Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Πρόκριση στο ρελαντί για Σίτι!

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 - 00:59

Το κύπελλο αποτελεί ευκαιρία για πολλές ομάδες να κάνουν το βήμα παραπάνω και οι εκπλήξεις είναι κάτι παραπάνω από συνήθεια. 

Κύπελλο Αγγλίας: Πρόκριση στο ρελαντί για Σίτι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του κυπέλλου Αγγλίας.

Φάση των 16 στο κύπελλο Αγγλίας.

Νοκ άουτ αγώνες. Σε περίπτωση που δεν αναδειχθεί νικητής στα 90 λεπτά, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΛΕΣΤΕΡ

Η Μπόρνμουθ πάλεψε εντός με Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν απέφυγε ήττα με 1-0 και οι μοναδικές νίκες που έχει κάνει στο 2024, ήταν οι δύο στο Κύπελλο. Η ομάδα του Άντονι Ιραόλα, εντός έδρας έχει μόνο πέντε νίκες φέτος, σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά έχασε τελευταία φορά από τη Λέστερ στο γήπεδό της, το 2014. Θέλει πρόκριση στα προημιτελικά τρίτη φορά στην ιστορία της, η τελευταία το 2020-21. Eκτός οι μπακ Άαρονς, Φρέντερικς, Χιλ και ο μέσος Άνταμς, επιστρέφει από τιμωρία ο μεσοεπιθετικός Μπίλινγκ, αμφίβολος ο μπακ Κέλι.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Λέστερ, προηγήθηκε μέσα στην έδρα της Λιντς, στο ντέρμπι κορυφής της Τσάμπιονσιπ, αλλά έχασε 3-1 και πλέον η θέση της αμφισβητείται, με δύο συνεχόμενες ήττες. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, εκτός έδρας, έχει πετύχει το πρώτο γκολ και στα δέκα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Κύπελλο είναι αποδοτική επιθετικά, μένοντας χωρίς γκολ μόνο μία φορά στα τελευταία 22 ματς της διοργάνωσης. Εκτός Εντιντί (μέσος), αμφίβολος ο επιθετικός Βάρντι, ο οποίος έχει τέσσερα γκολ και μία ασίστ, στα τέσσερα τελευταία ματς που ξεκίνησε κόντρα στην Μπόρνμουθ .

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Mπόρνμουθ δείχνει να έχει αρκετά προβλήματα στη παρούσα φάση και δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι στο μυαλό της το κύπελλο. Η Λέστερ είναι δυναμική και επιθετική ομάδα και δεν αλλάζει φιλοσοφία εύκολα. Goal/goal (1.65).

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Η Μπλάκμπερν έμεινε στο 1-1 με Νόριτς εντός και έχει τρεις σερί ισοπαλίες Τσάμπιονσιπ. Η ομάδα του Τζον Γιούστας, πέρσι έφτασε προημιτελικά Κυπέλλου, αλλά δεν το έχει κάνει δύο σερί χρονιές από το 1929. Έχει κακή παράδοση στον θεσμό με Νιούκαστλ, από την οποία έχει πέντε σερί αποκλεισμούς και μόνο δύο προκρίσεις σε επτά ζευγαρώματα. Ο Σμόντιτς είναι αρχισκόρερ του φετινού Κυπέλλου, με 5 γκολ, ενώ έχει πετύχει 7 τέρματα στις τέσσερις τελευταίες συμμετοχές του. Εκτός οι μπακ Φλεκ, Mπαρνς, Κάρτερ, oι μέσοι Χέτζες, Ράνκιν – Κοστέλο και ο επιθετικός Λέοναρντ.

Η Νιούκαστλ, επέστρεψε στις ήττες μετά από τέσσερις αγώνες Πρέμιερ Λιγκ, 1-4 στην έδρα της Άρσεναλ. Η ομάδα του Έντι Χάου, πληρώνει γκολ – γκολ και over 3.5 πέντε σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στα τελευταία 12, τα μοναδικά στα οποία κράτησε ανέπαφη εστία, ήταν τα δύο του Κυπέλλου. Έχει οκτώ σερί προκρίσεις από τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Εκτός ο βασικός γκολκίπερ Πόουπ, ο μπακ Τάργκετ, οι μέσοι Άντερσον, Τονάλι, ο εξτρέμ Ζοέλιντον και ο Γουίλσον (2ος σκόρερ). Αμφίβολος ο δεύτερος τερματοφύλακας Ντούμπραβκα, σε επιφυλακή ο Κάριους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H διαφορά δυναμικότητας και κατηγορίας εδώ αναμένεται να παίξει ρόλο, με τη Νιουκάστλ να αναζητά τις διακρίσεις σε τέτοιες διοργανώσεις. 2 (1.50).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΟΥΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η Λούτον, πάλεψε στην έδρα της Λίβερπουλ και προηγήθηκε, αλλά λύγισε στο β’ και έχασε 4-1, για τρίτη σερί ήττα Πρέμιερ Λιγκ, επιστρέφοντας στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς, σκοράρει οκτώ σερί παιχνίδια, πληρώνοντας γκολ – γκολ σε επτά από αυτά. Δεν έχει προκριθεί σε προημιτελικά Κυπέλλου από το 1993-94. Τελευταία νίκη εντός έδρας επί της Μάντσεστερ Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις, ήταν το 1986. Εκτός οι μπακ Άντερσεν, Λόκγιερ και ο μέσος Νακάμπα και οι επιθετικοί Αντεμπάγιο, Μπράουν, αμφίβολος ο μπακ Χασιόκα και ο υπερπολύτιμος μπακ – χαφ, Ντάουτι.

Λούτον – Μάντσεστερ Σίτι 1:8.50 Χ:5.45 2:1.32

Η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα δυσκολεύτηκε με Μπόρνμουθ εκτός αλλά κέρδισε 1-0 και συνεχίζει το αήττητο σερί, με 17 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Κύπελλο θέλει να συνεχίσει την υπεράσπιση του περσινού τροπαίου, πριν παίξει με τη Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα. Εκτός έδρας έχει εννέα σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ο Φόντεν έχει σκοράρει στις τρεις τελευταίες. Έχει προκριθεί σε προημιτελικά σε έξι από τις επτά σεζόν με τον Γκουαρδιόλα, ενώ έχει κερδίσει και τα τελευταία οκτώ ματς Κυπέλλου, με συνολικό σκορ 25-1. Εκτός ο μπακ Γκβάρντιολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σίτι θα κοιτάξει να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα γίνεται και αυτό το ματς. Έχει μπροστά της πολύ πιο σημαντικά παιχνίδια και θα προτιμήσει να χαλάσει πολλές δυνάμεις εδώ. No goal (1.80).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr