Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ουγγαρίας: Ντιοσγκιόρι - Ζαλαεργκέζεγκι, αξίζει η κόντρα

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 - 02:22

Η κάτοχος του Κυπέλλου στην Ουγγαρία έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, ωστόσο η φόρμα της δείχνει πως μπορεί να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά, αν και τιμολογείται ως αουτσάιντερ.

Κύπελλο Ουγγαρίας: Ντιοσγκιόρι - Ζαλαεργκέζεγκι, αξίζει η κόντρα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ντιοσγκιόρι – Ζαλαεργκέζεγκι.

Νοκ-άουτ παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ουγγαρίας
18:30
Κωδ. ΟΠΑΠ: 757
Στο πρωτάθλημα: Ζαλαεργκέζεγκι – Ντιοσγκιόρι 1-3, Ντιοσγκιόρι – Ζαλαεργκέζεγκι 0-3

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ντιοσγκιόρι

Ο νέος προπονητής Ραντένκοβιτς έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο, το Σάββατο στο εντυπωσιακό 4-0 απέναντι στην Φέχερβαρ. Φυσικά ο στόχος του είναι η παραμονή στο πρωτάθλημα αλλά ο ίδιος δήλωσε αισιόδοξος : «Χρειαζόμαστε θάρρος, εξυπνάδα και πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί για να πάρουμε την πρόκριση». Στο γήπεδό της η Ντιοσγκιόρι μετράει οκτώ συνεχόμενα Over 2,5.

Στην αναμονή για Ακολάτσε
Ο νέος κεντρικός αμυντικός Μπάκο παραμένει εκτός μάχης λόγω τραυματισμού. Από την άμυνα λειπει και ο Μπάρντος (11 ματς/1 γκολ/1 ασίστ). Ερωτηματικό για τον αγώνα ο ακραίος επιθετικός Ακολάτσε (22 ματς/3 γκολ/2 ασίστ).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ζαλαεγκέρσεγκι

Η κάτοχος του τροπαίου έχει δύσκολη αποστολή απέναντι σε ομάδα που άλλαξε προπονητή και θα έχει περισσότερη ενέργεια. Σίγουρα είναι σε καλύτερη κατάσταση αγωνιστικά αλλά στο πρωτάθλημα είναι στην ίδια μοίρα βαθμολογικά ενώ στα δύο παιχνίδια τους φέτος ο φιλοξενούμενος, νίκησε εύκολα. Η ομάδα του Μάρτον είχε ματς εντός με την Κέτσκεμετ την οποία νίκησε άνετα 3-1. Εκτός έχει πέντε νίκες στα τελευταία επτά ματς (5/0/2).

Μέσα ο Ευαγγέλου
Εκτός αποστολής ήταν στο πρωτάθλημα με την Κέτσκεμετ ο Έλληνας στόπερ Ευαγγέλου (22 ματς/1 γκολ/1 ασίστ) λόγω τιμωρίας αλλά επιστρέφει. Κανένα πρόβλημα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Ντιοσγκιόρι - Ζαλαεγκέρσεγκι / Εκτίμηση

Η αλλαγή προπονητή και η πρόσφατη εικόνα της Ντιοσγκιόρι δεν αρκούν για να δικαιολογήσουν τον τίτλο του φαβορί που δίνουν οι εταιρίες στους γηπεδούχους. Η Ζαλαεργκέζεγκι έχει 4-1-0 απολογισμό στα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα και εκτός έδρας είναι αρκετά αποτελεσματική. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι η κάτοχος του τροπαίου και πως οι φετινές συναντήσεις των δύο ομάδων έχουν λήξει με νίκες των φιλοξενούμενων. Θα πάμε με το Χ2 και Goal/Goal σε απόδοση 2,30 στο Pamestoixima.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr