Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ Σκωτίας: Ντέρμπι ουραγών!

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 - 11:03

Αυλαία για την 26η αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας με πέντε αναμετρήσεις που τραβούν τα βλέμματα στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.

Τσάμπιονσιπ Σκωτίας: Ντέρμπι ουραγών!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας.

ΕΙΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Η Εϊρ βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Ρέιθ Ρόβερς, ισοφάρισε, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε 2ο γκολ και έχασε 1-2. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Ερντριόνιανς (3-2) και επέστρεψε άμεσα στις ήττες, χάνοντας για 3η φορά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Μπορεί να βρίσκεται ακριβώς πίσω από τη ζώνη των πλέι οφ, αλλά απέχει επτά βαθμούς. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Πάρτικ Θιστλ προηγήθηκε κόντρα στην Ντανφέρμλιν, μέχρι το ημίχρονο όμως είχε ισοφαριστεί, στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε άλλα δύο γκολ και έχασε έτσι με 1-3. Επέστρεψε στις ήττες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 με την Ινβερνές. Παράλληλα, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 4ο διαδοχικό ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ έχει μία επιτυχία σε έξι αγώνες. Είναι, ωστόσο, σταθερά στις θέσεις των πλέι οφ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα κόντρα στη Ρέιθ Ρόβερς και στην εν λόγω αναμέτρηση θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θέλουν να βρουν μια νίκη ψυχολογίας και είναι μια ομάδα που σκοράρει σταθερά, Θα πάμε με το G/G σε απόδοση 1.56 καθώς και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν την αναμέτρηση.

ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Η Ινβερνές βρέθηκε πίσω στο σκορ από την ουραγό Αρμπροουθ και τελικά έσωσε το βαθμό (1-1), με γκολ στο 94'! Εφερε 2η διαδοχική ισοπαλία και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Παράλληλα, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 4ο ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μετά από δύο επιτυχίες. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση και είναι σε πίεση. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal.

Η Ντανφέρμλιν βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Πάρτικ Θιστλ, μέχρι το ημίχρονο όμως ισοφάρισε και με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος έφτασε στην επικράτηση με 3-1. Επέστρεψε στις νίκες μετά από εννέα παιχνίδια και βελτιώθηκε το κλίμα. Είναι στο 2ο μισό της βαθμολογίας και θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας έχει μία ήττα σε επτά ματς. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ματς τελικός για τις δύο ομάδες καθώς όποια πάρει το... εξάποντο θα ρίξει την άλλη στην επικίνδυνη ζώνη. Με δύο βαθμούς να τις χωρίζουν, αμφότερες θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη που θα είναι... ανάσα στην προσπάθειά τους να παραμείνουν εκτός κινδύνου. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.78.

ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ - ΑΡΜΠΡΟΑΘ

Η Κουίνς Παρκ προηγήθηκε κόντρα στην ουραγό Νταντί Γιουνάιτεντ, μέχρι το ημίχρονο όμως είχε βρεθεί πίσω στο σκορ, στο 2ο ημίχρονο δέχθηκε και 3ο γκολ και έχασε 1-3. Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 2ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο επιτυχίες. Παράλληλα, έλαβε τέλος το αήττητο σερί των τριών αγώνων. Βρίσκεται ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και είναι σε πίεση. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει No Goal.

Η Αρμπροουθ προηγήθηκε κόντρα στην Ινβερνές, έφτασε μία ανάσα από τη νίκη, αλλά τελικά περιορίστηκε στο ισόπαλο 1-1, με γκολ που δέθχηκε στο 94'! Εφερε 2η διαδοχική ισοπαλία και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Παράλληλα, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 9ο ματς, ενώ σε 18 αγώνες έχει σημειώσει μόνο μία επιτυχία. Είναι στην τελευταία θέση και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι ουραγών. Ένα σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες και την προσπάθεια που κάνουν να κρατηθούν στην κατηγορία. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια οπότε το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί must win. Θα ανοιχτούν οι δύο ομάδες και θα παλέψουν για το τρίποντο. Θα πάμε με το over 2,5 σε απόδοση 1.79.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΕΡΝΤΡΙΕΟΝΙΑΝΣ

Η Νταντί Γιουνάιτεντ βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Κουίνς Παρκ, μέχρι το ημίχρονο όμως είχε κάνει την ανατροπή, στο 2ο μέρος πέτυχε και 3ο γκολ και έφτασε στην επικράτηση με 3-1. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Ρέιθ Ρόβερς (1-2), η οποία είναι και η μοναδική σε πέντε ματς. Βρίσκεται στην κορυφή, με διαφορά μόλις ενός βαθμού από τη 2η Ρέιθ Ρόβερς.

Η Ερντριόνιανς έχασε από τη Μόρτον πιο εύκολα από ότι δείχνει το 1-2. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 0-2 και μείωσε στο 88'. Υπέστη 3η διαδοχική ήττα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ενώ είχε προηγηθεί αήττητο επτά αγώνων. Επίσης, σε πέντε παιχνίδια έχει μόνο μία νίκη. Βρίσκεται στο 2ο μισό της βαθμολογίας και θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η Ναντί Γιουνάιτεντ η οποία φαίνεται να αποτελεί το φαβορί στην εν λόγω αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι δεν φαίνονται ικανοί να προκαλέσουν πρόβλημα στην πρωτοπόρο και έτσι θα ποντάρουμε στον 1 σε απόδοση 1.62.

ΡΕΙΘ ΡΟΒΕΡΣ - ΜΟΡΤΟΝ

Η Ρέιθ Ρόβερς προηγήθηκε κόντρα στην Εϊρ, ισοφαρίστηκε, αλλά στη συνέχεια πέτυχε 3ο γκολ και επικράτησε με 2-1. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί πέντε ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει πως βρίσκεται σε άνοδο. Βρίσκεται στην 2η θέση, έχοντας διαφορά μόλις ενός βαθμού από την πρωτοπόρο Νταντί Γιουνάιτεντ. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal. Εκτός ο αμυντικός Ασκροφτ (1/0).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μόρτον επικράτησε της Ερντριόνιανς πιο εύκολα από ότι δείχνει το 2-1. Προηγήθηκε νωρίς με 2-0 και δέχθηκε το γκολ στο 88'. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Κουίνς Παρκ, σημειώνοντας 5η νίκη σε έξι αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 15 παιχνίδια και ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερις ήττες (η μία στα πέναλτι). Βρίσκεται στην 4η θέση και διεκδικεί με αξιώσεις το πλασάρισμα της στα πλέι οφ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη νίκη κόντρα στην Εϊρ και χτίζουν μίνι σερί νικων. Αυτό θέλουν να συνεχίσουν και κόντρα στη Μόρτον και φαίνεται να έχουν το προβάδισμα. Παρόλα αυτά ανοικτό αναμένεται να είναι το παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν. Θα πάμε με το over 2,5 σε απόδοση 1.85.

Βαθμολογία -

27/02/2024Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Νταντί Γιουνάιτεντ Νταντί Γιουνάιτεντ 51 24 15 6 3 49 14 35
2 Ρέιθ Ρόβερς Ρέιθ Ρόβερς 50 24 15 5 4 44 33 11
3 Πάρτικ Θιστλ Πάρτικ Θιστλ 38 24 10 8 6 47 40 7
4 Μόρτον Μόρτον 36 24 10 6 8 34 28 6
5 Έιρ Έιρ 29 25 8 5 12 34 45 -11
6 Ντανφέρμλιν Αθλ. Ντανφέρμλιν Αθλ. 28 24 7 7 10 28 34 -6
7 Ερντριόνιανς Ερντριόνιανς 28 23 8 4 11 23 29 -6
8 Κουίνς Παρκ Κουίνς Παρκ 27 25 7 6 12 32 44 -12
9 Ινβερνές Ινβερνές 26 25 6 8 11 30 32 -2
10 Αρμπρόουθ Αρμπρόουθ 20 24 5 5 14 25 47 -22
Promotion
Promotion Play-off
Relegation Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr