Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Φινλανδίας: Λάχτι - Ελσίνκι, ευκαιρία για πρόκριση!

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 - 10:50

Πρώτη φάση για το Λιγκ Καπ Φινλανδίας, με τις 12 ομάδες του πρωταθλήματος να χωρίζονται σε δύο γκρουπ. Περίεργο παιχνίδι, με την Ελσίνκι να... κατεβάζει τη δεύτερη ομάδα καθώς η πρώτη είναι στην Αττάλεια για προετοιμασία.

Λιγκ Καπ Φινλανδίας: Λάχτι - Ελσίνκι, ευκαιρία για πρόκριση!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα για την αναμέτρηση Λάχτι - Ελσίνκι για το Λιγκ Καπ Φινλανδίας.

Κωδ ΟΠΑΠ 750

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Λάχτι

Η Λάχτι βρίσκεται στη 2η θέση και διεκδικεί την πρόκριση της στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Το παιχνίδι με την Ελσίνκι είναι το τελευταίο της στη φάση των ομίλων και με τη διαφορά της απο την τωρινή της αντίπαλο, αλλά και την Γκνιστάν να είναι στον ένα βαθμό, θα εξασφαλίσει σίγουρα την πρόκριση, ανεβαίνοντας μάλιστα στην 1η θέση, καθώς η πρωτοπόρος Ιντερ Τούρκου απέχει δύο βαθμούς, αλλά έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Ελσίνκι

Η Ελσίνκι βρίσκεται στην 4η θέση, αλλά έχει να δώσει δύο ακόμη ματς στον όμιλο, σε αντίθεση με τη Λάχτι που έχει ένα. Επομένως, η ήττα δεν θα είναι καταστροφική και θα εξακολουθεί να έχει ελπίδες για την πρόκριση. Με ισοπαλία, οι πιθανότητες θα είναι ακόμη περισσότερες, ενώ με νίκη θα ισοβαθμήσει στην κορυφή με την Ιντερ Τούρκου και θα έχει κάνει έτσι το μεγάλο άλμα για την πρόκριση.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Λάχτι - Ελσίνκι / Εκτίμηση

Οι αποδόσεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι μπερδεύουν καθώς το 6.30 της Ελσίνκι προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρώτη ομάδα βρίσκεται στην τουρκία για προετοιμασία, έτσι η Λάχτι έχει μεγάλη ευκαιρία να πάρει το τρίποντο και να ανέβει στην πρώτη θέση και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θα πάμε με το 1 & οver 2,5 σε απόδοση 1.77 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr