Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Με κούραση και απουσίες!

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 - 00:14

Συνεχίζεται η δράση στο κύπελλο Αγγλίας, με ακόμη περισσότερες ομάδες από τα μεγάλα σαλόνια, να ρίχνονται στη μάχη. 

Κύπελλο Αγγλίας: Με κούραση και απουσίες!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του κυπέλλου Αγγλίας.

Φάση των 16 στο κύπελλο Αγγλίας.
Νοκ άουτ αγώνες. Σε περίπτωση που δεν αναδειχθεί νικητής στα 90 λεπτά, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι.

ΤΣΕΛΣΙ - ΛΙΝΤΣ

Η Τσέλσι του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, είχε μεγάλες ευκαιρίες, απέναντι σε έναν ελλιπή αντίπαλο, αλλά τελικά έχασε 1-0 στον τελικό Λιγκ Καπ στην παράταση από τη Λίβερπουλ και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αγνοεί ακόμα τίτλο στην Αγγλία. Οι Λονδρέζοι όμως προκρίνονται σε 13 από τις 15 τελευταίες φορές που βρέθηκαν στους «16», ενώ δεν έχουν χάσει ποτέ στον θεσμό από τη Λιντς. Ο Έντσο Φερνάντες, έχει σκοράρει και στα δύο προηγούμενα φετινά ματς Κυπέλλου. Εκτός οι μπακ Μπαντιασίλ, Τζέιμς, Φοφανά, Κουκουρέγια και oι μέσοι Λάβια, Τσουκβουεμέκα, Ουγκοτσούκβου, αμφίβολος ο Τ. Σίλβα (μπακ).

Total Football προσφορά στο Κύπελλο Αγγλίας*

Η Λιντς κέρδισε με τεράστια ανατροπή, 3-1 εντός τη Λέστερ στο ντέρμπι κορυφής της Τσάμπιονσιπ και συνεχίζει να κυνηγά απ’ ευθείας άνοδο. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, έχει έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και είναι αήττητη σε 12 συνεχόμενα ματς, με μόνο μία ισοπαλία αυτό το διάστημα. Ωστόσο η προϊστορία είναι εναντίον της, καθώς δεν έχει φτάσει σε προημιτελικά από το 2002-03, ενώ μετρά έξι σερί ήττες στην έδρα της Τσέλσι, με τελευταία νίκη εκεί το 1999. Λείπουν Ντάρλοου (αναπλ. τερμ.), Στράουκ, Ντάλας (μπακ), αμφίβολος ο μπακ Μπάιραμ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Τσέλσι προέρχεται από τον χαμένο τελικό πριν λίγες ημέρες, οπότε θα ψάξει την αντίδραση άμεσα. Για τον Ποκετίνο στενεύουν τα περιθώρια και κάτι πρέπει να δείξει. Η Λιντς παίζει επιθετικά και στο κύπελλο θα είναι ακόμα πιο απελευθερωμένη. Over 2.5 (1.60).

ΓΟΥΛΒΣ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ

Η Γουλβς, κέρδισε με 1-0 εντός έδρας τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και έχει δύο σερί νίκες Πρέμιερ Λιγκ αλλά και τρεις σε τέσσερις αγωνιστικές, ανεβαίνοντας στην όγδοη θέση. Η ομάδα του Γκάρι Ο’ Νιλ, έτσι δεν έχει μεγάλα άγχη όσον αφορά το μέλλον της στην κατηγορία, οπότε μπορεί να διεκδικήσει διάκριση στο Κύπελλο, έχοντας πάρει τελευταία πρόκριση σε προημιτελικά το 2018-19. Παίζει μόλις για δεύτερη φορά Κύπελλο με Μπράιτον, προηγούμενη μία νίκη με 3-2, το 1978-79. Εκτός είναι ο δεύτερος σκόρερ, επιθετικός Κούνια, που είχε σκοράρει στα προηγούμενα δύο ματς Κυπέλλου.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μπράιτον, αν και με δέκα, έσωσε στο τέλος τον πόντο κόντρα στην Έβερτον και έχει μία ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς Πρέμιερ Λιγκ, παραμένοντας πάντως ασταθής. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, είναι…πρωταθλήτρια στις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα με εννέα, αλλά εκτός έδρας έχει μόνο δύο Χ σε 12 παιχνίδια. Θέλει να φτάσει στα προημιτελικά για δεύτερη σερί φορά και τέταρτη την τελευταία εξαετία. Εκτός οι μέσοι Χίνσελγουντ, Μίλνερ, Μαρτς και ο επιθετικός Ζοάο Πέδρο (αρχισκόρερ, χατ-τρικ στον προηγούμενο γύρο Κυπέλλου), αμφίβολος ο πολύτιμος εξτρέμ Μιτόμα, τιμωρημένος ο μέσος Γκίλμορ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες προέρχονται από τα μεγάλα σαλόνια και έχουν περισσότερα θέματα να λύσουν εκεί, από μια πρόκριση σήμερα. Θα παίξουν ελεύθερα και ότι θέλει ας έρθει. Over 2.5 (1.65).

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Νότιγχαμ, προσπάθησε στην έδρα της Βίλα, αλλά επέστρεψε στις ήττες με 4-2 για την Πρέμιερ Λιγκ και παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, έχει καλή παράδοση με τη Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο, έχοντας περάσει σε τέσσερις από τις πέντε τελευταίες φορές που συναντήθηκαν, όμως έχασε πέρσι σε διπλά παιχνίδια από αυτή στο Λιγκ Καπ. Τρία από τα τέσσερα φετινά της παιχνίδια στο Κύπελλο, έληξαν ισόπαλα στην κανονική τους διάρκεια και χρειάστηκαν επαναληπτικό. Εκτός οι μπακ Βαρέλα, Μπολί, Έινα, ο μέσος Σανγκαρέ και ο αρχισκόρερ Γουντ.

Νότιγχαμ Φόρεστ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πάνω που είχε έδειχνε ότι είχε βρει τον δρόμο της, υπέστη νέα ήττα – έκπληξη με 2-1 εντός από τη Φούλαμ, πληρώνοντας έβδομο συνεχόμενο over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ, έχει χάσει ήδη μία φορά φέτος στο Σίτι Γκράουντ, αλλά έχει κερδίσει τα πέντε τελευταία ταξίδια της. Απόντος Χόιλουντ, ο Φερνάντες θέλει να συνεχίσει σερί στο Κύπελλο, έχοντας 5 γκολ στις ισάριθμες τελευταίες του εμφανίσεις. Εκτός Μαλάσια, Μαρτίνες, Ουάν – Μπισάκα, Σο (μπακ), Μάουντ (μέσος), Μαρσιάλ (επιθετικός), Χόιλουντ (αρχισκόρερ), αμφίβολος ο μέσος Κασεμίρο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μάντσεστερ έχασε από τη Φούλαμ στο πιο πρόσφατο και ήταν ένα άμεσο πισωγύρισμα, από τα πολλά που έχει κάνει μέσα στη σεζόν. Αν θέλει να σώσει τη χρονιά κάπως, πρέπει να κυνηγήσει ένα κύπελλο. Φυσικά δεν την εμπιστευόμαστε, αλλά αξίζει μια ευκαιρία. Πρόκριση Γιουνάιτεντ (1.70).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Η ελλιπής Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, με παιδάκια των Ακαδημιών σε ενδεκάδα και πάγκο, κέρδισε στο 118’ 1-0 την Τσέλσι με Φαν Ντάικ και πήρε το Λιγκ Καπ. Η έδρα της είναι φρούριο, καθώς δεν έχει χάσει εκεί στα τελευταία 28 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Εκτός ο τερμ. Άλισον (Κέλεχερ, σούπερ στον τελικό με Τσέλσι), ο μπακ Αλεξάντερ - Άρνολντ, ο στόπερ Μάτιπ, οι μέσοι Χράφενμπερχ, Μπάιτσετιτς, Τιάγκο, Τζόουνς και ο επιθετικός Ζότα, αμφίβολος ο μέσος Σομποσλάι και οι επιθετικοί Σαλάχ (αρχισκόρερ) και Νούνιες.

Total Football προσφορά στο Κύπελλο Αγγλίας*

Η Σαουθάμπτον, έχασε 2-1 από τη Μίλγουολ και έχει δύο σερί ήττες με το ίδιο σκορ στην Τσάμπιονσιπ. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, έχει καταφέρει να σκοράρει και στα 30 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά έχει κακή προϊστορία με τη Λίβερπουλ, από την οποία έχει έξι σερί ήττες εκτός έδρας, με τελευταία νίκη το 2017. Ο Τσε Άνταμς, έχει 2 γκολ και 2 ασίστ στα τρία τελευταία παιχνίδια του στο Κύπελλο. Εκτός ο μπακ Λαριός και ο μέσος Στιούαρτ. Aμφίβολος ο μέσος Ντάουνς και ο εξτρέμ Φρέιζερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λίβερπουλ προέρχεται από κουραστικό και επίπονο τελικό. Ο κατάλογος των απουσιών όλο και μεγαλώνει και οι λύσεις λιγοστεύουν. Ύπουλο ματς που κρύβει παγίδες. Οι άγιοι είναι ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Goal/goal & over 2.5 (1.72).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr