Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Σκωτίας: Καλούνται να βγάλουν... αντίδραση

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 - 12:30

Αυλαία για την 29η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σκωτίας, με πέντε αναμετρήσεις που τραβούν τα βλέμματα και το αποτέλεσμα των οποίων θα παίξει σημαντικό ρόλο τόσο στις τελευταίες θέσεις, όσο και στην εξάδα και τη κορυφή. 

Πρέμιερ Σκωτίας: Καλούνται να βγάλουν... αντίδραση

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Πρέμιερ Σκωτίας.

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Η Αμπερντίν, μετά από δύο σερί ισοπαλίες, επέστρεψε στις ήττες από την Κιλμάρνοκ εκτός έδρας και παραμένει μακριά από την εξάδα, καθώς δεν έχει νίκη οκτώ αγωνιστικές, με μόνο ένα τρίποντο στις τελευταίες δέκα. Η ομάδα του Νιλ Γουόρνοκ, έχει τον τρίτο μεγαλύτερο αριθμό ισοπαλιών στο πρωτάθλημα και την τρίτη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, με μία ανέπαφη εστία σε 18 ματς. Εντός έδρας, έχει δεχτεί γκολ σε εννέα συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος. Εκτός είναι ο μέσος Ρούμπεζιτς.

Total Football προσφορά στο Κύπελλο Αγγλίας*

Η Σεντ Τζόνστον του Κρεγκ Λέβιν, έχασε από τη Σεντ Μίρεν εντός έδρας και πλέον δύσκολα θα κυνηγήσει θέση στην εξάδα, καθώς έχει τέσσερις σερί ήττες, διάστημα στο οποίο σκόραρε μόνο μία φορά, ενώ έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία δέκα παιχνίδια. Έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, ενώ από τα πέντε φετινά τρίποντά της, τα τέσσερα τελευταία είναι με 1-0 ακριβές σκορ. Εκτός οι μέσοι ΜακΦέρσον, Κρόφορντ, ο τερματοφύλακας Σινκλέρ και οι επιθετικοί Σιντιμπέ, Ράιτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σεντ Τζόνστον είναι μια ομάδα αρκετά σφιχτή αμυντικα αλλα με προβλήματα στο επιθετικο τρίτο. Από την άλλη η Αμπερντιν όταν στραβώνουν τα παιχνίδια δημιουργούνται προβλήματα και η ψυχολογία της πέφτει κάτι που αντικατοπτρίζεται στο γήπεδο. Είναι δυο ομάδες που θα δώσουν βάση στην άμυνα και θα ψάξουν μερικές ευκαιρίες να κλέψουν το παιχνίδι. Θα ποντάρουμε στο Χ με ρίσκο σε απόδοση 3.65 γιατί το προφίλ των δυο ομάδων το δικαιολογεί.

ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

Η Κιλμάρνοκ, κέρδισε την Αμπερντίν και είναι κοντά στην εξασφάλιση θέσης στην πρώτη εξάδα, καθώς είναι αήττητη πέντε αγωνιστικές (3 ισοπαλίες) και έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 12 παιχνίδια της. Η ομάδα του Ντέρεκ ΜακΊνες, έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό ισοπαλιών στο πρωτάθλημα, με δέκα, αλλά μόνο οι τέσσερις ήταν μέσα στο γήπεδό της, όπου στα 12 τελευταία ματς, έχει χάσει μόνο ένα. Στα δύο φετινά εντός που δε σκόραρε, έχασε 1-0. Εκτός οι μέσοι Ντις, Λάιονς, Μακγκένις.

Η Ρέιντζερς του Φιλίπ Κλεμάν, διέλυσε τη Χαρτς και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, με οκτώ συνεχόμενες νίκες, στις επτά εκ των οποίων σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές, ενώ στις πέντε τελευταίες πλήρωσε και over 2.5. Έχει μία ισοπαλία όλη τη σεζόν, έχει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα, ενώ στα 12 τελευταία ταξίδια της, έχει χάσει μόνο από τη Σέλτικ, όμως έχει μία ήττα φέτος στο Κιλμάρνοκ. Εκτός οι μέσοι Κάντγουελ, Ντάουελ και οι επιθετικοί Ντανίλο, Σίμα, Ματόντο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Oι γηπεδούχοι παρουσιάζουν θετική εικόνα τελευταία, μετρούν αήττητο πέντε αγώνων και μοιάζουν να μπορούν να γίνουν ανταγωνιστικοί. Από την άλλη, η Ρέιντζερς είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δεν φαίνεται να μπορεί να... κόψει. Θα δυσκολευτεί αλλά δεν αναμένεται να χάσει βαθμούς από την Κιλμάρνοκ. Θα πάμε με το 2 & over 1,5 σε απόδοση 1.75.

ΣΕΛΤΙΚ - ΝΤΑΝΤΙ

Η Σέλτικ, βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μάδεργουελ και χρειάστηκε να φτάσει στις καθυστερήσεις για να αποφύγει νέα γκέλα, οπότε πλέον εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκη και ισοπαλία πέντε σερί αγώνες, παραμένοντας πάντως σε απόσταση βολής από τη Ρέιντζερς, με αήττητο εννέα αγώνων. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, εντός έδρας έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 57 ματς πρωταθλήματος, ο Φουρουχάσι σκοράρει σε τρία από τα τελευταία τέσσερα στη Γλασκώβη. Εκτός οι μέσοι ΜακΚάρθι, Χατάτε και ο μπακ Μοντγκόμερι.

Η Νταντί έφτασε κοντά στον πόντο στην έδρα της Χιμπέρνιαν, αλλά επέστρεψε στις ήττες στο τέλος και έτσι συνεχίζει να κινείται στο όριο της εξάδας. Η ομάδα του Τόνι Ντόχερτι, έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, αλλά παράλληλα και την τέταρτη χειρότερη άμυνα, πληρώνοντας γκολ – γκολ σε οκτώ από τις τελευταίες εννέα σερί αγωνιστικές και over 2.5 σε επτά από αυτές. Τελευταίο διπλό στη Σέλτικ το 2001. Εκτός ο μέσος Χάουλι και ο επιθετικός Πινέδα, αμφίβολος ο μπακ Πορτάλες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σαφώς ανώτεροι ομάδα οι γηπεδούχοι που τελευταία δηυσκολεύονται να πάρουν αποτέλεσμα. Η νίκη ΄όμως είναι μονόδρομος καθώς σε περίπτωση που γκελάρει η Ρέιντζερς μπορούν να ανεβούν στην κορυφή, ενώ θέλουν και να κρατήσουν τη διαφορά στο -2. Ο άσσος δεν έχει καμία αξία, οπότε θα πάμε στο 1/1 σε απόδοση 1.57.

ΧΑΡΤΣ - ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Η Χαρτς προσγειώθηκε, καθώς μετά από έξι συνεχόμενες ήττες, συνετρίβη στην έδρα της Ρέιντζερς και έχασε μετά από δέκα αγωνιστικές. Η ομάδα του Στίβεν Νέισμιθ, έχει εξασφαλίσει θέση στην εξάδα και έχει προβάδισμα για την τρίτη θέση, οπότε πιο σημαντικό το ντέρμπι του Εδιμβούργου, είναι για το γόητρο. Εντός έδρας, στα τελευταία οκτώ έχει ήττα μόνο από τη Ρέιντζερς, ενώ ο Σάνκλαντ σκοράρει εκεί σε τέσσερα από τα προηγούμενα πέντε ματς. Εκτός οι Χάλκετ, Χάρινγκ και οι επιθετικοί ΜακΚέι, Μπόις.

Total Football προσφορά στο Κύπελλο Αγγλίας*

Η Χιμπέρνιαν λύγισε τη Νταντί και επέστρεψε στις νίκες, παραμένοντας αήττητη για δεύτερη σερί αγωνιστική, πριν από το ντέρμπι που θα κρίνει πολλά για την εξάδα. Η ομάδα του Νικ Μοντγκόμερι, πληρώνει over 2.5 πλέον σε επτά σερί αγωνιστικές, ενώ δέχεται γκολ σε εννέα συνεχόμενες. Μακριά από την έδρα της, έχει μόνο τρία τρίποντα, δε σκόραρε μόνο σε δύο ταξίδια, αλλά είχε από την άλλη και μόλις δύο ανέπαφες εστίες. Εκτός ο μπακ Kάμπελ και οι μέσοι Μπέβαν, Ντόιλ – Χέις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι μοιάζουν να έχουν το προβάδισμα σε μια αναμέτρηση ντέρμπι. Παρόλα αυτά, προέρχονται από την ήττα με 5-0 από τη Ρέιντζερς και θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Έχει την ευκαιρία να το κάνει κόντρα στη Χιμπέρνιαν που δέχεται εύκολα τέρματα. Θα ρισκάρουμε ποντάροντας στον 1 σε απόδοση 1.90.

ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Η Λίβινγκστον, πάλεψε στην έδρα της Ρος Κάουντι και επέστρεψε από το 0-2, αλλά λύγισε στο τέλος και επέστρεψε στις ήττες, παραμένοντας τελευταία, με μόνο ένα τρίποντο σε 19 ματς. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μάρτιντεϊλ, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση και τη χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερσιπ, αλλά οι δύο από τις μόλις τρεις φετινές της νίκες, ήταν εντός έδρας, ενώ ως γηπεδούχος είχε όλες τις ανέπαφες εστίες της. Αμφίβολοι Ντόνελαν, Πένραϊς (μπακ), Πίτμαν (μέσος), Μπράντλι (επιθετικός).

Η Μάδεργουελ, προηγήθηκε με Σέλτικ, αλλά κατέρρευσε στη συνέχεια και προέρχεται από δύο σερί ήττες, ενώ δεν έχει νίκη τρεις αγωνιστικές, με τα όνειρα εξάδας να απομακρύνονται. Η ομάδα του Στιούαρτ Κέτλγουελ είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, συνολικά 11, οι επτά μάλιστα μακριά από το γήπεδό της. Δεν έχει όμως διπλό στα 11 τελευταία ταξίδια πρωταθλήματος. Εκτός ο μπακ Μοντγκόμερι, οι μέσοι Σλέιτερι , Χάλιντεϊ, αμφίβολος ο μέσος Μαγκουάιρ και ο επιθετικός Σο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παιχνίδι τελικός για τη Λίβινγκστον που καλείται να κάνει το ριστάρτ και να τα δώσει όλα για όλα για να σώσει τη σεζόν. Βρίσκεται στην τελευταία θέση και πρέπει να πάρει το τρίποντο για να ελπίζει. Από την άλλη η Μάδεργουελ έχει απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Θα πάμε με το over 2,5 σε απόδοση 1.82 καθώς αναμένεται και οι δυο ομάδες να παλέψουν.

Βαθμολογία -

28/02/2024Premiership: 1st Phase
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Rangers Rangers 67 27 22 1 4 61 13 48
2 Σέλτικ Σέλτικ 65 27 20 5 2 61 19 42
3 Χαρτς Χαρτς 51 27 16 3 8 35 27 8
4 Κιλμάρνοκ Κιλμάρνοκ 40 27 10 10 7 31 27 4
5 ST Mirren ST Mirren 39 28 11 6 11 32 31 1
6 Νταντί Νταντί 32 26 8 8 10 36 41 -5
7 Χιμπέρνιαν Χιμπέρνιαν 30 26 7 9 10 33 42 -9
8 Αμπερντίν Αμπερντίν 27 26 6 9 11 31 43 -12
9 Μάδεργουελ Μάδεργουελ 26 27 5 11 11 36 44 -8
10 Σεντ Τζόνστον Σεντ Τζόνστον 24 27 5 9 13 17 37 -20
11 Ρος Κάουντι Ρος Κάουντι 23 27 5 8 14 24 46 -22
12 Λίβινγκστον Λίβινγκστον 16 27 3 7 17 18 45 -27
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr