Ποδόσφαιρο

Kύπελλο Τουρκίας: Ανκαραγκουτσού - Φενέρμπαχτσε, φαβορί για τον τίτλο!

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 - 10:19

Η αυλαία για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας ανοίγει με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ανκαραγκουτσού και Φενέρμπαχτσέ, με την κάτοχο του τροπαίου να θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της αλλά και το αήττητο σερί που... τρέχει. 

Kύπελλο Τουρκίας: Ανκαραγκουτσού - Φενέρμπαχτσε, φαβορί για τον τίτλο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ανκαραγκουτσού - Φενέρμπαχτσε για το Κύπελλο Τουρκίας.

Κωδ ΟΠΑΠ 767

Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ, ενώ εάν οι ομάδες είναι ισόπαλες στο τέλος της κανονικής διάρκειας τότε ακολουθεί παράταση και πέναλτι εάν χρειαστεί..

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ανκαραγκούτσου

Η ομάδα του Εμρέ Μπελόζογλου δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Την περασμένο Σάββατο ηττήθηκε 3-2 από την Καϊσέρισπορ. Φέτος στο πρωτάθλημα ηττήθηκε και στα δύο ματς που έδωσε με την Φενέρμπαχτσε.

Αυτή ήταν η 3η διαδοχική ήττα για την Ανκαραγκουτσού, η οποία παλεύει για την παραμονή της και το Κύπελλο είναι πολυτέλεια στην παρούσα φάση. Ο Χατζηγιοβάννης αγωνίστηκε βασικός στο μας με την Καϊσέρισπορ, εκτός αποστολής ο Κίτσιου, ο οποίος όμως αναμένεται να επιστρέψει στο ματς με την Φενέρ.

Φενερμπαχτσέ

Η Φενέρμπαχτσε είναι η κάτοχος του Κυπέλλου Τουρκίας και θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Η ομάδα του Ισμάηλ Καρτάλ το περασμένο Σάββατο νίκησε 2-1 την Κασίμπασα και βρέθηκε εκ νέου στο ρετιρέ της βαθμολογίας, όμως προσπέρασε ξανά η Γαλατά που ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή και βρίσκεται στο +2.

Η Φενέρμπαχτσε παραμένει αήττητη στα τελευταία 17 ματς με 14 νίκες και 3 ισοπαλίες σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Εκτός μάχης οι επιθετικοί Κινγκ και Καχβετσί. Η απουσία του τελευταίου είναι εξόχως σημαντική αφού έχει φέτος 13 γκολ και 10 ασίστ σε 36 ματς!

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.25 4.25 1.5 2.2 1.6 1.45 2.52 1.68 2 2.35 1.17 1.11
Ανκαραγκούτσου - Φενερμπαχτσέ / Εκτίμηση

Η Φενέρμπαχτσέ αγωνίζεται κόντρα στην Ανκαραγκουτσού, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Οι περσινοί κάτοχοι του τροπαίου θέλουν ναι μεν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους αλλά και να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους για 17 ματς. Από την άλλη, για τους γηπεδούχους αυτή τη στιγμή προέχουν οι καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, που θα τους βοηθήσουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Θα πάμε με το 2 & over 1,5 σε απόδοση 1.77 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr