Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ισπανίας: Σοσιεδάδ - Μαγιόρκα με φόντο τον τελικό

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 - 09:46

Ανάλυση και προγνωστικό στοιχήματος για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Copa Del Rey με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο.

Κύπελλο Ισπανίας: Σοσιεδάδ - Μαγιόρκα με φόντο τον τελικό

Το Κύπελλο Ισπανίας έχει σήμερα Τρίτη (27/2) στο κουπόνι για στοίχημα το Σοσιεδάδ - Μαγιόρκα με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος να έχουν μεγάλο ενδιαδφέρον.

Το ματς Σοσιεδάδ - Μαγιόρκα θα ξεκινήσει στις 22:30 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1.

Στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπσλες 0-0. Σε περίπτωση ισοπαλίας και στο δεύτερο ματς θα διεξαχθεί παράταση και στη συνέχεια αν χρειαστούν και πέναλτι.

Στο πρωτάθλημα: Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα 1-0, Μαγιόρκα – Σοσιεδάδ 1-2.

Πάνε δέκα χρόνια που έχει να νικήσει η Μαγιόρκα στην έδρα της Σοσιεδάδ σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Σοσιεδάδ το πήγε στην άμυνα στο πρώτο ματς σκεφτόμενη και τα υπόλοιπα που ακολουθούσαν όπως αυτό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί. Τώρα βέβαια έχει μπροστά της την πρόκριση και θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, έχοντας μόλις τρεις ήττες στα 20 τελευταία για το κύπελλο μπροστά στο κοινό της. Η ομάδα του Ιμανόλ προέρχεται από την ήττα – σοκ με 3-1 εντός από την Βιγιαρεάλ για το πρωτάθλημα.Έκανε ροτέισον αναγκαστικά και το πλήρωσε ενώ έχει 1 νίκη και 1 ισοπαλία στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.Την επόμενη εβδομάδα έχει και την ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αγωνιστικά νέα
Τραυματίες οι Οντριοθόλα (μέσος), Μουνιόθ (αμυντικός), Μπέκερ (αμυντικός), Φερνάντεθ (επιθετικός), Μαργκελάνθ (επιθετικός).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ραμίρο - Γκαλάν, Λε Νορμάντ, Θουμπελδία, Τραορέ - Μερίνο, Θουμπιμέντι, Μπράις Μέντεθ - Ζακαριάν, Σαντίκ, Κούμπο.

Μαγιόρκα

Η Μαγιόρκα ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο παιχνίδι αλλά δεν σκόραρε και ο βαθμός δυσκολίας μεγάλωσε.Οι δύο τελευταίες προκρίσεις της ήταν απέναντι σε Τενερίφη και Χιρόνα.Πέρσι ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Σοσιεδάδ για την φάση των «16» και αποκλείστηκε. Έχει 8 νίκες στα 10 τελευταία εκτός για το κύπελλο με τα 9 από αυτά να ήταν και no goal. Η ομάδα του Χαβιέ Αγκίρε προέρχεται από το εκτός 1-1 με την Αλαβές για το πρωτάθλημα σκοράροντας στο 88’. Μόλις δύο νίκες έχει στα 10 τελευταία πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να μπλέξει σε περιπέτειες για την παραμονή της.Πάντως έχει πάρει τρεις νίκες σε τέσσερις εκτός έδρας ημιτελικούς κυπέλλου!

Αγωνιστικά νέα

Διαθέσιμοι οι αμυντικοί Φαν Ντερ Χέιντεν, Ράιλο. Παραμένει εκτός ο Μαφέο (αμυντικός).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Γκριφ - Νάστασιτς, Ράιλο, Βαλιέντ - Κόστα, Αντόνιο, Σάμου Κόστα, Τζιο Γκονζάλεθ - Ντάνι Ροντρίγκεθ - Μουρίκι, Λάριν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.54 3.65 6.75 1.48 2.52 1.14 5 2.52 1.45 1.08 1.25 2.37
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μαγιόρκα / Εκτίμηση

Δύσκολο παιχνίδι καθώς η Σοοιεδάδ ναι μεν παίζει εντός αλλά δεν είναι στα καλύτερα της. Βέβαια και η Μαγιόρκα ενδιαφέρεται περισσότερο για το πρωτάθλημα όπου έμπλεξε σε περιπέτειες. Από την άλλη οι νησιώτες έχουν αποδείξει πως κάνουν ζημιές στο κύπελλο. Μικρότερο ρίσκο έχει η επιλογή του Χ στο πρώτο ημίχρονο που δίνεται στο 2.00 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr