Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελβετίας: Προημιτελικά με... γκολ!

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 - 12:05

Αυλαία για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που τραβούν τα βλέμματα στο κουπόνι του στοιχήματος. 

Κύπελλο Ελβετίας: Προημιτελικά με... γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελβετίας.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Στο πρωτάθλημα όλα είναι ρευστά για την ομάδα του Σελεστινί. Κακή χρονιά. Ακόμη δεν έχει σωθεί αλλά δεν είναι μακριά από την πρώτη εξάδα. Κέρδισε την Ύβερντον 2-0 εκτός έδρας και πιστοποίησε την βελτίωσή της. Ασταθής βέβαια αλλά με βελτιωμένη αμυντική εικόνα πρόσφατα. Εντός έχει χάσει ένα από τα τελευταία τέσσερα ματς (2/1/1) και έχει τρία σερί Under 2,5.Οι τιμωρημένοι στο πρωτάθλημα μέσοι Τσάκα και Βέιγκα επιστρέφουν. Τραυματίες οι αμυντικοί Κομάς (10 ματς/1 γκολ), Λόπεθ (4 ματς/1 ασίστ) και μέσο-επιθετικά Κολόλι (6 ματς/1 γκολ), Χούντσικερ (3 ματς/2 γκολ/1 ασίστ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Επίθεση φωτιά αλλά, χάρτινη άμυνα. Στο πρωτάθλημα είναι στην πρώτη εξάδα αλλά στα παιχνίδια της όλα είναι πιθανά. Με την Βασιλεία φέτος και στα δύο ματς νίκησε ο φιλοξενούμενος. Είχε αγώνα εντός με την Ζυρίχη και τη νίκησε με 2-0. Εκτός σκοράρει έξι συνεχόμενους αγώνες ενώ δεκαέξι από τα δεκαεννέα παιχνίδια φέτος έχουν λήξει στο Over 2,5.Τιμωρημένος ο μέσος Γκρίγκιτς (22 ματς/3 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Μάρκες (14 ματς/2 γκολ), Ντούμπια (1 ματς) και μέσο-επιθετικά οι Στέφεν (29 ματς/6 γκολ/12 ασίστ), Αλισέδα (12 ματς/1 γκολ), Μπάμπιτς (16 ματς/2 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τελευταία ευκαιρία για τη Βασιλεία που καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λουγκάνο προκειμένου να ξεπεράσει την κακή της εικόνα στο πρωτάθλημα και να διώξει τα μαύρα σύννεφα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι μπορεί να σκοράρουν, όμως ανασταλτικά παρουσιάζουν μεγάλο πρόβλημα. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.71.

ΖΥΡΙΧΗ - ΒΙΝΤΕΡΤΟΥΡ

Φαίνεται με την αλλαγή προπονητή να βρίσκει και τον καλό εαυτό της κυρίως, μέσω εξαιρετικής αμυντικής λειτουργίας. Ο Μουράτ Ουράλ σίγουρα βελτίωσε την ψυχολογία. Είχε δύσκολο εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα με τη Λουγκάνο και έχασε 2-0. Αυτή τη στιγμή στο γήπεδό της είναι αήττητη στους τελευταίους πέντε αγώνες (2/3/0) ενώ έχει χάσει μόνο έναν από τους δώδεκα φέτος (6/5/1).Διαθέσιμοι οι τιμωρημένοι στο πρωτάθλημα Κάτιτς (23 ματς/3 γκολ) και Κοντέ (22 ματς/2 ασίστ) που θα την δυναμώσουν κι άλλο αμυντικά. Τραυματίας ο μέσο-επιθετικός Γκερέρο (21 ματς/4 ασίστ).

Σούπερ προσφορά* με τριάδα από το Pamestoixima.gr

Η ομάδα του Πάτρικ Ράμεν έχει καλή εικόνα μέσα στον Φεβρουάριο για αυτό και φλερτάρει ξανά με την πρώτη εξάδα στο πρωτάθλημα. Δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι μετά το ματς με την Λωζάνη για το πρωτάθλημα το οποίο έληξε 1-1. Υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση με την εικόνα όπως δήλωσε ο Αθλητικός διευθυντής Όλιβερ Κάιζερ παρά την πώληση του πρώτου σκόρερ Μπαλέ τον Ιανουάριο.Το νέο απόκτημα στην επίθεση ο Μπαροάν ακόμη δεν έχει αγωνιστεί λόγω τραυματισμού ενώ εκτός είναι και ο επιθετικός Μπουές (15 ματς/2 γκολ) επίσης λόγω τραυματισμού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι δείχνουν να ανεβάζουν ρυθμό μετά και τις αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο. Παρόλα αυτά, και οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και μάλιστα έχουν έφεση στο σκοράρισμα κάτι που αναμένεται να δούμε και σε αυτή την αναμέτρηση. Θα πάμε με το G/G σε απόδοση 1.72.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr