Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ουγγαρίας: Ντέμπρετσεν - Φερεντσβάρος, δεν σπάει το διπλό

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 - 09:44

Δύσκολη έξοδο έχει η Φερεντσβάρος, ωστόσο αναμένεται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ουγγαρίας.

Κύπελλο Ουγγαρίας: Ντέμπρετσεν - Φερεντσβάρος, δεν σπάει το διπλό

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ντέμπρετσεν – Φερεντσβάρος.

Νοκ-άουτ παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ουγγαρίας
20:00
Κωδ. ΟΠΑΠ: 883
Στο πρωτάθλημα: Φερεντσβάρος – Ντέμπρετσεν 2-2, Ντέμπρετσεν – Φερεντσβάρος 1-2

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ντέμπρετσεν

Η Ντέμπρετσεν επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα με το 1-0 απέναντι στην Πούσκας. Παράλληλα η ομάδα του Μπλαγκόγεβιτς επέστρεψε στην μάχη για την τετράδα και έφτιαξε την ψυχολογία πριν παίξει δύσκολο ματς κυπέλλου. Στις αρχές Φλεβέρη έχασε από την Φερεντσβάρος εντός με 2-1 που είναι και η μοναδική ήττα της στα τελευταία πέντε παιχνίδια εντός (3/1/1).

Έξι μήνες έξω ο Κουσνίρ

Χειρουργήθηκε και μένει εκτός για έξι μήνες με ρήξη χιαστού ο βασικός δεξιός μπακ Κουσνίρ (24 ματς/3 γκολ). Εκτός ο μέσος Μπόντι (18 ματς/1 γκολ/1 ασίστ) και ο ακραίος επιθετικός Ολιβέιρα (15 ματς/1 ασίστ).

Φερεντσβάρος

Μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη μπήκε στο γήπεδο για να παίξει ως φαβορί με την Ουίπεστ εκτός έδρας και την διέλυσε 5-0. Παίζει ξανά εκτός η ομάδα του Στάνκοβιτς ο οποίος θέλει επειγόντως καλά αποτελέσματα και νίκες έχοντας την πιο ακριβή ομάδα στην Ουγγαρία. Η εικόνα της δεν είναι εντυπωσιακή. Στις εγχώριες διοργανώσεις έχει πέντε Goal/Goal στα τελευταία έξι ματς εκτός έδρας.

Δύσκολο για Τραορέ

Δύσκολο να παίξει στο ματς ο μπακ-χαφ Τραορέ (18 ματς/11 γκολ/5 ασίστ) με πρόβλημα τραυματισμού ενώ λογικά εκτός παραμένει και ο αριστερός μπακ Πάσκα (10 ματς).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.8 3.6 1.75 1.98 1.67 1.37 2.7 1.64 2.02 1.85 1.2 1.18
Ντέμπρετσεν - Φερεντσβάρος / Εκτίμηση

Η Φερεντσβάρος έχει αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό και ρίχνει όλο το βάρος στις δύο εγχώριες διοργανώσεις. Προέρχεται από μία εντυπωσιακή και νίκη και πηγαίνει σε μία έδρα, από την οποία έφυγε νικήτρια πριν από 15 μέρες. Η Ντέμπρετσεν είναι ούτως ή άλλως υπολογίσιμη αντίπαλος, πόσω μάλλον στο γήπεδό της. Θα κρατήσουμε το διπλό στο 1,72 από το Pamestoixima.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr