Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Κροατίας: Ισχυρά φαβορί για την πρόκριση

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 - 09:24

Συμπληρώνεται το παζλ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Κροατίας, με τις Ριέκα και Ντινάμο Ζάγκρεμπ να τιμολογούνται ως απόλυτα φαβορί, καθώς αναμένεται να πάρουν εύκολα το εισιτήριο της πρόκρισης.

Κύπελλο Κροατίας: Ισχυρά φαβορί για την πρόκριση

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Κροατίας.

Νοκ-άουτ προημιτελικοί. Αν στα 90 λεπτά ένα παιχνίδι λήξει ισόπαλο, τότε ακολουθεί ημίωρη παράταση και πέναλτι μετά αν χρειαστούν.

ΡΟΥΝΤΕΣ – ΡΙΕΚΑ

Στην ήττα με 2-1 απέναντι στην Ίστρα έκανε κάτι που δεν είχε κάνει στα τελευταία δέκα επίσημα ματς. Σκόραρε. Βέβαια αν και προηγήθηκε και έπαιζε με παίκτη παραπάνω ένα ημίχρονο, έχασε. Για αυτό είναι και στην τελευταία θέση στο πρωτάθλημα και σίγουρα αουτσάιντερ απέναντι στην εντυπωσιακή Ριέκα. Τελευταία φορά νίκησε στο προηγούμενο ματς κυπέλλου, τέλη Οκτωβρίου. Χωρίς νίκη στα τελευταία έντεκα ματς (0/1/10). Ο κόουτς Μλάντινα μοιάζει ικανοποιημένος με τα τελευταία ματς: «Πρέπει να προσέξουμε τα νεαρά παιδιά, αν επιμείνουμε σε αυτό που κάνουμε θα έρθουν αποτελέσματα». Κανένα σημαντικό πρόβλημα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Πηγαίνει στο παιχνίδι αυτό έχοντας ξοδέψει αρκετές δυνάμεις στο ντέρμπι πρωταθλήματος, εκτός έδρας, με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ από την οποία έχασε 1-0. Με διαφορά η πιο παραγωγική ομάδα επιθετικά στην Κροατία. Σε τρία ματς φέτος με την Ρούντες έχει σκοράρει εννέα φορές. Αήττητη έντεκα ματς μακριά από το γήπεδό της (8/3/0). O κόουτς Σόπιτς επιβεβαίωσε ότι ο πρώτος σκόρερ και βασικός επιθετικός μέσος Νίκο Γιάνκοβιτς (29 ματς/10 γκολ/7 ασίστ) θα χάσει και αυτό το ματς. Τραυματίας είναι και ο έμπειρος αριστερός μπακ Τσάμπραγια (5 ματς/1 ασίστ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι διαφορές των δύο ομάδων είναι τεράστιες. Η Ρούντες έχει πάρει με το ζόρι τέσσερις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και δείχνει πως δεν κάνει γι’ αυτό το επίπεδο, ενώ η Ριέκα πάει για το πρωτάθλημα. Αγριεμένοι οι φιλοξενούμενοι μετά την ήττα στο πρόσφατο ντέρμπι. Θα πάμε με το 2 και Over 2,5 (1,85).

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΓΚΟΡΙΤΣΑ

Στο πρωτάθλημα είχε μάχη με την Ριέκα εντός για να επιστρέψει στην διεκδίκηση του τίτλου και νίκησε 1-0. Σίγουρα έχει βρει ηρεμία η ομάδα του Γιακίροβιτς και έχει κερδίσει τον κόσμο μετά την Ευρωπαϊκή πρόκριση απέναντι στην Μπέτις. Δεν είναι θεαματική αλλά αμύνεται εξαιρετικά. Αρχές Φλεβάρη στο ίδιο γήπεδο νίκησε πρώτη φορά φέτος την Γκόριτσα (2-0). Έτοιμος ο βασικός στόπερ Σούταλο που επιστρέφει. Σημαντικές απώλειες ο μπακ Μοχαράμι (26 ματς/2 ασίστ), ο μέσος Μπούλατ (28 ματς/5 γκολ/2 ασίστ) και ο επιθετικός Εμρέλι (22 ματς/5 γκολ/5 ασίστ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Θα πρέπει να κάνει υπέρβαση σε αυτό το ματς η ομάδα του Γέλιτσιτς για να προκριθεί. Κυρίως πρέπει να λειτουργήσει καλύτερα στην επίθεση. Ντεφορμέ την δεδομένη στιγμή πηγαίνοντας στο ματς που αντιπροσωπεύει την τελευταία ελπίδα της για Ευρωπαϊκή έξοδο φέτος. Έρχεται από ματς πρωταθλήματος με την Σλάβεν εντός έδρας την οποία νίκσε για την πρώτη νίκη μετά από οκτώ ματς (0/1/7). Δεν σκοράρει τρία ματς και της λείπουν και οι τρεις πρώτοι σκόρερ Μαϊστόροβιτς (10 ματς/2 γκολ), Βουίνοβιτς (22 ματς/4 γκολ/1 ασίστ) και Ντόκιτ (15 ματς/2 γκολ/1 ασίστ) λόγω τραυματισμών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χωρίς νίκη σε επίσημο παιχνίδι σ’ αυτό το γήπεδο η Γκόριτσα, η οποία επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα μετά από αρκετό καιρό. Η Ντινάμο βρίσκεται σε πολύ καλή φάση, με σημαντικές επιτυχίες τόσο στην Ευρώπη, όσο και εντός των συνόρων. Επιλέγουμε τον άσο με χάντικαπ -1 (1,93).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr