Ποδόσφαιρο

Super League 2: Ντέρμπι κορυφής στη Λάρισα, κλειστό παιχνίδι στη Ρόδο!

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 - 00:58

Το ντέρμπι Λάρισα - Λεβαδειακός συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα της αγωνιστικής. 

Super League 2: Ντέρμπι κορυφής στη Λάρισα, κλειστό παιχνίδι στη Ρόδο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Σούπερ Λιγκ 2.

ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Η Λάρισα έδωσε μεγάλη μάχη στην Νέα Ευκαρπία όπου έμεινε όρθια κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’. Η ΑΕΛ μάζεψε την απόσταση από τον Λεβαδειακό, τώρα έχει την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τους Βοιωτούς και να στείλει μήνυμα ενόψει των πλέι οφ. Τρεις σερί νίκες μετρούν οι βυσσινί, που πορεύονται με όπλο την εξαιρετική της άμυνα. Μόνο ένα γκολ παθητικό στα πέντε τελευταία παιχνίδια μετρά η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη. Ξεσηκωμός στον κόσμο.

Ο Λεβαδειακός δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στην ντεφορμέ και αποδυναμωμένη Αναγέννηση. Πολύ εύκολη επικράτηση, θα μπορούσε άλλα τόσα γκολ, αλλά έβγαλε το πόδι από το γκάζι σε ορισμένα σημεία του αγώνα κάνοντας συντήρηση, Ακόμα και έτσι, το νικηφόρο σερί διευρύνθηκε στις οκτώ νίκες και οι πράσινοι εξακολουθούν να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από την Λάρισα Η άμυνα αποτελεί το ισχυρό όπλο για τους Βοιωτούς του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Πλήρης η αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι πρωτοπόρων με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Από μία ήττα μετράνε μόλις στο πρωτάθλημα. Σκοράρουν και κερδίζουν εκατέρωθεν, οπότε έτσι θα κινηθούμε και εμείς. Goal/goal (2.25).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΕΚ Β' - ΗΡΑΚΛΗΣ

Η ΑΕΚ Β’ έμεινε όρθια σε ένα πολύ σκληρό και απαιτητικό παιχνίδι στην Κοζάνη στο τέλος του οποίου μέλη της αποστολής της δέχθηκαν και επίθεση ! Η δουλειά πάντως έγινε, οι «κιτρινόμαυροι» πορεύονται με νίκες και διεκδικούν την συμμετοχή τους στα πλέι οφ, έστω και αν δεν έχουν το δικαίωμα να ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Τζούντα Γκαρσία, ο μικρός αδελφός του Λιβάι που χάρισε με γκολ δύο νίκες εσχάτως.

Η μετακόμιση του Ηρακλή στην Δράμα όπου ως τυπικά γηπεδούχος υποδέχθηκε τον Καμπανιακό στοίχισε δύο πολύτιμους πόντους στην προσπάθεια που κάνει ο Ηρακλής για να 0ρολάβει το τρένο των πλέι οφ ανόδου. Και η ισοπαλία ήρθε με δυσκολία για τον γηραιό που χρειάστηκε να καταβάλλει υπερπροσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο για να ισοσκελίσει απόσταση δύο γκολ. Συνήθως κρατά χαμηλά τον ρυθμό και τα σκορ. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σημαντικότατο παιχνίδι ενόψει εξάδας, με τον Ηρακλή πάντως να δείχνει πως έχει το προβάδισμα. Under 2.5 (1.62).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

Και αυτό το ματς θα γίνει στο Πολύκαστρο του Κιλκίς, καθώς η ομάδα της Καλαμαριάς δεν παίζει στην Θεσσαλονίκη την τελευταία διετία. Εκεί ο Απόλλων θα επιδιώξει να κρατήσει ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική. Αποκαρδιωτική η εμφάνιση στον Βόλο και συντριβή που έριξε την ψυχολογία στο ναδίρ. Επτά ήττες στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς για τους ροσονέρι του Σιρίλ Καλί. Πλήρης η αποστολή.

Ο Μακεδονικός διάγει περίοδο κάμψης, ενώ παράλληλα έχει και παράπονα από την διαιτησία, καθώς έμεινε με δέκα παίκτες στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια ! Κόντρα στην Νίκη Βόλιου αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο, άντεξε και πήρε τον πόντο της ισοπαλίας. Παραμένει σταθερά στην ζώνη των πλέι οφ, αν και δεν κέρδισε στα τέσσερα τελευταία ματς, ενώ μετρά μία νίκη σε εννιά αγώνες. Μόνο δύο γκολ ενεργητικό στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανώτερος ο Μακεδονικός παίζει με τον ουραγό Απόλλων. Σίγουρα δεν έχει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο ο Μακεδονικός μακριά από την έδρα του, αλλά είναι πιο κοντά στη νίκη σήμερα από κάθε άλλη φορά. 2 (1.60).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο Γιούχτας δεν έχει παίξει φέτος στη φυσική του έδρα στις Αρχάνες, αυτήν την φορά θα αγωνιστεί στο «Γεντί Κουλέ», στο γήπεδο του ΟΦΗ. Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στην καλή παρένθεση που άνοιξαν κόντρα στο Αιγάλεω και ηττήθηκαν εύκολα στο ντέρμπι της Κρήτης από τα ποιοτικότερα Χανιά. Ομάδα που δημιουργεί και σκοράρει αλλά έχει θέματα στα μετόπισθεν. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Η Ηλιούπολη προερχόταν από καλές εμφανίσεις θετικά αποτελέσματα. καμάρωνε στη ζώνη των πλέι οφ ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, αλλά έφθανε μία καταστροφική εμφάνιση για να έρθουν τα πάνω κάτω. Ο Σούλης Παπαδόπουλος αποχώρησε αμέσως μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό Β και ο Νίκος Παντέλης επέστρεψε στον πάγκο των κυανέρυθρων έπειτα από 2,5 μήνες, αφού αυτός ξεκίνησε τη σεζόν ! Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Γιούχτας θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να φτάσει σε μία σημαντική νίκη, αλλά η Ηλιούπολη είναι επικίνδυνη ομάδα. Over 1.5 (1.52).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Ο Διαγόρας προερχόταν από έξι συνεχόμενες ήττες, αλλά κόντρα στην ποιοτικότερη Καλαμάτα πάτησε το φρένο και πήρε το τρίποντο ουσίας και γοήτρου. Διατηρεί ελπίδες για να μπει στη ζώνη των πλέι οφ αλλά οφείλει να δώσει συνέχεια στις νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην επιθετική λειτουργία, δεν αξιοποιούν οι κυανέρυθροι τις ευκαιρίες τους. Μόνο ένα γκολ ενεργητικό στα έξι πιο πρόσφατα ματς. Δεν αλλάζει η ενδεκάδα των νησιωτών.

Η Παναχαϊκή έδωσε τελικό κόντρα στον Τηλυκράτη και παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, αντέδρασε και με την βοήθεια τεσσάρων χιλιάδων φιλάθλων ανέτρεψε την κατάσταση. Έμεινε ζωντανή στη μάχη για την παραμονή η ομάδα του Γιάννη Τάτση, που μετρά δύο νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Ζητούμενο για τους αχαιούς παραμένει η βελτίωση στην άμυνα μπροστά σκοράρουν με άνεση. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Kαμία από τις δύο ομάδες δεν πείθει τη δεδομένη στιγμή και η αποφυγή της ήττας θα είναι το πρώτο μέλημα των δύο ομάδων. X (2.87).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ

Ο Καμπανιακός έδωσε μεγάλη μάχη στην Δράμα όπου φιλοξενήθηκε από τον τυπικά γηπεδούχο Ηρακλή. Πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων αλλά δεν κράτησε ως το τέλος το προβάδισμα και αρκέστηκε στην ισοπαλία. Πόντο-πόντο δίνει την μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, διατηρεί προβάδισμα ασφαλείας από την τελευταία θέση που οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό. Μόνο μία νίκη οι ερυθρόλευκοι στα έξι τελευταία ματς. Σε Under 2,5 γκολ τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Ο Αιολικός προερχόταν από εννιά ματς δίχως νίκη, αλλά πήρε την στοχευμένη αναμέτρηση με τον ουραγό Απόλλωνα και μαζί οξυγόνο στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Θεωρητικά ελπίζει και στα πλέι οφ, αλλά ρεαλιστικά ο στόχος είναι η άνετη διασφάλιση της σωτηρίας. Ζητούμενοι για τον κόουτς Σλόμπονταν Κρισμάρεβιτς είναι η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς των μπλε εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι της ουράς και οι δύο ομάδες χρειάζονται απαραιτήτως ένα καλό αποτέλεσμα. Θα παίξουν και οι δύο για τη νίκη και οφείλουν να σκοράρουν. Goal/goal (1.78).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς ο Τηλυκράτης είναι υποχρεωμένος αν αγωνιστεί μακριά από την Λευκάδα καθώς το γήπεδο κρίθηκε εκ νέου ακατάλληλο. Μείζον θέμα αυτό για τους νεοφώτιστους που στηρίζονται σχεδόν αποκλειστικά στη δύναμη της έδρας. Την περασμένη εβδομάδα στην Πάτρα προηγήθηκε, αλλά έμεινε με άδεια τα χέρια και κύλησε ξανά στην τελευταία θέση, Γκολ-γκολ και όβερ τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς για την ομάδα του Φάνη Γκέκα. ,

Η Καλλιθέα για δεύτερο συνεχόμενο ματς στο «Ελ Πάσο» πήρε σπουδαία νίκη με ανατροπή. Πρώτα κόντρας την Ηλιούπολη, στη συνέχεια με αντίπαλο τον Ιωνικό, οι κυανόλευκοι επικράτησαν με την ποιότητα και την εμπειρία τους και οδηγούν σταθερά την κούρσα προς την Σούπερ Λίγκα. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην άμυνα. Τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Δεν θα αλλάξει η πετυχημένη ενδεκάδα από τον Αλέκο Βοσνιάδη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι φιλοξενούμενοι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στη νίκη βασιζόμενοι στη ποιότητά τους. 2 & over 1.5 (1.60).

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΧΑΝΙΑ

Το Αιγάλεω για μια ακόμα φορά δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει το γήπεδό του που είναι υπό… ανακαίνιση και μετακομίζει στον Ασπρόπυργο. Παρά τις δεδομένες δυσκολίες, εξαιτίας των μετακομίσεων το Σίτι ως γηπεδούχος ανεξαρτήτως έδρας μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες ! Πρόσθεσε και μια άριστη τακτικά εμφάνιση στον Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό, βάζει βάσεις για την παραμονή στην κατηγορία. Τιμωρημένοι ο χαφ Κωνσταντακόπουλος και ο επιθετικός Βάρκας.

Τα Χανιά μοιάζουν να βρίσκουν ξανά την αυτοκυριαρχία τους και να παραμένουν στο κυνήγι της Καλλιθέας και της ανόδου. Δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για νέα γκέλα οι κρητικοί, πάνε για τρίτο σερί τρίποντο. Η επίθεση αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς σε για τους μπλε, αλλά έχουν θέματα στην άμυνα. Τα τρία από τα πέντε ίο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Γεμάτο το οπλοστάσιο του κόουτς Γιάννη Ταουσιάνη, δεν αναμένονυαι αλλαγές στην ενδεκάδα των δελφινιών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Αιγάλεω εντός έδρας είναι εξαιρετικό και θα μπορέσει να κοντράρει τα ποιοτικά Χανιά. Over 1.5 (1.53).

Βαθμολογία -

24/02/2024Group A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λεβαδειακός Λεβαδειακός 51 20 16 3 1 33 8 25
2 Λάρισα Λάρισα 42 19 12 6 1 27 10 17
3 Νίκη Βόλου Νίκη Βόλου 32 19 10 2 7 31 16 15
4 Μακεδονικός Μακεδονικός 27 19 6 9 4 21 22 -1
5 Ηρακλής Ηρακλής 25 19 6 7 6 22 19 3
6 ΠΑΟΚ Β' ΠΑΟΚ Β' 24 19 7 3 9 25 24 1
7 ΑΕΚ Β' ΑΕΚ Β' 24 18 6 6 6 17 17 0
8 Κοζάνη Κοζάνη 21 20 5 6 9 9 16 -7
9 Αναγέννηση Καρδίτσας Αναγέννηση Καρδίτσας 20 19 5 5 9 15 22 -7
10 Αιολικός Αιολικός 19 19 4 7 8 20 30 -10
11 Καμπανιακός Καμπανιακός 17 19 5 2 12 16 31 -15
12 Apollon Pontou Apollon Pontou 11 18 3 2 13 10 31 -21
Promotion - Super League 2 (Promotion Group)
Super League 2 (Relegation Group)
Relegation
24/02/2024Group B
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Καλλιθέα Καλλιθέα 43 19 13 4 2 27 12 15
2 Χανιά Χανιά 37 19 11 4 4 34 13 21
3 Ιωνικός Ιωνικός 32 19 9 5 5 32 21 11
4 Ηλιούπολη Ηλιούπολη 32 19 10 2 7 18 19 -1
5 Καλαμάτα Καλαμάτα 29 19 8 5 6 24 14 10
6 Διαγόρας Διαγόρας 25 19 8 1 10 17 25 -8
7 Ολυμπιακός Β' Ολυμπιακός Β' 22 19 8 8 3 29 16 13
8 Αιγάλεω Αιγάλεω 21 19 6 3 10 13 23 -10
9 Γιούχτας Γιούχτας 18 19 4 6 9 19 27 -8
10 Παναθηναϊκός Β' Παναθηναϊκός Β' 17 19 5 2 12 16 32 -16
11 Παναχαϊκή Παναχαϊκή 16 19 3 7 9 19 28 -9
12 Τηλυκράτης Τηλυκράτης 15 19 4 3 12 15 33 -18
Promotion - Super League 2 (Promotion Group)
Super League 2 (Relegation Group)
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr