Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βελγίου: Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Κλαμπ Μπριζ, ντέρμπι με γκολ!

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 - 11:02

Οι δύο ομάδες άφησαν “ανοιχτούς” λογαριασμούς μετά το πρώτο ματς και περιμένουμε να λύσουν τις διαφορές τους εκ νέου σε “υψηλό” σκορ.

Κύπελλο Βελγίου: Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Κλαμπ Μπριζ, ντέρμπι με γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ουνιόν Σεν Ζιλουά – Κλαμπ Μπριζ για το Κύπελλο Βελγίου.

Επαναληπτικός ημιτελικός. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Ουνιόν με ένα γκολ ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
21:30, Κωδ. ΟΠΑΠ: 888
Novasports 2 HD

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ

Η Ουνιόν τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ματς, αλλά το γκολ του Μασίντα την έβαλε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης. Τα χαμόγελα περισσεύουν στην πρωτεύουσα καθώς η ομάδα του Αλεξάντερ Μπλεσίν εντυπωσιάζει φέτος εντός και εκτός συνόρων . Στο πρωτάθλημα προελαύνει στην κορυφή προερχόμενη απο νίκη επί της Σταντάρ, ενβώ συνεχίζει και στους “16” του Κόνφερενς Λιγκ (με Φενέρμπαχτστε. 7/3).

Με Αμανί
Έχασε το ευρωπαϊκό ματς αλλά επιστρέφει ο βασικός μέσος Αμανί, αντιθέτως τέθηκε νοκ άουτ ο συνήθως βασικός μέσος Λαπουσίν. Δεν υπολογίζεται όπως και στις τελευταίες αναμετρήσεις ο αναπληρωματικός επιθετικός Ροντρίγκεζ.

Κλαμπ Μπριζ

Η Μπριζ ήταν εξαιρετική στο πρώτο ματς αλλά το γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις άλλαξε τις ισορροπίες για την ρεβάνς. Πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν φέτος καθώς ψάχνει την διάκριση σε τρία μέτωπα, συνεχίζοντας και στους “16” του Κόνφερενς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα έχει παγιωθεί στην πρώτη τετράδα, αλλά έχει χάσει έδαφος απο τους πρωτοπόρους, προερχόμενη από οδυνηρή ήττα στο ντέρμπι με την Αντερλεχτ (2-1) μετρώντας έτσι μόλις μια ήττα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.

Με Τιάγκο
Διαθέσιμος ο αρχισκόρερ Τιάγκο (16 γκολ) που ήταν τιμωρημένος στο ματς με την Αντερλεχτ. Ξανά εκτός ο συνήθως βασικός εξτρέμ Ζινκερνάγκελ που έχει χάσει τα τελευταία ματς, δεν υπολογίζονται και οι αναπληρωματικοί αμυντικοί Μπογιάτα και Σαμπέ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.15 3.35 3.1 2.02 1.7 1.4 2.7 1.58 2.17 1.3 1.27 1.6
Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ - Κλαμπ Μπριζ / Εκτίμηση

Ντέρμπι με τα όλα του καθώς οι δύο ομάδες πρωταγωνιστούν φέτος εντός και εκτός συνόρων. Ακόμα και η παράδοση (2-2, 1-1, 2-1, 2-1, 1-1 τα πέντε τελευταία ματς) μαρτυρά τις… λεπτές ισορροπίες και περιμένουμε έτσι μια απο τα ίδια! Κρατάμε το γκολ/γκολ στο 1.70 από το Pamestoixima.gr και θα… καιροφυλακτούμε στο live.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr