Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Τσέλσι - Λίβερπουλ, συνεχίζει το σερί!

Ο μεγάλος τελικός του Λιγκ Καπ Αγγλίας είναι γεγονός, με την Τσέλσι να αναζητά εκδίκηση για τους συνεχόμενους χαμένους τελικούς που έχει από την ομάδα του Κλοπ. 

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Τσέλσι - Λίβερπουλ, συνεχίζει το σερί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Τσέλσι - Λίβερπουλ.

Τελικός του League Cup στο ουδέτερο «Γουέμπλεϊ». Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί, πέναλτι.

17:00, Action 24, ΚΩΔ ΟΠΑΠ: 584

Τσέλσι-Λίβερπουλ με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Τσέλσι

Η Τσέλσι του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, προέρχεται από το πολύ καλό 1-1 στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι για την Πρέμιερ Λιγκ. Έβαλε φρένο στους πρωταθλητές με την άμυνα που έπαιξε στο μισό γήπεδο, ενώ στάθηκε τυχερή σε αρκετές περιπτώσεις. Κρατάει την ισοπαλία πάντως σε έναν πολύ απαιτητικό αγώνα. Σήμερα θέλει το τρόπαιο για να βγει Ευρώπη και να πάρει εκδίκηση από τη Λίβερπουλ για τις δύο ήττες στα πέναλτι (0-0 στα 120’), στους τελικούς Λιγκ Καπ και Κυπέλλου το 2022. Οι Λονδρέζοι, έχουν χάσει στους πέντε τελευταίους τελικούς στο Γουέμπλεϊ, καμία ομάδα δεν έχει χάσει έξι σερί εκεί.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός οι μπακ Μπαντιασίλ, Τζέιμς, Φοφανά, Κουκουρέγια και oι μέσοι Λάβια, Ουγκοτσούκβου, αμφίβολοι Σάντσεθ (βασικός γκολκίπερ), Τ. Σίλβα (μπακ), Τσουκβουεμέκα (μέσος).

Πιθανή ενδεκάδα

Πέτροβιτς, Γκούστο, Ντισασί, Κόλγουϊλ, Τσίλγουελ, Γκάλαγκερ, Καϊσέδο, Φερνάντεζ, Στέρλινγκ, Πάλμερ, Τζάκσον

Λίβερπουλ

Η ελλιπής Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ κέρδισε 4-1 με ανατροπή τη Λούτον. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη για την Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα μετά την ήττα της στην έδρα της Αρσεναλ με 3-1. Με το τρίποντο αυτό παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και πηγαίνει στον τελικό κυπέλλο με ψυχολογία και αέρα. Έχει καλή προϊστορία με τους μπλε και θέλει να το εκμεταλλευτεί. Κάνει ρεκόρ εμφανίσεων σε τελικό (14) , θέλει δέκατο τρόπαιο. Σε καλή κατάσταση ο Χάκπο, με γκολ δύο σερί ματς, ο ΜακΆλιστερ γκολ ή ασίστ στα δύο τελευταία.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός ο τερμ. Άλισον (Κέλεχερ, ήρωας στα πέναλτι του τελικού 2022), ο μπακ Αλεξάντερ - Άρνολντ, ο στόπερ Μάτιπ, οι μέσοι Μπάιτσετιτς, Τιάγκο, Τζόουνς και ο επιθετικός Ζότα, αμφίβολος ο μέσος Σομποσλάι και οι επιθετικοί Σαλάχ (αρχισκόρερ) και Νούνιες.

Πιθανή ενδεκάδα

Κέλεχερ, Μπράντλεϊ, Κονατέ, Βαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μακ Άλιστερ, Έντο, Γκράβενμπεργκ, Έλιοτ, Λουίζ Ντίαζ, Χάκπο

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.82 3.55 2.35 2.3 1.57 1.54 2.37 1.45 2.55 1.58 1.27 1.42
Τσέλσι - Λίβερπουλ / Εκτίμηση

Η Λίβερπουλ παρά τις απουσίες που έχει, βρίσκεται σε εξαιρετική και πάνω σε αυτό θα στηριχθεί σήμερα. Έχει πάρει και τον αέρα της Τσέλσι οπότε έχει ένα αβαντάζ. Σίγουρα αξίζει μια ματιά προς αυτή τη κατεύθυνση, αφού θεωρούμε πως είναι πιο κοντά στο τρόπαιο. Κατάκτηση Λίβερπουλ στο 1.66 στην Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr