Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ: Tσέλσι - Λίβερπουλ, σκοράρουν στον τελικό

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 - 10:23

Τσέλσι και Λίβερπουλ μπορούν να προσφέρουν γκολ στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ.

Λιγκ Καπ: Tσέλσι - Λίβερπουλ, σκοράρουν στον τελικό

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Τσέλσι - Λίβερπουλ.

17:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 584
Action 24-VAR

Τσέλσι-Λίβερπουλ με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Τσέλσι

Η Τσέλσι του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, προερχόμενη από το πολύ καλό 1-1 στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι για την Πρέμιερ Λιγκ, θέλει το τρόπαιο για να βγει Ευρώπη και να πάρει εκδίκηση από τη Λίβερπουλ για τις δύο ήττες στα πέναλτι (0-0 στα 120’), στους τελικούς Λιγκ Καπ και Κυπέλλου το 2022. Οι Λονδρέζοι, έχουν χάσει στους πέντε τελευταίους τελικούς στο Γουέμπλεϊ, καμία ομάδα δεν έχει χάσει έξι σερί εκεί.

Εκτός οι μπακ Μπαντιασίλ, Τζέιμς, Φοφανά, Κουκουρέγια και oι μέσοι Λάβια, Ουγκοτσούκβου, αμφίβολοι Σάντσεθ (βασικός γκολκίπερ), Τ. Σίλβα (μπακ), Τσουκβουεμέκα (μέσος).

Πιθανή ενδεκάδα: Πέτροβιτς - Γουστό, Ντισασί, Κόλγουιλ, Τσίλγουελ - Φερνάντες, Γκάλαχερ, Καϊσέδο - Πάλμερ, Τζάκσον, Στέρλινγκ.

Λίβερπουλ


Η ελλιπής Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ κέρδισε 4-1 με ανατροπή τη Λούτον πληρώνοντας έκτο σερί over 3.5 γκολ – γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Κάνει ρεκόρ εμφανίσεων σε τελικό (14) , θέλει δέκατο τρόπαιο. Σε καλή κατάσταση ο Χάκπο, με γκολ δύο σερί ματς, ο ΜακΆλιστερ γκολ ή ασίστ στα δύο τελευταία.

Εκτός ο τερμ. Άλισον (Κέλεχερ, ήρωας στα πέναλτι του τελικού 2022), ο μπακ Αλεξάντερ - Άρνολντ, ο στόπερ Μάτιπ, οι μέσοι Μπάιτσετιτς, Τιάγκο, Τζόουνς και ο επιθετικός Ζότα, αμφίβολος ο μέσος Σομποσλάι και οι επιθετικοί Σαλάχ (αρχισκόρερ) και Νούνιες.

Πιθανή ενδεκάδα: Κέλεχερ - Μπράντλι, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον - ΜακΆλιστερ, Έντο, Χράφενμπερχ - Σαλάχ, Νούνιες, Ντίας.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.82 3.55 2.35 2.3 1.57 1.54 2.37 1.45 2.55 1.58 1.27 1.42
Τσέλσι - Λίβερπουλ / Εκτίμηση

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ, θα κρίνει πολλά, όσον αφορά τη συμμετοχή των Σαλάχ και Νούνιες, αν παίξουν οι δύο τελευταίοι, οι «κόκκινοι» έχουν τον πρώτο λόγο. Οι προηγούμενοι τελικοί, το 2022, σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ, ανάμεσα σε δύο ομάδες, είχαν κριθεί στα πέναλτι, ίσως όμως εδώ αρκεί το 90λεπτο. Η Τσέλσι πάντως, έδειξε και στη Σίτι ότι μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνη επιθετικά. Έτσι, αντίθετα με τα προ διετίας 0-0 στο «Γουέμπλεϊ», φέτος περιμένουμε γκολ - γκολ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr