Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Τουρκίας: Αναμετρήσεις... φωτιά!

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 - 11:12

Η προημιτελική φάση για το Κύπελλο Τουρκίας συνεχίζεται με δύο αναμετρήσεις που τραβούν τα βλέμματα στο κουπόνι του στοιχήματος.

Κύπελλο Τουρκίας: Αναμετρήσεις... φωτιά!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις για το Κύπελλο Τουρκίας.

TΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Η Τραμπζονσπόρ έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι στον προηγούμενο γύρο αφού μέχρι το 90΄ ήταν πίσω στο σκορ 1-0 από την Γκεντσλερμπίρλιγκι αλλά με το γκολ του Ελμαλί στις καθυστερήσεις οδήγησε το ματς στην παράταση και εν τέλει πήρε την πρόκριση με τον Τρεζεγκέ. Το ματς με την Μπασακσεχίρ είναι δύσκολο αλλά λόγω έδρας είναι το φαβορί.Η ομάδα του Αμπντουλάχ Αβτσί νίκησε 1-0 την Αδανα Ντεμιρσπόρ την περασμένη Κυριακή (με γκολ και πάλι του Τρεζεγκέ) και συμπλήρωσε τέσσερα ματς αήττητη με τρεις νίκες και μία ισοπαλία (στο Κύπελλο). Ο σούπερ σταρ Μίροσλαβ Όρσιτς που ήρθε το καλοκαίρι από τη Σαουθάμπτον θα επιστρέψει τέλος Μαρτίου. Ο Ταξιάρχης Φούντας αγωνίστηκε ως αλλαγή στο ματς με την Άδανα Ντεμιρσπόρ. Ο Ονουάτσου έχει 9 γκολ και ο Τρεζεγκέ 7 γκολπ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Μπασακσεχίρ αντιμετωπίζει την Τραμπζονσπόρ στην Άγκυρα σε νοκ άουτ ματς για τους «8» του Κυπέλλου και είναι χωρίς καμία αμφιβολία του μεγάλο αουτσάιντερ. Η ομάδα του Τσαγκντάς Ατάν το περασμένο Σάββατο νίκησε 2-0 εκτός έδρας την Γκαζιαντέπ και πήρε μεγάλη ανάσα στην μάχη της παραμονής. Στις 23 Δεκεμβρίου Τραμπζονσπόρ – Μπασακσεχίρ 1-1 στο πρωτάθλημα.Ο Κριστόφ Πιάτεκ με 13 γκολ αποτελεί σημείο αναφοράς. Ο Πολωνός φορ σκόραρε το Σάββατο στο ματς με την Γκαζιαντέπ και από την απόδοσή του θα κριθούν πολλά στην Τραπεζούντα. Πολλές οι απουσίες (Σάις, Πέλκας, Ιλκχάν, Τεκντεμίρ, Εργκιούν, Σαχινέρ, Γκιουρελέρ, Μπα και Λέο Ντουάρτε).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Aμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να προχωρήσουν στο Κύπελλο. Από τη μία η Τραμπζονσπόρ που σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά της και από την άλλη η Μπασαξεχίρ που γνωρίζει πως το Κύπελλο είναι η σανίδα σωτηρίας της ούσα μάλιστα και το μεγάλο αουτσάιντερ. Παρόλα αυτά θα πάμε με το G/G σε απόδοση 1.83 καθώς και οι δύο θα προσπαθήσουν να πάρουν το ματς.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Η Μπεσίκτας απέκλεισε με ανατροπή την Αντάλιασπορ εκτός έδρας στον προηγούμενο γύρο και σε κάτι ανάλογο στοχεύει και στο ματς με την Κόνιασπορ. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έχει το αβαντάζ της έδρας ενώ γενικότερα είναι ανώτερη σε όλα. Το Κύπελλο είναι ο βασικός της στόχος αφού στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να συναγωνιστεί τα θηρία που λέγονται Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε.Την περασμένη Κυριακή επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Ιστανμπουλσπόρ και συμπλήρωσε πέντε ματς αήττητη με τέσσερις νίκες (μία στο Κύπελλο) και μία ισοπαλία. Τα δέκα από τα έντεκα τελευταία της ματς είναι Νο Goal. Εκτός μάχης ο αμυντικός Ουζουνχάν, οι μέσοι, Χαντζιαχμέτοβιτς, Τσαμπερλέιν, Μπινγκόλ και οι επιθετικός Κίλιτς. O Σεμίχ Κιλιτσόι με 9 γκολ ξεχωρίζει.

Σούπερ προσφορά* με τριάδα από το Pamestoixima.gr

Η Κόνιασπορ πήρε δύσκολη πρόκριση στην παράταση επί της Σίβασπορ στον προηγούμενο γύρο και σε κάτι ανάλογο στοχεύει και στο νοκ άουτ ματς της προημιτελικής φάσης με την Μπεσίκτας. Βέβαια αυτή την φορά η αποστολή της θα είναι εξαιρετικά δύσκολη αφού φέτος έχει ήδη ηττηθεί δύο φορές από τους «αετούς» και μάλιστα με το ίδιο σκορ 2-0.Ο Φαχρουντίν Ομέροβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με απουσίες και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Το περασμένο Σάββατο νίκησε 2-0 εντός έδρας την Χατάισπορ στο πρωτάθλημα και έδειξε σε καλή κατάσταση. Η Κόνιασπορ έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες (μία στο Κύπελλο) και μία ήττα (από την Μπεσίκτας στις 19/02) στα 5 τελευταία ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολη η αποστολή της Κόνιασπορ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μπορεί να πήρε την πρόκριση από τη Σίβασπορ, όμως κόντρα στην Μπεσίκτας θα δυσκολευτεί. Οι γηπεδούχοι έχουν τόσο τη δύναμη της έδρας, όσο και τη θέληση να πάρουν τον τίτλο καθώς στο πρωτάθλημα είναι δύκολο να ακολουθήσουν τις Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε. Θα πάμε με τον 1 & over 1,5 σε απόδοση 1.80.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr