσει στροφές για να μην μείνει εκτός πλέι οφ, αν και προς το παρόν βρίσκεται σε απόσταση βολής. Εκτός δράσης ο Λιστ (ε. 22/4), δίχως έτερα αγωνιστικά κενά.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Γουίκομ δεν είχε καλή παρουσία στο εντός έδρας ματς με την Οξφορντ, ωστόσο αμύνθηκε αποτελεσματικά, κράτησε ανέπαφη την εστία της και έτσι κράτησε μέχρι τέλους τον έναν βαθμό. Μίνι αρνητικό σερί 0-1-1, παραμένει έξι βαθμούς πάνω από την τελευταία τετράδα, η τύχη της είναι στα χέρια της. Την Τετάρτη επικράτησε 1-0 της Μπράντφορντ εκτός έδρας (μαγική εικόνα, ήταν κάκιστη) και θα παίξει στον τελικό του Λιγκ Τρόφι με την Πιτέρμπορο. Εκτός δράσης οι Φορίνο (α. 22/0), Χάνλαν (ε. 16/2), δίχως νεότερα αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Στίβενεϊτζ δεν πατάει καθόλου καλά το τελευταίο διάστημα και ψάχνει απελπισμένα μια νίκη. Από την άλλη η Γουίκομ έχει το μυαλό της στα πανηγύρια και στον τελικό του Λιγκ Τρόφι. Θα κοιτάξουν πρωτίστως να μη χάσουν. Under 2.5 (1.73).

ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Η Τσάρλτον ήταν το αουτσάιντερ στην έδρα της Μπόλτον και παρά το ότι δεν είχε τον τρόπο να περιορίσει την επιθετική δράση του αντιπάλου, σημείωσε τρία τέρματα και το ματς... ροντέο τελείωσε με ισοπαλία. Οι «άντικς» παλεύουν στο 100%, ωστόσο δεν έχει νίκη εδώ και 15 αγωνιστικές (0-7-8) και βρίσκεται οριακά εκτός της τελευταίας τετράδας, δεν μπορεί να νιώσει την παραμικρή βαθμολογική άνεση. Εκτός δράσης οι Εκτορ (α. 24/0), Τέιλορ (μ. 5/0), Λίμπερν (ε. 13/3), Ράμσεϊ (α. 2/0), έχει μάθει να ζει με τα αγωνιστικά προβλήματα εσχάτως.

Η Πόρτσμουθ ήταν το φαβορί στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τη Ρέντινγκ και παρά το ότι δεν κατάφερε να σκοράρει στο ξεκίνημα, μετά το 1-0 άπλωσε την ποιότητά της και έφτασε στην άνετη επικράτηση. Ο δύσκολος Γενάρης ανήκει στο παρελθόν για τους «πόμπις», οι οποίοι έφτασαν τις τέσσερις σερί επιτυχίες και βρίσκονται στην κορυφή, η άνοδος εξαρτάται από τις ορέξεις τους. Εκτός οι Μόρελ (μ. 27/0), Ντέβλιν (μ. 18/1), ΜακΙντάιρ (α. 1/0), Πουλ (α. 14/3), Ρόμπερτσον (μ. 23/1), Λόουερι (μ. 8/0), Αντζορίν (μ-ε. 7/1), Σουάνσον (α. 7/0), Στίβενσον (α. 4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δελεαστικές οι αποδόσεις του διπλού, ειδικά την ώρα που η Πόρτσμουθ δείχνει σε καλή κατάσταση και έχει συνεχόμενες νίκες. 2 (1.91).

Βαθμολογία -

24/02/2024League One: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 72 34 21 9 4 58 30 28
2 Ντέρμπι Ντέρμπι 66 33 20 6 7 58 29 29
3 Μπόλτον Μπόλτον 66 32 20 6 6 59 33 26
4 Μπάρνσλεϊ Μπάρνσλεϊ 60 32 17 9 6 58 36 22
5 Όξφορντ Όξφορντ 57 34 16 9 9 56 42 14
6 Πιτέρμπορο Πιτέρμπορο 56 32 16 8 8 60 41 19
7 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 53 32 15 8 9 46 34 12
8 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 50 33 14 8 11 50 39 11
9 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 48 33 13 9 11 40 41 -1
10 Λίνκολν Σίτι Λίνκολν Σίτι 45 33 11 12 10 35 32 3
11 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 45 33 13 6 14 45 50 -5
12 Μπρίστολ Ρόβερς Μπρίστολ Ρόβερς 43 33 12 7 14 45 48 -3
13 Γουίγκαν Γουίγκαν 41 34 14 7 13 48 43 5
14 Έξετερ Σίτι Έξετερ Σίτι 39 34 11 6 17 25 47 -22
15 Γουίκομ Γουίκομ 38 32 9 11 12 41 43 -2
16 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 38 34 11 9 14 44 49 -5
17 Κέμπριτζ Κέμπριτζ 38 32 10 8 14 31 40 -9
18 Μπέρτον Μπέρτον 38 32 10 8 14 29 41 -12
19 Σριούσμπερι Σριούσμπερι 35 33 10 5 18 23 44 -21
20 Τσάρλτον Τσάρλτον 33 33 7 12 14 47 52 -5
21 Τσέλτεναμ Τσέλτεναμ 33 32 9 6 17 28 43 -15
22 Πορτ Βέιλ Πορτ Βέιλ 31 31 8 7 16 32 50 -18
23 Φλίτγουντ Φλίτγουντ 26 33 6 8 19 33 55 -22
24 Καρλάιλ Καρλάιλ 20 32 4 8 20 26 55 -29
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr