Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ολλανδίας: Καμπούρ - Ναϊμέγκεν, πρόκριση στα γκολ!

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 - 11:03

Μια κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες και οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Κύπελλο Ολλανδίας: Καμπούρ - Ναϊμέγκεν, πρόκριση στα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Καμπούρ – Ναϊμέγκεν στο Κύπελλο Ολλανδίας.

“Μονός” ημιτελικός Κυπέλλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό, τον νικητή του Φέγενορντ – Γκρόνινγκεν.
21:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 773

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Καμπούρ

H Καμπούρ εκμεταλλεύτηκε τις “βολικές” κληρώσεις, στον ημιτελικό επικράτησε της προβληματικής φέτος, Φιτέσε και εξασφάλισε έτσι μια θέση στα ημιτελικά του κυπέλλου για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Η ομάδα του Χενκ ντε Γιονχ έχει πάντως… ξεμυαλιαστεί με το κύπελλο και στο πρωτάθλημα μετρά μόλις μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας χάσει έδαφος από τους πρωτοπόρους. Την Παρασκευή γνώρισε την ήττα από την Εμεν (0-2).

Tα… γνωστά
Χωρίς νέα προβλήματα, δεν υπολογίζεται όπως και στα τελευταία ματς ο βασικός στον πρώτο γύρο, μπακ, Κασχίλι. Ο τεχνικος ντε Γιονχ έδωσε… ανάσες σε τρεις βασικούς στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος.

Ναϊμέγκεν

Τα χαμόγελα περισσεύουν στη Ναϊμέγκεν που εντυπωσιάζει και με το παραπάνω εσχάτως. Η ομάδα του Ερτικ Μέιερ είχε εύκολες κληρώσεις, αντιμετώπισε μόλις μια ομάδα Α’ Κατηγορίας και εξασφάλισε έτσι την πρόκριση στα ημιτελικά για 7η φορά (τέσσερις χαμένοι τελικοί στην ιστορία της). Σταθερά ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα, την Παρασκευή επικράτησε της Σπάρτα (2-0), μετρά μόλις μια ήττα στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές και έχει παγιωθεί στην πρώτη επτάδα.

Πλήγμα με Προύπερ
Ο βασικός στόπερ Νάουτινκ ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά αποχώρησε χωλαίνοντας απο το τελευταίο ματς και έμεινε εκτός ο βασικότατος μέσος Προύπερ. Μακροχρόνια απουσιάζει ο φορ Ντοστ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.85 3.85 1.74 2.35 1.52 1.54 2.3 1.51 2.32 1.94 1.2 1.2
Καμπούρ - Ναϊμέγκεν / Εκτίμηση

Η Ναϊμέγκεν παρουσιάζεται σταθερά ανταγωνιστική φέτος και δεν θα σπαταλήσει την ευκαιρία για πρόκριση στον τελικό κόντρα σε ομάδα Β' Κατηγορίας. Σε συνδυασμό με τους αριθμούς και των δύο ομάδων, περιμένουμε το σκορ να ξεφύγει και το διπλό με συνδυαστικό over προσφέρεται στο 2.35 στο Pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr